homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari

#1 2009-09-04 13:53:55

fflory
Membru
Inregistrat: 2009-09-04

sangerari

pai... de unde sa incep...
acum 1 saptamana si ceva am fost la mare si in ultima mea zi de menstruatie am facut sex protejat cu prietenul meu, insa el a crezut ca s-ar fi scurs niste sperma din prezervativ. asa deci si prin urmare am fost la farmacie in 30 min si am luat postinor 2 exact dupa cum trebuia. dupa ce am venit de la mare am plecat la munte peste 2 zile si am avut niste simptome de cistita drept urmare maikmea s-a dus si mi-a luat niste norfloxacina si tantum rosa. acuma cistita cred ca mi-a trecut ca nu mai am nici un fel de simptome insa de vreo 3 zile am o sangerare vaginala destul de redusa dpv cantitativ, chiar mai putin decat intr-o prima sau ultima zi de menstruatie. nu stiu care ar putea fi exact cauza acestor sangerari pentru ca menstruatie n-au cum sa fie pentru ca mi-a trecut acum sa zicem 14 zile. sa fie de vina oare faptul ca am luat postinorul chiar un ultimele zile de menstruatie?   supa

#2 2009-09-04 14:05:07

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: sangerari

Din ce spui nu nu reusesc sa imi dau seama exact dupa cate zile de la Postinor ai inceput sa sangerezi, dar daca asta s-a intamplat in decurs de 6 zile de cand ai luat pastila, sangerarea aceea este efect al Postinorului.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2009-09-04 14:09:02

fflory
Membru
Inregistrat: 2009-09-04

kdeea a scris:

Din ce spui nu nu reusesc sa imi dau seama exact dupa cate zile de la Postinor ai inceput sa sangerezi, dar daca asta s-a intamplat in decurs de 6 zile de cand ai luat pastila, sangerarea aceea este efect al Postinorului.

pai nu chiar in decurs de 6 zile ci dupa aproximativ 9 zile

#4 2009-09-04 17:42:59

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

eu zic ca postinoru e de vina...si eu am avut probleme de genu asta,am facut chiar hemoragie si nu mai am voie sa iau veci asa ceva
sunt destul de toxice

one day we're gonna get somehow...rodnar

#5 2009-09-04 18:12:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca sangerarea se va accentua e menstra...daca ramane asa atunci e de la postinor...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.