homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt. doctoressa...

#1 2009-09-04 16:08:59

peto
New member
Inregistrat: 2007-11-17

pt. doctoressa...

iau marvelon28 de aprox 9 luni. pana acum nu am avut nici o probleme, insa de acum cateva zile 3-4 simt nevoia sa urinez foarte des(o data la 15-30 min) iar urina este de culoare rosie. de cand am acea senzatie de urinare frecventa am si o scurgere, un lichid gelatinos de culoare rosie si o durere foarte mare in zona abdomenului inferior. aceste scurgeri rosiatice sunt de 3 zile,iar eu astazi am luat ultima pastiluta activa din folia de marvelon 28. de la ce poate fi acea scurgere? e tare ciudat, deoarece stiu ca spottingul apare in primele 2-3luni pana se obisnuieste organismul cu anticonceptionalele! poate fi o rana pe col sau o raceala la ovare? stiu ca ar fi trebuit sa merg la un control ginecologic, insa eu acum sunt in drum spre casa din vacanta.poate puteti sa-mi recomandati si niste medicamente sa-mi cumpar din drum spre casa pana ajung la ginecolog pt o consultatie mai amanuntita!  astept un raspuns cat se poate de repede. va multumesc!

#2 2009-09-04 16:14:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: pt. doctoressa...

suna a infectie urinara
mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere pentru sumar de urina si urocultura

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.