homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Restrictionarea apelurilor!!! heellppp!!!-2

#20 2009-09-04 17:19:51

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Re: restrictionarea apelurilor!!! heellppp!!!

Deeyutza a scris:

Da,omu asta e nebun...normal nu e  in nici un caz.Sa vb el asa cu o pers la tel.Nici nu ma cunoaste.Dar el mi-a facut mie un copil=)) doamne fereste

si presupun ca(virgula)copilul l-a nascut el daca tu nu stii de existenta lui rotfl

#21 2009-09-04 17:21:56

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Da da....asta ziceam si eu....culmea mai k eu am un copil dar nu am nascut niciodata  rotfl  si nici nu platesc pensie,k doar l-am abandodat daca nu e la mine..nu?smile)

Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2009-09-04 17:22:24)

#22 2009-09-04 17:26:18

puffball
Sr. member

Deeyutza a scris:

Da da....asta ziceam si eu....culmea mai k eu am un copil dar nu am nascut niciodata  rotfl  si nici nu platesc pensie,k doar l-am abandodat daca nu e la mine..nu?smile)

lol da` el stie cine esti? cum te cheama? papagalul asta care ma tot apeleaza pe mine stie cine sunt sau cel putin cum ma cheama si mi-a dat mesaj apoi cerandu-mi pe nume sa nu il mai stresez yikes  adica tot eu il stresez pe el. spranceana

#23 2009-09-04 17:26:42

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

ah, nu e deloc insistent fata de ce pateam eu smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#24 2009-09-04 17:29:26

puffball
Sr. member

guesswho1 a scris:

nu stiu cum era la tine, dar stiu ce rau e sa te tot bazaie cineva din 5 in 5 secunde o zi intreaga, e absolut stresant!

Publicitate

loading...

#25 2009-09-04 17:32:41

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

puffball a scris:

heimdall a scris:

nu, nici asta n-or sa-ti spuna, iti dai seama

neutral  atunci clar am sa innebunesc!! imi schimb nr de tel daca continua, alta optiune nu cred ca am  box

kadeea- am incercat, dar nu pot restrictiona un singur numar de telefon, ci toate, or eu nu vreau sa le restrictionez pe toate iti dai seama  grater si mai cere si parola de barare...habar n-am care o fi asta

Ah, pai da, clar, nu merita asa. Eu zic sa astepti putin, poate se plictiseste tipul; incearca sa-l tot prinzi, sa-i raspunzi, ca nu stiu daca are cineva chef sa ii fie " mancate " minutele / " mancati " centii asa aiurea; numai daca nu are un abonament huge, ceea ce ar fi destul de trist pentru tine tongue
Poate totusi se potoleste ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#26 2009-09-04 17:32:59

Deeyutza
Full member

puffball a scris:

lol da` el stie cine esti? cum te cheama? papagalul asta care ma tot apeleaza pe mine stie cine sunt sau cel putin cum ma cheama si mi-a dat mesaj apoi cerandu-mi pe nume sa nu il mai stresez yikes  adica tot eu il stresez pe el. spranceana

Nu stie cine sunt...doar ca vorbeste si el asa sa nu adoarma.Nici macar nu stie cum ma cheama,unde stau,cum arat.Nimic.O data zice k mi-a tras-o si k am si un copil si cand a vb un coleg de-a lui sotu cu el la tel i-a zis k sa se intalneasca si sa ma duca si pe mine la intalnire sa vada cum arat.Se da singur de gol ca nu stie cine sunt.

#27 2009-09-04 17:36:35

puffball
Sr. member

kdeea a scris:

puffball a scris:

heimdall a scris:

nu, nici asta n-or sa-ti spuna, iti dai seama

neutral  atunci clar am sa innebunesc!! imi schimb nr de tel daca continua, alta optiune nu cred ca am  box

kadeea- am incercat, dar nu pot restrictiona un singur numar de telefon, ci toate, or eu nu vreau sa le restrictionez pe toate iti dai seama  grater si mai cere si parola de barare...habar n-am care o fi asta

Ah, pai da, clar, nu merita asa. Eu zic sa astepti putin, poate se plictiseste tipul; incearca sa-l tot prinzi, sa-i raspunzi, ca nu stiu daca are cineva chef sa ii fie " mancate " minutele / " mancati " centii asa aiurea; numai daca nu are un abonament huge, ceea ce ar fi destul de trist pentru tine tongue
Poate totusi se potoleste ...

daca nu se potoleste, asa imi mananc eu nervii! nu e bine nicicum. Am de gand sa imi schimb nr de tel, chiar pe bune!

deeyutza- si eu pateam asa ca se dadea de gol singur (asta era alt imbecil  neutral )

Ultima oara a fost editat de puffball (2009-09-04 17:37:37)

#28 2009-09-04 17:38:03

blackberry
Insomniac member

puffball a scris:

guesswho1 a scris:

nu stiu cum era la tine, dar stiu ce rau e sa te tot bazaie cineva din 5 in 5 secunde o zi intreaga, e absolut stresant!

eu cu deyutza vorbeam, a zis ea ca azi nu i-a dat nimic. asa ma stresa si pe mine, incontinuu.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#29 2009-09-04 17:39:43

puffball
Sr. member

guesswho1 a scris:

puffball a scris:

guesswho1 a scris:

eu cu deyutza vorbeam, a zis ea ca azi nu i-a dat nimic. asa ma stresa si pe mine, incontinuu.

ah, ok!

#30 2009-09-04 17:41:27

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

citind patania cu copilul mi`am amintit o faza din liceu lol un prieten primeste mesaj intr`o zi de la un nr pe care nu`l stia : "sper ca ai curaj sa ii recunosti femeii pe care o iubesti ca o sa ai un copil cu altcineva "  rotfl  rotfl ma rog, tipa gresise numarul

o faza de asta am patit si eu cu o ciutancutza pe la inceputul verii dar si-a terminat minutele sau s-a plictisit dupa vreo saptamana smile

Dragostea nu se stă, se face.

#31 2009-09-04 17:42:34

Deeyutza
Full member

Puffball...de ce sa iti schimbi nr de tel?De ce sa dai satisfactie unui dement sau unei demente care l-a pus pe acel baiat sa te streseze zilnic non-stop cu apeluri?O data si o data o sa se plistiseasca sa te tot apeleze,doar nu o sa dureze o vesnicie prostiile astea.Se mai satura si ei intr-un final.De ce sa zica dupa aia "ieste,am facut-o sa isi schimbe nr.de tel.Urmatoarea/Urmatorul"
Deuzza probabil k baiatul respectiv i-a facut vre-un copil unei pitzipoance(asta nu am de unde sa stiu)si el poate cauta acea pers si a gresit nr.

Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2009-09-04 17:47:04)

#32 2009-09-04 17:45:04

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

total de acord deeyutza

one day we're gonna get somehow...rodnar

#33 2009-09-04 17:55:29

puffball
Sr. member

Deeyutza a scris:

Puffball...de ce sa iti schimbi nr de tel?De ce sa dai satisfactie unui dement sau unei demente care l-a pus pe acel baiat sa te streseze zilnic non-stop cu apeluri?O data si o data o sa se plistiseasca sa te tot apeleze,doar nu o sa dureze o vesnicie prostiile astea.Se mai satura si ei intr-un final.De ce sa zica dupa aia "ieste,am facut-o sa isi schimbe nr.de tel.Urmatoarea/Urmatorul"
Deuzza probabil k baiatul respectiv i-a facut vre-un copil unei pitzipoance(asta nu am de unde sa stiu)si el poate cauta acea pers si a gresit nr.

da, inteleg ce spui dar chiar nu mai pot, de azi dimineata NON STOP ma bazaie! macar daca ar inceta putin, dar nimic. Parca vad ca mi-am inchis telefonul, iar dupa ce il deschid maine, iarasi da-i cu apelurile! Innebunesc! box

#34 2009-09-04 18:11:54

Deeyutza
Full member

Stai linistita ca se satura el de la o  vreme...o zi doua dureaza chestiile astea si ii trece lui.

#35 2009-09-04 18:21:06

puffball
Sr. member

Deeyutza a scris:

Stai linistita ca se satura el de la o  vreme...o zi doua dureaza chestiile astea si ii trece lui.

speeer!!!  signof10

#36 2009-09-05 01:37:55

blackberry
Insomniac member

nu cred. adica bafta big_smile eu aveam un maniac care nu s-a saturat asa usor smile

#37 2009-09-05 11:15:40

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

se poate merge si face plangere la politie la numarul care te deranjeaza si politia este a 2a zi la us lor..politia poate afla cui apartine numarul chiar de la orange....si il baga oleaca in sperieti....a avut o vecina de'a mea probleme cu un fost iubit si asa a facut....iar politia l'a calmat..wink...iar despre restrictionarea apelurilor se poate face si de la orange si din tel direct...eu restrictionez si un singur numar...setari-setari apeluri-apeluri vocale-blocare apeluri-si de aici selectez care apeluri (toate apeluri, apeluri iesire, apeluri internationale, apeluri intrare, introdu nr)....

#38 2009-09-05 11:18:23

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

poti sa iti setzi telefonu sa devieze apelurile la alt numar , pus la intamplare si se va satura sa sune la altii:)))

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.