homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AAAAu auuu auuu !!!:((

#1 2009-09-04 22:48:16

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

AAAAu auuu auuu !!!:((

grater fetelor...spuneti-mi ce sa ma fac la ora asta?? am o durere ingrozitoare in partea dreapta a abdomenului...si nu stiu ce poate fii...apendicul sau ovarul???

ajutati-ma va rog fetelor..ce sa iau??? cu nimic nu-mi trece..mor de durere!!!   grater

grater

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#2 2009-09-04 22:49:04

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: AAAAu auuu auuu !!!:((

iti e greata?...te doare si piciorul?...ai febra?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-09-04 22:52:16

hai_faiv
Hero member

greata: da..am avut inainte sa ma doara...

si piciorul..glezna mai bine zis ma doare de vreo cateva ore bune.

fabra nu am (inca) grater

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#4 2009-09-04 22:57:18

x_ynna
Addicted member

s-ar putea sa fie apendicul...nu cred ca te doare atat de tare de la ovar...durerea nu e neaparat unde este localizat apendicele...poate radia sper ficat si in jos spre fesa dreapta...
ca sa fii mai sigura daca e apendicele poti face urmatorul exercitiu...stai dreapta in picioare si ridica genunchiul la piept...vezi cat de tare te doare...
te sfatuiesc sa mergi la medic chiar si seara asta...apendicita poate evolua brusc si sa eviti peritonita...

#5 2009-09-04 22:58:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poate fi si colecist, si apendice, si rinichi si ovar

eu ceva de genul asta am patit cu rinichiul:durere teribila ( cea mai intensa durere pe care am simtit-o in viata mea- imi amorteau mainile de durere) in abdomen partea dreapta, greturi mari si ameteli. am fost la spital si la echo s-a vazut ca era o problema cu rinichiul

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-09-04 23:05:01)

Publicitate

loading...

#6 2009-09-04 23:01:03

hai_faiv
Hero member

in seara asta? yikes la medic?? inseamna..URGENTZA! si de acol nu scap intacta grater...

mi-e frica fetelor..ce ma fac ??

ah si am uitat sa va zic...am sarit intr-un picior si ma doare....grater..

daca continua asa, am sa merg la spital  va

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2009-09-04 23:07:21)

#7 2009-09-04 23:02:57

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pai pe un forum nu poate sa-ti zica nimeni ce ai si ce sa iei...si daca te doare tare si ti-e rau e bine sa te vada un medic pt ca pot fi mai multe durerea difuzeaza si poate sa fie asa cum a zis gargarita

#8 2009-09-04 23:03:40

x_ynna
Addicted member

hey nu te teme...nimeni nu a zis ca e apendicita...asa cum a spus gargarita poate fi si de la rinichi...
operatia de apendicita e foarte usoara...am asistat la cateva...si niciuna nu a durat mai mult de 20 de minute...
nu ai de ce sa te temi.Dar trebuie sa te asiguri ce anume este...daca e apendicita si da in peritonita abia atunci e urat...nu se merita chinul...multa sanatate!!asteptam vesti!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-09-04 23:04:07)

#9 2009-09-05 09:32:42

hai_faiv
Hero member

neatza fetelor!!!  well, sunt tot eu. am revenit acasa dupa o nopate petrecuta la spital grater, tinuta sub observatii

nu a fost nevoie de interventie chirurgicala, a fost doar o simpla criza de apendicita..(de care am mai avut)

mi s-au administrat perfuzii cu nush ce si spre dimineata a fost mai bine.

dar a fost o sperietura pe cinste.

multumesc fetelor ca imi sunteti aproape! puss

#10 2009-09-05 10:27:31

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

sa ai grija...cu apendicita nu e de joaca , cel mai bine e sa te operezi si scapi smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#11 2009-09-05 11:40:59

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

hai_faiv a scris:

neatza fetelor!!!  well, sunt tot eu. am revenit acasa dupa o nopate petrecuta la spital grater, tinuta sub observatii

nu a fost nevoie de interventie chirurgicala, a fost doar o simpla criza de apendicita..(de care am mai avut)

mi s-au administrat perfuzii cu nush ce si spre dimineata a fost mai bine.

dar a fost o sperietura pe cinste.

multumesc fetelor ca imi sunteti aproape! puss

ai mare grija ...asa am patit si eu aveam 15 ani si ma tot duceam imi facea o injectie apoi acasa si tot asa cam un an s-a petrcut faza asta pana intr-o zi cand daca mai intarziam o ora...muream, dadusem in peritonita si am avut burta numai puroi....am stat o sap cu furtune si sonda ca sa scot de acolo rautatea.... skitarg  skitarg  disperat

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#12 2009-09-05 14:18:42

x_ynna
Addicted member

ma bucur ca esti mai bine hai_faiv...dar si eu zic tot ca fetele...sa iti faci curaj cat mai repede si sa mergi sa dai apendicele ala afara...operatia nu e deloc grea...iti spun ff sigur ca am asistat la cateva si am fost atenta pas cu pas...daca ajungi la peritonita atunci e urat tare...taietura mare,tuburi de dren,durere de 100 de ori mai mare.

Multa sanatate!!

#13 2009-09-05 19:49:49

hai_faiv
Hero member

inteleg fetelor ce spuneti...dar eu oricum sunt mai grasutza...si daca ma operez de apendicita, macar 6 luni trebuie sa nu fac efort..si eu nu pot sta intr-un loc stiind situatia mea (de a ma ingrasa si de a ma implica in tot felul de activitati solicitante)..si vine scoala...mai am anul asta...

dar cu sigurantza daca va fi necesar..ma voi opera..mi-a explicat si matusha ca nu e asa grea operatia

va multumesc! puss

#14 2009-09-05 20:18:36

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

hai_faiv, asta nu e un motiv smile
oricum cred ca o sa slabesti putin dupa operatie, iar miscare poti face dupa cateva saptamani.
si mai ales ca zici ca mai ai un an de scoala (aXII-a?) o sa fie si mai aiurea, daca patesti ceva in perioada examenelor? sau in timpul anului sa pierzi lectii...

eu mereu am trait cu frica de apendicita, mai ales ca am dat bacul la sport si la cea mai mica durere de burta intram in panica.
nu  m am operat, dar nici n am ajuns la spital din cauza durerii, pt ca nu m a durut niciodata tare-tare..

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#15 2009-09-05 20:24:53

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

e bine sa o scoti..operatia e foarte usoara iar recuperarea rapida! si eu am patit exact ca tine si am scos-o si aveam 7 anisori smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#16 2010-03-01 10:35:20

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

x_ynna a scris:

s-ar putea sa fie apendicul...nu cred ca te doare atat de tare de la ovar...durerea nu e neaparat unde este localizat apendicele...poate radia sper ficat si in jos spre fesa dreapta...
ca sa fii mai sigura daca e apendicele poti face urmatorul exercitiu...stai dreapta in picioare si ridica genunchiul la piept...vezi cat de tare te doare...
te sfatuiesc sa mergi la medic chiar si seara asta...apendicita poate evolua brusc si sa eviti peritonita...

am facut si eu exercitiul asta,pt k de vreo ora am simtit durerea in partea dreapta jos,ca un junghi,in special cand am stat pe'o parte,cu piciorul in sus.si am facut si exercitiul  asta din picioare si ma doare. supa ..nu extrem de tare,cam 40% da.adica,daca ridic genunchiul,nu'l pot tine asa mult timp ca am junghi supa
oare am apendicita?? grater  in rest nu am alte simptome,decat lipsa poftei de mancare supa

#17 2010-03-01 10:43:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poate sa fie la fel de bine si ovarul... esti in preajma ovulatiei sau a menstruatiei ?
mergi la medic daca te doare prea tare
daca e apendicita acuta ar trebui sa ai si alte simptome : febra, greata, diaree, varsaturi...

#18 2010-03-01 11:00:41

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

menstra mi'a trecut miercurea trecuta pe 24....sper sa fie de la ovar totusi,am sa vad daca ma doare constant si vad dupa ce fac...acum o ora a inceput junghiul si daca ridic piciorul ma doare,chiar si cand merg la baie cand ma pun pe wc,la fel ma doare...la medic nu prea am cum sa ajung acum  k nu sunt in tara si nu am inca asigurarea medicala aici supa
oofff

#19 2010-03-01 11:03:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic sa nu te sperii prea tare, vezi daca ai si alte simptome
eu am durerea asta periodic cate o zi-doua, iar cand ajung la medic nimic... se pare ca ar fi apendicita cronica, dar nu am cum dovedi si nici nu vreau sa ma operez
poate e si la tine ceva asemanator
si am avut la un moment dat si o anexita, iar durerea era fix la fel, nu-mi puteam ridica piciorul etc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.