|
Nu esti logat.
AAAAu auuu auuu !!!:((#1 2009-09-04 22:48:16
AAAAu auuu auuu !!!:(( fetelor...spuneti-mi ce sa ma fac la ora asta?? am o durere ingrozitoare in partea dreapta a abdomenului...si nu stiu ce poate fii...apendicul sau ovarul??? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #2 2009-09-04 22:49:04
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((iti e greata?...te doare si piciorul?...ai febra? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-09-04 22:52:16
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((greata: da..am avut inainte sa ma doara... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2009-09-04 22:57:18
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((s-ar putea sa fie apendicul...nu cred ca te doare atat de tare de la ovar...durerea nu e neaparat unde este localizat apendicele...poate radia sper ficat si in jos spre fesa dreapta... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-09-04 22:58:26
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((poate fi si colecist, si apendice, si rinichi si ovar Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-09-04 23:05:01) Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-04 23:01:03
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((in seara asta? la medic?? inseamna..URGENTZA! si de acol nu scap intacta ... Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2009-09-04 23:07:21) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2009-09-04 23:02:57
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((pai pe un forum nu poate sa-ti zica nimeni ce ai si ce sa iei...si daca te doare tare si ti-e rau e bine sa te vada un medic pt ca pot fi mai multe durerea difuzeaza si poate sa fie asa cum a zis gargarita Offline #8 2009-09-04 23:03:40
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((hey nu te teme...nimeni nu a zis ca e apendicita...asa cum a spus gargarita poate fi si de la rinichi... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-09-04 23:04:07) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #9 2009-09-05 09:32:42
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((neatza fetelor!!! well, sunt tot eu. am revenit acasa dupa o nopate petrecuta la spital , tinuta sub observatii When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #10 2009-09-05 10:27:31
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((sa ai grija...cu apendicita nu e de joaca , cel mai bine e sa te operezi si scapi one day we're gonna get somehow... Offline #11 2009-09-05 11:40:59
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((
ai mare grija ...asa am patit si eu aveam 15 ani si ma tot duceam imi facea o injectie apoi acasa si tot asa cam un an s-a petrcut faza asta pana intr-o zi cand daca mai intarziam o ora...muream, dadusem in peritonita si am avut burta numai puroi....am stat o sap cu furtune si sonda ca sa scot de acolo rautatea.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #12 2009-09-05 14:18:42
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((ma bucur ca esti mai bine hai_faiv...dar si eu zic tot ca fetele...sa iti faci curaj cat mai repede si sa mergi sa dai apendicele ala afara...operatia nu e deloc grea...iti spun ff sigur ca am asistat la cateva si am fost atenta pas cu pas...daca ajungi la peritonita atunci e urat tare...taietura mare,tuburi de dren,durere de 100 de ori mai mare. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #13 2009-09-05 19:49:49
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((inteleg fetelor ce spuneti...dar eu oricum sunt mai grasutza...si daca ma operez de apendicita, macar 6 luni trebuie sa nu fac efort..si eu nu pot sta intr-un loc stiind situatia mea (de a ma ingrasa si de a ma implica in tot felul de activitati solicitante)..si vine scoala...mai am anul asta... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #14 2009-09-05 20:18:36
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((hai_faiv, asta nu e un motiv Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #15 2009-09-05 20:24:53
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((e bine sa o scoti..operatia e foarte usoara iar recuperarea rapida! si eu am patit exact ca tine si am scos-o si aveam 7 anisori Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #16 2010-03-01 10:35:20
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((
am facut si eu exercitiul asta,pt k de vreo ora am simtit durerea in partea dreapta jos,ca un junghi,in special cand am stat pe'o parte,cu piciorul in sus.si am facut si exercitiul asta din picioare si ma doare. ..nu extrem de tare,cam 40% da.adica,daca ridic genunchiul,nu'l pot tine asa mult timp ca am junghi Offline #17 2010-03-01 10:43:41
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((poate sa fie la fel de bine si ovarul... esti in preajma ovulatiei sau a menstruatiei ? Offline #18 2010-03-01 11:00:41
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((menstra mi'a trecut miercurea trecuta pe 24....sper sa fie de la ovar totusi,am sa vad daca ma doare constant si vad dupa ce fac...acum o ora a inceput junghiul si daca ridic piciorul ma doare,chiar si cand merg la baie cand ma pun pe wc,la fel ma doare...la medic nu prea am cum sa ajung acum k nu sunt in tara si nu am inca asigurarea medicala aici Offline #19 2010-03-01 11:03:20
Re: AAAAu auuu auuu !!!:((eu zic sa nu te sperii prea tare, vezi daca ai si alte simptome Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|