|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2-3#39 2009-09-10 15:17:33
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2alcoolul ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #40 2009-09-10 15:32:12
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2
Nu pune probleme. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #41 2009-09-10 15:39:23
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2ms. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #42 2009-09-10 17:54:28
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2No problem Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #43 2009-09-11 00:28:31
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2buna fetele am si eu o intrebare pt voi si pentru dna doctor...iau anticonceptionale logest si ieri le am terminat azi e prima zi de pauza stiu k sunt 7 zile de pauza....are cva daca am avut contact sexual neprotejat si a ejaculat in mine:(am protectie si in astea 7 zile?am luat corect pastilele pe fiecare zi doar intr o singura seara am luat o mai tarziu adika pe la 12 noaptea o pastila....va rog raspundeti mi si mie.....va pop Offline Publicitateloading...
#44 2009-09-11 00:30:55
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2daca iei pastilele corect esti protejata si in pauza "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #45 2009-09-11 01:07:11
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2buna.sunt noua aici.am si eu o intrebare.luna trecuta am inceput pentru prima data prima folie de Jeanine.miercuri seara trebuia sa incep a 2 dar n-am putut pt ca nu am gasit in farmicie,farmacista mi-a dat Yazmin.si si aia am luato joi dimineata prima pastila si a 2pastila la ora in care luam luna trecuta.e vreo problema k n-am luato din timp?dar nu am iesit din 12ore.mie mia placut jaenine cum as putea sa iau iar aia? se poate ca luna viitoare sa o schimb iar inapoi si munai aia iau de acum incolo.va multumesc Offline #46 2009-09-11 09:01:46
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2nu e problema, nu a scazut protectia. dar nu trebuia sa iei altceva... mai bine incepeai cu 1 zi-2 mai tarziu... Offline #47 2009-09-11 14:41:17
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Buna. Vreau sa intreb ceva legat de Yasmin. Daca le iau normal din prima zi de menstruatie si apoi ma opresc dupa a 21-a pastila... spun ei ca in urmatoarele 7 zile nu trebuie sa mai iei nimic, timp in care iti sosesc problemele. Dupa care sa incepi folia noua in a 8-a zi. Esti protejata in pauza aia de 7 zile? Dar dupa, adica din a 8-a zi incolo, mai esti protejata tot timpul? Sau dupa ce incepi folia noua trebuie sa te protejezi suplimentar inca 7 zile? Astept un raspuns urgent. Merci I don't just imitate, I become. Offline #48 2009-09-11 14:56:22
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Esti protejata tot timpul; atat in perioada celor 7 zile de pauza, cat si in momentul in care incepi urmatoarea folie. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #49 2009-09-11 15:51:07
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Multumesc pentru raspuns. M-am linistit. I don't just imitate, I become. Offline #50 2009-09-11 22:00:38
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Pentru putin Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #51 2009-09-12 00:14:13
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2as dori sa ma lamuriti si pe mine.....mie de la inceput doctorul mia spus sa incep pilulele in ziua in care termin folia ......adik daca le termin marti tot marti le incep iar asta inseamna k sunt decat 7 zile de pauza......este corect ????mai sunt protejata????exista vreaun risc???sa le iau in continuare asa ac???sau sa incep sa iau din a 8 a zi? Offline #52 2009-09-12 00:50:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2
pai normal trebuie sa faci 7 zile de pauza, si in a 8-a zi sa incepi o noua folie. uita-te peste prospectul pastilelor, si acolo se spune clar cum se administreaza. Cat despre medic... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #53 2009-09-12 17:09:44
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2eu 4 luni asa am luat cu 6 zile de pauza.....acum daca incep din a 8 zi luna asta este vreo problema? eu acum sunt in cele 7 zile de pauza k mi-a venit menstruatia.si am terminat folia marti acum incep miercuri nu???in a 8 zi.si pot avea contact sexual cand incep prima pastilutza nu?miercuri sau mai ast ceva luna asta ? se deregleaza ceva? Ultima oara a fost editat de Claudell (2009-09-12 17:10:46) Offline #54 2009-09-12 21:11:39
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2am mai pus intrebarea asta o data..dar doresc sa fiu din nou lamurite...in a doua saptamana...de pastile intr-o seara nu am putut sa iau pastila..am fost intr-o calatori..si am luat-o de abia a doua zi la ora 11a.m. Cu o seara inainte am avut contact sexual. Dupa aceea nu am mai avut rapoarte sexuale. Ce sanse sunt..sa raman insarcinataastept raspuns Offline #55 2009-09-12 22:15:43
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Contactele de dinainte nu pun probleme. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #56 2009-09-14 19:15:04
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2fetelor eu am facut o pauza d antibb si acum vreau sa le incep,problema este k menstra mi`a venit ieri,iar eu vr sa le incep maine...stiu k trebuie sa ma protejez 7 zile, nelamurirea mea este daca s intampla ceva pentru k incep folia din a 3a zi de menstra:-s Ultima oara a fost editat de the.duchess (2009-09-14 19:27:41) i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #57 2009-09-14 19:26:25
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Nu se intampla nimic. Doar protectia de sapte zile este necesara. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|