homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2-39

#723 2009-12-12 18:57:56

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2

si clementinele, portocalele nu? k doar fac parte din aceeasi familie, yo mananc si multe de fel...neutral

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#724 2009-12-12 19:01:46

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Nu, stai linistita smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#725 2009-12-12 21:29:57

karyna_love
Membru
Inregistrat: 2009-11-26

Buna am si eu o nelamurire.Am luat timp de 2 ani Jeanine iar apoi le-am intrerupt.In prima luna a fost o.k mi-a venit ciclul.In a 2-a luna lucrurile s-au schimbat am inceput sa iau in greutate cateva kg iar menstra nu mi-a mai venit.Am mers la ginecolog si mi-a spus ca am un chist pe un ovar din cauza ca nu mi-a mai venit menstra.Am urmat un tratament pt a-mi stimula venirea menstrei(cateva zile) iar apoi din prima zi am continuat cu Yasmin.Timp de un an am luat dar nu mai reuseam sa slabesc nicicum cele 9 kg luate.Acum fac o pauza de o luna si vreau sa iau din nou Jeanine.Problema este ca in cazul in care nu-mi va veni ciclul la 28 de zile de la ultimul ciclu cum sa procedez?Eu vreau sa continui din a 29-a zi cu Jeanine chiar daca ciclul nu mi-a venit(existand din nou riscul sa nu-mi mai vina si sa se formezeun chist,deci as astepta degeaba).Credeti k este o problema ca nu iau prima pastila in prima zi de ciclu?

#726 2009-12-12 22:44:43

andreea11
Full member
Inregistrat: 2008-09-23

am si eu o intrebare..luna trecuta cand trebuia sa incep o folie noua nu am gasit novynette ac pe kre l iau la farmacie asa ca am inceput sa iau din folia de rezerva pe care o aveam in ksa dar din care lipseau ultimele 2 pastile.intre timp pe parcursul foliei am avut in 2 zile cate un scaun moale in primele 4 h dupa c luasem apstila si de frik sa nu imi pierd protectia am inlocuit pastila cu urmatoarea pastila din folie iar acum cand am terminat folia am inceput o noua folie din care am luat 4 pastile din folie e bine?2 care lipseau la inceput si 2 care le-am luat dupa acele scaune..in seara am luat cea de-a4 pastila din folia aia si de maine fac pauza k normal as aterminam folia sambata....contactul de aseara mi-a fost protejat?si saptamana asta pot avea contacte neprotejate chiar dk nu iau ac?k ar fi sapt d pauza in kre vine menstr...multumesc frumos

#727 2009-12-13 13:13:44

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

karyna_love a scris:

Buna am si eu o nelamurire.Am luat timp de 2 ani Jeanine iar apoi le-am intrerupt.In prima luna a fost o.k mi-a venit ciclul.In a 2-a luna lucrurile s-au schimbat am inceput sa iau in greutate cateva kg iar menstra nu mi-a mai venit.Am mers la ginecolog si mi-a spus ca am un chist pe un ovar din cauza ca nu mi-a mai venit menstra.Am urmat un tratament pt a-mi stimula venirea menstrei(cateva zile) iar apoi din prima zi am continuat cu Yasmin.Timp de un an am luat dar nu mai reuseam sa slabesc nicicum cele 9 kg luate.Acum fac o pauza de o luna si vreau sa iau din nou Jeanine.Problema este ca in cazul in care nu-mi va veni ciclul la 28 de zile de la ultimul ciclu cum sa procedez?Eu vreau sa continui din a 29-a zi cu Jeanine chiar daca ciclul nu mi-a venit(existand din nou riscul sa nu-mi mai vina si sa se formezeun chist,deci as astepta degeaba).Credeti k este o problema ca nu iau prima pastila in prima zi de ciclu?

eu as zice sa nu re-incepi Jeanine fara sfatul medicului...
oricum, singurul inconvenient daca nu incepi folia din prima zi de menstruatie va fi ca nu vei fi protejata decat dupa ce inghiti 7 pastile.

andreea11 a scris:

am si eu o intrebare..luna trecuta cand trebuia sa incep o folie noua nu am gasit novynette ac pe kre l iau la farmacie asa ca am inceput sa iau din folia de rezerva pe care o aveam in ksa dar din care lipseau ultimele 2 pastile.intre timp pe parcursul foliei am avut in 2 zile cate un scaun moale in primele 4 h dupa c luasem apstila si de frik sa nu imi pierd protectia am inlocuit pastila cu urmatoarea pastila din folie iar acum cand am terminat folia am inceput o noua folie din care am luat 4 pastile din folie e bine?2 care lipseau la inceput si 2 care le-am luat dupa acele scaune..in seara am luat cea de-a4 pastila din folia aia si de maine fac pauza k normal as aterminam folia sambata....contactul de aseara mi-a fost protejat?si saptamana asta pot avea contacte neprotejate chiar dk nu iau ac?k ar fi sapt d pauza in kre vine menstr...multumesc frumos

ai fost protejata si aseara si esti si in pauza.

Publicitate

loading...

#728 2009-12-13 15:20:39

karyna_love
Membru
Inregistrat: 2009-11-26

camysh a scris:

karyna_love a scris:

eu as zice sa nu re-incepi Jeanine fara sfatul medicului...
oricum, singurul inconvenient daca nu incepi folia din prima zi de menstruatie va fi ca nu vei fi protejata decat dupa ce inghiti 7 pastile.
mersiiiiiiiiii

andreea11 a scris:

ai fost protejata si aseara si esti si in pauza.

#729 2009-12-13 16:21:07

andreea11
Full member
Inregistrat: 2008-09-23

e adevarat ca si clementinele si portocalele scad protectia?k am mancat cam 1-2 kg d clementine p zi:-s

#730 2009-12-13 16:25:07

kdeea
Platinum member

Andreea, sterge unul din mesaje ca vei lua warn, nu ai voie sa postezi acelasi mesaj de mai multe ori. Si numai grapefruit-ul scade eficienta anticonceptionalelor.

#731 2009-12-13 20:58:25

sziv
New member
Inregistrat: 2009-10-31

Imodium si ceaiul de menta interactioneaza cu anticonceptionalele? Am avut aseara un scaun moale si de frica sa nu-mi pierd protectia am baut ceai de menta si am luat imodium. Multumesc.

#732 2009-12-13 21:43:43

kdeea
Platinum member

Nu, e ok.

#733 2009-12-13 23:05:14

Anne Ionescu
New member
Inregistrat: 2009-10-19

am o nelamurire.iau anticonceptionale yasmin si pastila de vineri am uitat sa o iau dupa care cele ce au urmat le-am luat corespunzator  doar ac cea de vineri am lasat`o asa.faptul ce ma sperie este ca trebuia sa`mi vina pe 25 si mi`a venit pe 12,adik sambata.ce s`a intamplat? luna trecuta pe 25 am avut.

#734 2009-12-14 09:19:07

camysh
Moderator

ce ti-a venit e o scurgere provocata de scaderea efectului anticonceptionalelor.
trebuia sa iei pastila uitata atunci cand ti-ai amintit de ea.
nu vei fi protejata in pauza, ci doar dupa ce inghiti 7 pastile de pe folia urmatoare

#735 2009-12-14 13:25:25

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

fetele, ce se intampla daca iau pastila din noua folie in ziua urmatoare. Gen, trebuia sa o iau sambata si o iau duminica sau luni..? Pe langa protectie suplimentara 7 zile, pot aparea dereglari de ciclu?..Stiam ca odata uitata pastila, o pot lua urmatoarea zi...iau 2 cum ar venii

when the pomp lights up,you shoot.

#736 2009-12-14 13:46:55

Alessya_13
Sr. member
Site

fetelor, daca am 1-2 scaune moi, insa nu in acel interval de 4 ore dupa pastila, mai multe zile la rand, este afectata protectia?

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#737 2009-12-14 13:48:44

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

eu cred ca nu

when the pomp lights up,you shoot.

#738 2009-12-14 13:50:18

Alessya_13
Sr. member
Site

alte pareri? cesafac

#739 2009-12-15 08:27:33

andreea10
New member
Inregistrat: 2009-01-23

buna tuturor! am luat laurina timp de 9-10 luni si luna trecuta am hotarat sa fac o pauza de 1 luna, in mod obisnuit ieri trebuia sa mi vina menstruatia, insa nu a venit. mentionez ca m-am protejat adecvat aceasta luna. oare de ce intarzie? cat ar putea sa intarzie? multumesc.

#740 2009-12-15 11:05:02

camysh
Moderator

iti intarzie pt ca ai intrerupt anticonceptionalele iar organismul incepe sa lucreze singur
depinde de organismul tau cat va intarzia

#741 2009-12-15 11:59:25

zipiandra
New member
Inregistrat: 2009-07-21

dak iau yasmin mai devreme cu 2 ore intro zi are cv?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.