|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2-51#951 2010-01-21 10:38:37
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2
daca iei anticonceptionale corect si nu vine menstra intre folii mergi si discuta cu medicul de planning despre asta. nu face nimic altceva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #952 2010-01-21 19:14:35
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2in seara asta am observat k mi se cunoastea linia aceea verticala de sub ombilic..iar pana astazi nu se vedea asa cum se vede acum..menstruatia mi-a venit saptamana trecuta...e posbil sa fiu insarcinata?chiar cu o zi inainte sa imi vina menstreuatia dupa amiaza mi-am facut un test de sarcina my test este un test mai ieftin ;la kre mi-a aparut o singura liniuta iar in timpul noptii mi-a venit menstruatia dar dimineata mi-am facut si un test barza chiar daca imi venise mentr si a iesit tot o liniuta iar la cel de cu o zi inainte aparuse si a 2 a dar mai slab colorata..ce credeti ? Offline #953 2010-01-21 19:15:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2cred ca nu esti insarcinata Offline #954 2010-01-23 17:28:04
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2daca-am mancat o felie de grefa ce se-ntampla ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #955 2010-01-23 17:43:01
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2nimic sa-ti fie de bine "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#956 2010-01-23 17:46:36
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2vai, ce ma speriasem... pai de ce n-are nimic din moment ce n-avem voie sa mancam ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #957 2010-01-23 17:48:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Nu e ok daca e vorba de cantitati mari de grapefruit ... O felie nu are nimic, Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #958 2010-01-23 17:55:43
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2ah, ok, ms zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #959 2010-01-23 20:44:28
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Pentru putin Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #960 2010-01-23 20:52:48
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2o intrebare. e normal ca in decembrie cand am luat prima data marvelon28 sa am menstra 8 zile iar acum in ianuarie pe 4 cand a venit iar sa am doar o zi si jumatate?sant la a 2-a folie. ms Offline #961 2010-01-23 21:21:33
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2va intrebam asta si cu un alt motiv. dr de familie mi-a zis sa incep a 2-a folie tot din prima zi de menstra si acum stau cam cu frica iar pastilute mici nu am luat decat 2 sau 3. sant sanse sa ma pocneasca? ca pe unde sant eu sant cam interzise avorturile Offline #962 2010-01-23 21:39:45
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2E normal ca menstra sa fie mai redusa cantitativ dupa un timp, nu asta e rproblema ... Dar DE CE ti-a spus tie medicul sa incepi a 2-a folie tot din pima zi de menstra, asta nu inteleg. Si am mai auzit persoane carora li s-a zis asta. Gresit ! Iei cele 21 de pastile, apoi ai 7 pastilute placebo ( pe care, daca vrei, poti sa nu le iei ), perioada in care iti vine menstra si indiferent de cat dureaza ea, urmatoarea folie o incepi a 8-a zi. In niciun caz in prima zi de menstra ... Mergi mai bine la un medic de Planning, medicul tau de familie nu e specializat pe metode contraceptive si se vede treaba, de asta ti-a si zis chestii aiurea ... Oricum, important e sa nu incepi folia mai tarziu de a 8-a zi, atunci ar fi pericol de sarcina. Daca incepi mai devreme folia, deci daca faci pauza mai scurta de 7 zile, nu se pune problema de pericol de sarcina, dar e gresit. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #963 2010-01-23 21:49:35
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2dar pomelo? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #964 2010-01-23 22:18:06
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2
Da, pentru ca regleaza - ai o falsa menstruatie care tine undeva 1-3 zile. Offline #965 2010-01-23 22:29:00
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Nici pomelo. Sigur Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #966 2010-01-23 22:44:06
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2azi am luat a 7 pastila din folie si am avut un scaun moale la jumatate de h dupa c am luat-o....si am luat o alta pastila tot cu nr 7 dar dintr-o folie de rezerva si un imodium k sa nu mai am si alt scaun...pot avea contact fara prezervativ in seara asta?sunt portejata nu?k am inlocuit pastila eliminata Offline #967 2010-01-23 22:47:38
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Nu era cazul sa iei nici a 2a pilula, caci abia dupa 4 scaune moi se pun probleme. Poti sa o faci linistita Offline #968 2010-01-23 22:53:47
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2ms. alta intrebare : acum am luat a 11-a pastila.. si vreau sa renunt la ac. cand trebuie s-o fac, pot dupa c termin folia? citisem ceva dar nu mai tin minte.. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #969 2010-01-23 23:07:15
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2da, dupa ce termini folia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|