|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2-63#1179 2010-02-23 13:45:00
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Doctoressa am o mare problema! De azi trebuie sa incep tratamentul cu antibiotice pt pneumonie. Si mai am doar 10 zile de AC. Pot sa iau inca 3 pastile de AC in plus ca sa nu mai fie nevoie sa folosesc proectie in prima sapt a urmatoarei folii? O sa iau tratamentul 5 iar daca nu prelungesc cu inca 3 zile AC e nevoie sa ma protejez suplimentar in urmatoarele 7 zile ale urmatoarei folii. Credeti ca e bine ce vreau sa fac?Va multumesc mult de tot!La urmatoarea folie as fi protejata? Offline #1180 2010-02-23 16:18:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2e ok daca mai iei 3 pastile pt a reface protectia. Offline #1181 2010-02-23 16:20:04
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Camysh multumesc mult! Offline #1183 2010-02-23 20:35:34
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Buna seara.Eu am o rana mica pe col iar joi urmeaza sa merg sa fac cauterizare cu laserul.Am folosit si ovule.As avea 2 intrebari.Folosesc anticonceptionale de apox 3 ani fara nici o pauza.As vrea ca luna aceasta sa fac o pauza de o luna,maine ar trebui sa incep noua folia dar vreau sa fac aceasta pauza.Cum sa fac,o intrerup pur si simplu ?Si apoi cum le incep iar?Eu avand rana aceasta pe col pot sa mai folosesc anticonptionale dupa pauza si dupa cauterizare?Nu se intampla nimic ? De ce doctora ginecolog spune ca nu sunt foarte buna anticonceptionalele ca pot provoca nu stiu ce boli si ca mai bine folosesc prezervativul?Va ajutati-ma cu un raspuns.Multumesc Offline Publicitateloading...
#1184 2010-02-23 20:41:14
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2pai n-ai cum sa faci acum pauza daca urmeaza sa faci cauterizarea...trebuia sa o faci mai devreme sa se termine menstruatia pana mergi la cauterizare "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1185 2010-02-23 20:53:07
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Da menstruatie e spre final,maine e ultima zi de menstruatia iar joi urmeaza sa merg la medic .. si maine urma sa incep noua folie .. de ce nu pot face pauza acum ? Offline #1186 2010-02-23 21:35:45
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2poti incepe linistita folia...si in ceea ce priveste "parerea" doamnei doctor atat timp cat nu e un medic de planning (care se ocupa cu metodele contraceptive) eu as cere o a 2 a parere... happy with him...inlove with him... Offline #1187 2010-02-23 21:57:39
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2tocmai asta era problema ca nu as vrea sa incep folia maine ci sa fac o pauza de o luna.de aceea aveam nevoie de parerea voastra.daca nu incep maine si tin o luna pauza apoi cum le incep din nou ?si anticonceptionalele pot provoca iar aceasta rana de col sau vreo infectie?de asta mi-e cel mai frica pt ca joi urmeaza sa fac cauterizarea acestei rani de col..si mi-e frica ca anticonceptionalele sa nu provoace ceva nu stiu ... am nevoie de parerea voastra .multumesc Offline #1188 2010-02-23 22:56:40
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Buna fetelor.Am si eu o dilema...cam de 2 ani jumate am luat Yasmine si acum fac o pauza...ce efecte are asupra mea pauza asta?Am inteles ca menstruatia va fi la fel de abundenta cum era inainte..si durerile apar..ce altceva..? "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline #1189 2010-02-23 23:17:40
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2adela26...in primul rand anticonceptionalele NU PROVOACA o rana pe col sau o infectie...nu au "puterea" asta...si le poti intrerupe o luna daca vrei dar nu vad cu ce te ar ajuta... happy with him...inlove with him... Offline #1190 2010-02-23 23:33:12
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2
eu am intrerupt ac acum 3 luni si menstruatia e ok. nu e asa redusa ca atunci cand luam ac, dar nici abundenta. se mentine la limite normale. iar despre dureri pot sa iti spun ca nu m-au lasat nici cand luam ac. cred ca e in functie de organism. trebuia sa iau pastile contra durerii in prima zi Offline #1191 2010-02-24 05:55:29
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Am cateva intrebari. Offline #1192 2010-02-24 09:01:26
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2daca ramai insarcinata prin vreo eroare in timp ce iei ac menstruatia nu va mai veni kazbicca Offline #1193 2010-02-24 09:50:53
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2
nu e obligatoriu sa reapara durerile si nici sa ai o menstruatie ft abundenta. pe langa asta, e posibil sa se instaleze o dereglare a ciclului (cu atat mai mult daca si inainte il aveai neregulat). prima data dupa pauza, ciclul va veni cam cu o saptamana mai tarziu decat data la care il asteptai. dar cum spuneam, e posibil sa intarzie si mai mult de atat. Offline #1194 2010-02-25 17:53:42
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2buna! am inceput si eu luna aceasta sa iau anticonceptionale yaz.am inceput sa iau in prima zi de menstruatie,,,menstruatia a trecut insa eu tot mai am sangerari putine dar sunt ma poate ajuta cineva cu un sfat ????din cate tin eu minte doctorita mi=a zis ca se poate sa fie sangerari peste menstruatie dar acum m-am panicat umpic nu stiu ce sa fac ma poate ajuta cineva cu un sfat multumesc Offline #1195 2010-02-25 18:11:41
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2e normal, se cheama spotting si apare la inceputul administrarii AC, nu ai de ce sa te sperii... ia-le in continuare Offline #1196 2010-02-25 18:14:52
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2multumesc Offline #1197 2010-02-25 18:28:46
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2n-ai pt ce Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|