homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere sub bratul stang

#1 2009-09-06 09:46:01

andi_ene
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-10-04

Durere sub bratul stang

Buna, fetelor!
De o zi am inceput sa am niste dureri sub bratul stang, deasupra de piept. Ma doare daca ridic bratul si mai ales ma doare la palpare. Cand pun mana nu simt ca ar fi ceva deosebit fata de dreptul. nici in piept nu simt nimic. Am mai avut o data o durere de genul acesta, dar atunci mi se facuse un cosulet pe care il si vedeam. Acum nu se vede absolut nimic. E si prima zi de ciclu. Nu am la ce medic sa ma duc pentru ca nu sunt in tara pentru urmatoarele 5 luni. E foarte scumpa o consultatie aici. Ce sa mai spun de un echo sad
Aveti ceva idei, ce ar putea fi?

#2 2009-09-06 10:13:12

maria-luiza
New member
Inregistrat: 2009-06-12

Re: Durere sub bratul stang

neatza! adi ; cel mai bine e sa faci tot posibilul sa ta vada un medic . o simptomatologie similara am avut si ue pe timpul primei sarcini doar ca eu la palpare simteam chiar sub brat in zona axiala ceva tare ca un bob de orez si era si dureros , era suportabila durerea dar totusi sacaietoare ; si la consultatia dinaintea nasterii dr. mi-a zis ca am o formatiune fibromatoasa pe uter care spre norocul meu s-a eliminat la nastere si nu a recidivat . tu stii mai bine care e situatia dar eu iti sugerez un consult medical . sanatate !

Fericirea are ochii verzi

#3 2009-09-06 10:15:04

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Andi, noi nu putem sti ce este. Poate fi un ganglion inflamat.  Insa trebuie sa ajungi musai la un medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-09-06 10:27:15

Dr. Istrate
New member
Inregistrat: 2009-07-14

Poate fi doar o problema hormonala  dar foarte bine ar fi sa te vada un medic.  Oriunde ai fi, o consultatie nu poate costa mai mult de 50 de Euro... eu zic ca merita...

#5 2009-09-06 12:00:31

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Poate ai o infectie in organism si s-a inflamat vreun ganglion ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.