|
Nu esti logat.
Heelp - pauza la pilule#1 2009-09-06 14:04:13
heelp - pauza la piluleAm luat pilule timp de 3 ani si cateva luni si luna trecuta am luat decizia sa fac o mica pauza (parerile legate de anticonceptionale si pauza dintre ele fiind impartite unii medici zic la un an, altii la 4 am zis sa mai fac si o pauza). Insa la 20 de zile dupa prima zi de menstruatie (ieri) am gasit o pata maronie pe chilotel. Am zis ca poate o sa-mi vina ciclul mai devreme luna asta, dar totusi azi sa descopar ca nu e nici vorba de menstruatie, secretia mea fiind cea normala (fara nici o picatura de sange). Este ceva normal? Ce sfat imi dati? Mi-am facut un control acum 8 luni (lama, consult, eco) si totul a iesit bine (mai putin la secretie, era o candida, dar am tratat-o). Multumesc Offline #2 2009-09-07 15:25:10
Re: heelp - pauza la piluleAm revenit. Se pare ca ieri m-am inselat referitor la secretie, are si ceva maroniu in ea. Spuneti-mi macar daca e grav. Pentru ca medicul meu e disponibil abia peste 2 saptamani si sa stiu daca mai astept sau apelez la alt medic. Multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|