homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E Coli in secretie vaginala

#1 2009-09-06 21:58:39

ariana_M
New member
Inregistrat: 2006-09-09

E Coli in secretie vaginala

Va cer ajutorul pentru o prietena diagnosticata cu E. Coli in secretia vaginala. Stiu ca nu e bine sa faci tratamente dupa ureche, insa imediat dupa ce si-a facut analizele, a plecat in Italia unde ramane pentru 6 luni. Nu are asigurare si nici posibilitatea sa mearga la un doctor si e destul de speriata de diagnostic, nu vrea sa stea fara sa faca nimic.

Analizele i-au iesit asa:

Celule epiteliale: rare
Polimorfonucleare: rare
Fibrina: abundenta
Flora bacteriana: rari bacili gram negativi
Fungi: absenti
Trichomonas vaginalis: absent

Culturi secretii vaginale: Prezent E. COLI
Culturi fungi (candida albicanis): absent

La cultura de col au iesit urmatoarele medicamente la care e sensibil E Coli:
Norfloxacin: sensibil
Ceftazidin: sensibil
Acid nalidixic: sensibil

Rezultatele am fost si i le-am luat eu, ea fiind deja plecata din tara. Peste cateva zile ajunge cineva in Italia si ii poate duce medicamentele de care are nevoie. Am intrebat la farmacie si mi s-a recomandat Nolicin, insa farmacista nu a stiut sa-mi spuna cate zile trebuie urmat tratamentul. E suficient sa ia Nolicin 10 zile? E necesar sa foloseasca si ovule, si daca da, de care? Acei rari bacili gram negativ indica E. Coli sau mai exista si are alte probleme?

Va multumesc mult.

#2 2009-09-06 22:10:16

Dr. Istrate
New member
Inregistrat: 2009-07-14

Re: E Coli in secretie vaginala

10 zile Norfloxacin si ovule cu Gynophilus pt refacerea florei. Lactobacilii vor ajuta la eliminarea E coli...

#3 2009-09-06 23:11:33

ariana_M
New member
Inregistrat: 2006-09-09

Multumesc mult de tot pentru sfat!

#4 2009-09-09 15:49:28

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

si eu am sau am avut ca nu stiu exact situatia actuala e-coli in secretia vaginala. apoi am descoperit-o in urina, deci probabil asa a ajuns in secretia vaginala.
transmite-i prietenei ca o sa dureze ceva pana scapa de acest e-coli. deci rabdare si sa urmeze tratamentul recomandat.

#5 2009-11-10 13:22:06

stresalina
New member
Inregistrat: 2009-11-10

Va rog, ajutati-ma!!! De 3 luni ma chinui ingrozitor si nu mai sunt eu...am usturimi si nu reusesc sa scap de ele. Am mers deja la 2 medici ginecologi. Primul mi-a dat tratament pentru candida, mi-a facut papanicolau si nu a iesit decat o imflamatie, candida nu. Mi-a dat apoi un tratament pentru infectie urinara si m-am simtit la fel de rau. Cand am mers a 3-a oara mi-a spus ca totul se petrece in mintea mea, asa ca am mers la alt medic, la care se ajunge foarte greu, insa, e foarte aglomerat. Mi-a dat si acesta tratament pentru candida, cu toate ca i-am spus ca nu mi-a iesit, pana vin rezultatele de la laborator. Mi-a iesit ca am E. coli si am trecut la un nou tratament. Am facut gentamicina injectii, am luat ciprofloxacin, ovule facute in farmacie(negre si parca miroseau a petrol, benzina, dumnezeu stie) si m-am spalat cu femigin. La sfarsiul celui de-a 4-lea tratament am arsuri in continuare, dar cred ca de la ovule. Va rog sa ma ajutati. Nu pot sta pe scaun de ceva vreme si asta imi afecteaza serviciul, sotul meu este foarte nemultumit(a facut si el tratament cu antibiotice, la rugamintea mea) si considera ca nu mai are sotie. Eu sunt deja foarte irascibila si nu stiu ce sa ma mai fac. Ajutati-ma sa fiu iar bine, va rog! Iar medicul este acum plecat din localitate.Nu este primul site sau prima pagina pe care postez acest mesaj, dar sunt foarte disperata si nu stiu ce sa mai fac.

Publicitate

loading...

#6 2009-11-10 13:50:06

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

si mie mi-au spus ca-i pe sistem nervos ceea ce m-a facut chiar sa-mi sara ceva pe la mansarda. du-te si fa-ti analiza din secretie pt mycoplasma - ureaplasma. astea doua pot da multe probleme in zona... sunt doua nanobacterii care fac parte din flora vaginala normala dar care daca se inmultesc peste masura devin patogene si dau exact acele simptome de care vorbesti. chiar si in titru crescut, acestea au anumite gazde in care actioneaza, nu s-a descoperit motivul...   ti-as zice sa faci si chlamydia dar aia nu prea da usturimi vaginale ci dureri pelvine, usturimi la urinat, etc...
deci, dupa ce trec 10 - 12 zile de la antibiotic (si dupa incetarea administrarii oricarui ovul) du-te si fa-ti aceasta analiza.

cat despre sotul tau... nu am cuvinte...

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-11-10 13:51:24)

#7 2009-11-10 15:31:38

stresalina
New member

Adalberta, eu am facut Papanicolau si examen din secretii vaginale. Ce ar trebui exact sa fac?

#8 2009-11-10 15:59:38

stresalina
New member

Ma uitam la ce a scris Dr Istrate si ma intrebam daca, de la atatea antibiotice nu am si eu probleme cu flora...poate m-am vindecat de una si am dat de alta. Recitind mesajul tau am vazut ca trebuie sa specific...iti multumesc

#9 2009-11-10 16:22:48

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

stresalina a scris:

Ma uitam la ce a scris Dr Istrate si ma intrebam daca, de la atatea antibiotice nu am si eu probleme cu flora...poate m-am vindecat de una si am dat de alta. Recitind mesajul tau am vazut ca trebuie sa specific...iti multumesc

pai daca nu-ti iese candida... ma gandeam sa faci mycoplasma - ureaplasma

#10 2009-11-12 18:54:24

september
New member
Inregistrat: 2009-10-14

stresalina iti recomand ca impreuna cu antibioticele sa iei si un antimicotic de ex nizoral o tableta pe zi; lactobacilii aia ar fi indicati dupa tratamentul cu ovule cu antibiotic cf antibiogramei; eu am facut tratament cu zinat si gentamicina plus ovule preparate; dupa ce am terminat am refacut analizele si mi-a iesit din nou e coli cica de data asta alta ramura; caci este sensibila la cu totul alte antibiotice din fericire de data asta mai usoare si la mai multe; o sa va mirati toate probabil insa medicul meu mi-a spus sa tratamentul cu ovule isi face mai bine efectul in timpul menstruatiei (chiar daca e neplacut) caci substantele sunt mai bine transportate de sange; si eu o cred pe cuvant; in felul asta am scapat de ureaplasma din prima; datorita faptului ca nu am scapat de e-coli tratamentul asta va trebui sa-l fac de 2 ori fara intrerupere; acum iau ciprobay (ciprofloxacina mai puternica si concentrata, cica dupa o reteta originala din germania, costa ceva 80 lei cutia cu 7 pastile, pt 7 zile) si ovule preparate; am mare incredere in medicul meu si o sa ma vindec; la fel vei scapa si tu de probleme daca urmezi tratamentul intocmai, si sotul tau numaidecat. nu e vina ta ca se intampla asta; indicat ar fi ca pana esti complet vindecata sa folosesti prezervativ; sanatate

#11 2009-11-12 19:29:04

stresalina
New member

Am luat flucovim ca antimicotic si este destul de scump...Nici eu nu cred ca am reusit sa scap din prima de e.coli, intrucat ma simt in continuare destul de rau...abia astept sa ma fac bine, ca m-am saturat deja...si medicul meu e tare greu de gasit. Mi-am facut programare pentru saptamana viitoare. Va spun mai multe dupa ce-mi fac iar analizele. Multumesc september! As fi curioasa cum sunt ovulele tale, pentru ca ale mele mi s-a parut ca ma ard si se elimina foarte greu, chiar dupa multe spalaturi.

#12 2009-11-12 19:36:24

september
New member
Inregistrat: 2009-10-14

stresalina a scris:

Am luat flucovim ca antimicotic si este destul de scump...Nici eu nu cred ca am reusit sa scap din prima de e.coli, intrucat ma simt in continuare destul de rau...abia astept sa ma fac bine, ca m-am saturat deja...si medicul meu e tare greu de gasit. Mi-am facut programare pentru saptamana viitoare. Va spun mai multe dupa ce-mi fac iar analizele. Multumesc september! As fi curioasa cum sunt ovulele tale, pentru ca ale mele mi s-a parut ca ma ard si se elimina foarte greu, chiar dupa multe spalaturi.

cum dupa spalaturi? pai ce efect mai au daca faci spalaturi in interior? ovulele au fost ok; chiar m-am simtit bine dupa ele nu am simptome insa am in continuare o ramura din bacteria asta nenorocita; ovulele mele au continut cefalexin, butil cacao, vitamina a si nistatina; acum mi-a preparat cu biseptrim;

#13 2009-11-12 21:15:05

stresalina
New member

Recunosc pe reteta cateva din componentele de care spui...butil cacao, aveau si ciprofloxacin, plus alte chestii de neinteles. Erau negre si urat mirositoare. Mi-a dat medicul sa ma spal inainte de fiecare ovul cu femigin...Am terminat ovulele de 3 zile si tot se mai elimina. E foarte aiurea. Eu nu ma simt bine deloc. Abia astept sa uit de aceasta problema. Cred ca imi fac si o urocultura, ca s-ar putea sa fie si aici ceva probleme.

#14 2012-02-03 12:15:29

lovelly_miss
New member
Inregistrat: 2010-12-31

buna,
am si eu o problema, mi-a iesit la ultima cultura de secretie o infectie cu E-coli pe care am tratat-o cu Ciprinol 1 tableta la 12 h timp de 10 zile. Din ziua 6 am folosit ovule de clotrimazol timp de 6 zile si am luat si o tableta de 150 mg de fluconazol pt a preveni candida.
Acum, la 5 zile dupa tratament am o secretie apoasa fara miros cu niste urme albe care se farama
ar trebui sa imi fac probleme ca infectia e inca acolo sau pur si simplu organismul se reface dupa antibiotic?

m-as bucura mult daca m-ati ajuta cu un raspuns
multumesc anticipat!

#15 2012-02-03 12:17:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

sa nu fi facut totusi candida
oricum ar trebui sa mergi la control sa vezi daca ai scapat de e-coli

#16 2012-02-03 12:51:51

lovelly_miss
New member

multumesc mult pentru raspuns "heimdall",
voi merge luni pentru a reface clultura de secretie si atunci o sa refac si cultura de fungi sa fiu sigura ca nu m-am ales cu candida
o zi buna iti doresc!

#17 2012-02-03 12:52:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cu placere si bafta !

#18 2012-02-29 13:53:33

lovelly_miss
New member

buna, am refacut cultura de secretie si cultura fungi din secretie si amandoua au iesit bine. Apoi am avut contact sexual DOAR PROTEJAT cu partenerul meu. As vrea sa stiu daca este vreo sansa sa ma fi reinfectat pt ca am o secretie mai abundenta, fara miros iar cand se usuca pe slip devine galbuie si o simt putin acida. Sau, e posibil sa fie asa din cauza faptului ca intr-o saptamana trebuie sa imi vina menstruatia?
Ma bate gandul sa refac cultura de secretie dar am senzatia ca devin paranoica.
Astept cu nerabdare un raspuns si va multumesc anticipat! smile

#19 2012-02-29 14:44:14

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

daca a fost protejat nu ai cum sa te reinfectezi. acum secretia se schimba si in functie de ciclu menstrual . era bine dupa tratament daca faceai o cura de probiotice pt refacerea florei. eu zic sa astepti sa vina menstra si daca dupa menstra te mai deranjeaza secretia sau te ustura , refati ex de secretie. sanatate!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-02-29 14:44:31)

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.