homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla cu mine??-5

#77 2009-09-09 14:14:06

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: ce se intampla cu mine??

eu zic ca cel mai bine e sa ii spui ca stii totul si ca te doare f mult ca te-a mintit si n-a avut taria sa ti-o spuna el. si nu trebuie sa te certi ii spui asta si atata tot. dc ti-e atat de frica?? nu inteleg. crezi ca el se gandeste atat de mult cum o faci tu? nu vezi ca n-are nicio jena in a iesi cu fata aia?

#78 2009-09-09 14:19:28

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

ce face el nu are nicio importanta atata vreme cat nu simte nevoia sa fie cu tine...ar trebui sa te gandesti la asta...
eu l-as aborda...si i-as spune tot ce stiu...macar de curiozitate...dar din cate spui tu despre el...probabil ar incerca sa te faca pe tine vinovata din nou...asta daca ar avea taria sa recunoasca..

baby Dragos hjarta rugaciune

#79 2009-09-09 14:20:14

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu te inteleg iubita ca il vrei inapoi si ca ti-e greu, dar intelege te rog ca nu tu trebuie sa il aduci inapoi, el a luat decizia asta lasa-l in pace da-i spatiu si daca e sa se intoarca o va face singurel nu trebuie sa disperi si sa incerci sa-l aduci inapoi ca o sa se simta sufocat daca o sa incepi sa-i spui chestii din astea. e clar ca in momentul asta el are nevoie de o despartire, ofera-i spatiul asta, dar nu te lasa calcata in picioare.
tu ii demonstrezi ca esti de acord cu ceea ce a vrut el, dar da de inteles ca nu esti jucaria lui si ca ai suflet ca orice om si nu trebuie sa fi mintita.
dc nu te duci tu in oras singurica macar? sa mergi prin magazine sa mai iti iei gandul de la situatia asta? daca n-ai cu cine sa iesi macar fa altceva....uita-te la un film, citeste o carte...

#80 2009-09-09 14:39:48

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

gata smile n-ai pt ce

baby Dragos hjarta rugaciune

#81 2009-09-09 15:39:54

skumpi
Vizitator

eu n`am prins nici o farama din povestea Sidoniei dar mi`e clara treaba din raspunsurile voastre`
Sionia, iti spun doar atat : ce`si face omul cu mana lui se numeste lucru manual smile daca tu preferi sa te complaci in " relatia"  in care esti si sa nu te respecti catusi de putin e problema ta si absolut nimeni nu e vinovata pt ea...decat tu !!! te consumi inutil pt un tip care habar n`are pe ce lume traieste si nu prea il intereseaza din moment ce are haremu la dispozitia lui... si esti singura care va avea cel mai mult de suferit din toata povestea asta` !
pune picioru in prag si indeparteaza`te de el, lasa`l sa`si traiasca viata cu cine o vrea...nu mai fi u catelusu lui care se bucura la un miez de paine... nu mai accepta sa fii carpa cuiva pt ca nu o sa ajungi bine asa...nici pe plan sentimental si nici pe cel profesional ! get a life !!!

Publicitate

loading...

#82 2009-09-09 15:48:05

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

skumpi, in stilul tau caracteristeric, f bine ai spus-o! Fetelor, mi-as dori sa fim din acelasi oras, asa m-ar ajuta, dar numai eu sunt de unde sunt si tiu ca voi nu sunteti de aici, deci... Uite, de exemplu, o intalnire cu skumpi mi-ar deschide ochii. puss
Inca nu imi gasesc rostul.... sad
skumpi, poti sa mai imi spui lucruri dure, poti sa imi dai si faturi de cum sa "get a life", ca eu habar nu am si sunt prinsa in propria suferinta sad

Ultima oara a fost editat de Sidoni@ (2009-09-09 15:51:12)

#83 2009-09-09 15:53:38

skumpi
Vizitator

la o intalnire cu mine ti`as da si 2 la fund lol
tu nu ai colege / prietene/amici/verisoare ?? nu ai nici o pasiune ? nu`ti place nik pe lumea asta in`afara de el ?
trebuie sa constientizezi TU singurica nu e bine sa fii asa, iti faci prea mult rau si pe degeaba...noi tot putem sa`ti spunem ca nu rezolvam nik pana nu o sa fii tu hotarata... stii cum e zicala aia : D`zeu iti da nu`ti pune si`n plasa lol
Trebuie doar sa vrei , sa`ti doresti sa nu mai suferi , sa`ti doresti sa fi fericita ! dar daca tu nu`ti doresti toate astea cum vrei sa se indeplineasca ? sad

#84 2009-09-09 15:54:18

skumpi
Vizitator

zi mah de unde esti ca acu vin si fac ultima calatorie pe anu asta` lol diablo

#85 2009-09-09 15:58:24

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

off : cred ca sunt in urma cu ceva, skuNpi, cine ti-a furat avatarul? big_smile

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#86 2009-09-09 15:58:57

Sidoni@
Sr. member

Nu stiu de unde sa incep si cu ce ca sa ma vindec, sau macar sa fac sa imi fie mai bine. sad

#87 2009-09-09 16:00:41

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Sfatul doctorului : fa sport smile E greu pana te apuci dar pe urma garantat 100% o sa te simti mai bine, atat fizic cat si psihic smile

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#88 2009-09-09 16:01:03

skumpi
Vizitator

sioux a scris:

off : cred ca sunt in urma cu ceva, skuNpi, cine ti-a furat avatarul? big_smile

dc imi stalcesti numele ??  spranceana  e skuMpi diablo
nu mi l`a furat nimeni , l`am scos eu ca ma plictisesm de el  smoke2
ai vreo sugestie pt mine ??  chicot

#89 2009-09-09 16:07:20

skumpi
Vizitator

inncepe prin a iti impune sa nu te mai injosesti in fata lui !!!
incearca sa fii pozitiva smile toate am trecut printr`o despartire si toate am suferit ca si tine, e normal insa nu trebuie sa faci din asta o intreaga drama ca nu a murit nimeni pana acum smile la un moment dat va fi bine si pt tine...fii sigura de asta !
cum zice sioux big_smile fa sport... e dovedit ca ajuta smile creste nivelul endorfinei ( hormonul fericirii ) big_smile eu dupa sala mereu sunt cu zambetu pe buze orice pb as avea smile macar te simti utila, ca ai facut si tu ceva` !!!
uita`te si singura la filme smile ia`o pe mama ta de mana si iesiti in parc sau pe oricine ..in ultima instanta mergi singura`.
faci orice, te lupti cu tine si te zbati ca sa iesi din situatia asta` cu conditia sa iti doresti smile

#90 2009-09-09 16:08:29

skumpi
Vizitator

mergi singura ! si eu merg singura smile
mai ales ca acolo ai ocazia sa intalnesti baieti draguti big_smile nu se stie niciodata chicot

#91 2009-09-09 16:09:31

Sidoni@
Sr. member

puss skumpi, multumesc pt sfaturi si idei. Ai dreptate, trebuie sa vreau, dar atata timp cat el a zis ca se intoarce la mine ma simt tot legata de el... sad trebuie sa schimb ceva.

#92 2009-09-09 16:10:34

Sidoni@
Sr. member

Nu mai vreau baieti! Plus ca la sala unde mergem noi sunt numai badarani, mi-e groaza sa merg singura. o sa incerc sa conving o prietena sa vina cu mine, parea interesata. smile

#93 2009-09-09 16:12:11

skumpi
Vizitator

dar el poate sa se intoarca la tine , tu nu mai ai voie sa`l primesti !!!!! din cate am inteles el umbla cu alta tipa acu...experimenteaza` ! asa ceva nu poti sa permiti ! pur si simplu... gandeste`te ca daca`l primesti inapoi el mereu o sa faca chestia asta bazandu`se pe faptu ca tu treci peste orice face el ca doar il iubesti...pe scurt , te`ar lua de fraiera ... nu cred ca iti doresti asa` neutral

#94 2009-09-09 16:14:36

Sidoni@
Sr. member

Nu stiu ce imi mai doresc sad Oricum, momentul intoarcerii lui la mine e f indepartat, deci trebuie sa fac ceva pt mine. skumpi, ai idee daca se poate face abonament la sala pt mai putin de o luna, adica pe 2 sapt?

#95 2009-09-09 16:15:53

skumpi
Vizitator

la mine la sala se poate face si pe saptamana smile sau sa mergi sa platesti in fiecare zi...depinde, fiecare cu politica lor smile trebuie s aintrebi la sala ta` smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.