homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?

#1 2009-09-07 05:28:05

aeerdnai
Membru
Inregistrat: 2009-09-07

Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?

Am folosit 6 luni de zile Diane 35, la recomandarea medicului, avand probleme cu acneea, mi-a spus ca sunt potrivite, insa nu au avut nici un efect asupra cosurilor.
De 3 luni nu am mai folosit nici un fel de anticonceptionale si as vrea sa folosesc din nou. Am intrebat medicul la care am facut si o ecografie (a iesit in regula, nu am nimic) si mi-a spus sa folosesc tot diane sau meleva ca ar fi mai ieftine insa nu prea as vrea fiindca m-as si ingrasat vreo 5 kg cand le-am luat.

Ce anticonceptionale mi-ati recomanda?
Mentionez: am acnee cu care ma lupt de multi ani sad  (am inceput acum sa urmez un tratament cu roaccutane de 3 luni si skinoren gel), greutate normala dar nu vreau sa ma mai ingras tongue , si de asemenea as dori sa imi creasca sanii  big_smile  - am auzit multe fete cum ca yasmine ar avea un astfel de efect.

Multumesc!

#2 2009-09-07 10:22:56

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?

nu neaparat iti cresc sanii de la AC.
cat despre recomandare... pe site nu se fac recomandari de pastilute. Cel mai bine stie medicul cu care tu va trebui sa discuti sau macar sa il asculti.

ai o viata sexuala activa?

#3 2009-09-08 11:20:21

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

AC nu ingrasa! Ca fac pofta de mancare, asta e alta problema. Sunt in a doua luna de pastilute si am observat in timp ca am pofta de mancare muuult mai mare ca inainte. Tine si de tine sa`ti dai seama ce se intampla si sa te mai abtii de la gustari intre mese cu pretextul "vreau sa rontai ceva". Iar legat de sani, nu e batut in cuie sa`ti creasca de la AC. E adevarat, si la mine au avut acest efect si iau Marvelon, insa repet, nu e obligatoriu sa se intample asta. Depinde de organismul fiecareia smile

#4 2009-09-08 14:30:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pe forum nu se recomanda anticonceptionale. mergi la medic pt asta

#5 2009-09-08 16:30:25

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Mie nu mi-au crescut sanii de la Ac:) Cat despe pofta de mancare... e enoma lol Nu am luat kilograme insa pt ca asa cum s-a spus, am renuntzat la gustari. Si nu am nici o problema!

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

Publicitate

loading...

#6 2009-09-08 18:38:38

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu am facut o burtica mica mica :"> nu mi`am dat seama la timp cum e cu gustarile lol noroc ca nu mai incep alta folie si o dau jos big_smile

#7 2009-09-13 02:03:28

aeerdnai
Membru
Inregistrat: 2009-09-07

@ kat_utza : Da, am o viata sexuala activa si chiar vreau sa folosesc din nou, e mai sigur si mai placut. smile

Eu sunt o gurmanda innascuta, mi-e greu sa ma abtin de la orice fel de mancare. big_smile Dar voi incerca, intrucat am pus vreo 3-4 kg in cele 6 luni de Diane 35

Cred ca o sa imi cumpar Yasmine, peste cateva zile trebuie oricum sa incep sa le iau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.