homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ketorol in timpul sarcinii -doctoressa

#1 2009-09-07 16:36:42

buburuzarosie
Membru
Inregistrat: 2009-09-07

ketorol in timpul sarcinii -doctoressa

buna ziua, sunt noua aici pe forum.....intrucat azi am aflat ca sunt gravida 100 % (pana acum am avut ceva banuieli dar doar azi mi-a iesit testul pozitiv). am o intrebare pt doctoressa sau pt oricine altcineva ar putea sa-mi raspunda. ultima menstruatia a inceput pe 4 aug. in perioada in care presupuneam eu ca e fertila am avut contact protejat (stiam ca urma sa merg la dentist pt un implant dentar). pe 22 aug cand am considerat ca nu mai e niciun pericol nu ne-am mai protejat ( dar se pare ca totusi calculele mele n-au fost chiar corecte). pe 1 sept mi s-a facut implantul dentar si a urmat un tratament de 5 zile cu augmentin (1tb la 12 ore) si am luat si 5 pastile de ketorol (in 2/zi). sa nu uit sa precizez ca mi s-a facut si anestezie locala la momentul implantului. cat de grave sunt toate aceste operatiuni pt bebelus. mi-am facut programare la medic pe 17 sept dar pana atunci parca mi se pare prea mult ....trebuie sa aflu mai repede cat e de grav (pt linistea mea). va multumesc anticipat

Ultima oara a fost editat de buburuzarosie (2009-09-07 17:02:00)

#2 2009-09-08 14:24:31

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ketorol in timpul sarcinii -doctoressa

buburuzarosie, la momentul cand ai facut tratamentul cu antibiotic si ketorol sarcina era ff mica. mai mult ca sigur ca embrionul nu era inca nidat, deci nu a avut de suferit.

ii las link si doctoressei

#3 2009-09-11 21:13:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu e grav deloc....presupu eu ca atunci cind spui contact protejat te referi la prezervativ...asadar contacte fecundante au fost dupa 22 august....abia acum, zilele astea , dupa 5 septembrie deci s-a nidat sarcina.. nu ar fi probleme
daca insa, cumva, priotejat inseamna coit intrerupt atunci contactul fecundant ar putea fi si mai devreme(calculele tale privind perioada fertila ar putea fi foarte coreccte doar masura de protectie contraceptiva gresita)...caz in care insa tot nu sunt mari probleme pentru ca sarcina s-a nidat probabil in jur de 5 septembrie...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-09-13 18:00:45

buburuzarosie
Membru
Inregistrat: 2009-09-07

va multumesc pentru raspuns. si eram datoare cu o specificatie: metoda de protectie a fost prezervativul pana pe 22. oricum m-ati linistit cu raspunsul dvs.

#5 2009-09-13 19:30:16

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

felicitari pt bebe! sa iti traiasca si sarcina usoara! majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-09-13 19:30:35)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.