|
Nu esti logat.
Mancarimi vaginale#1 2009-09-07 20:33:27
mancarimi vaginalebuna!ce as putea sa fac dak am unele mankrimi in zona intima?ma gandesc k am facut o iritatie de la gelurile de dus,pentru k nu am secretii vaginale urat mirositoare.multumesc Offline #2 2009-09-08 05:04:22
Re: mancarimi vaginaleincearca sa nu te mai speli cu geluri de dus,sapun pt ca zona intima este f sensibila.iti recomand un gel intim si un examen de secretie. Dear Cupid,next time hit both ! Offline #3 2009-09-08 12:14:20
Re: mancarimi vaginaleSi eu am mai patit asa. Era de la gelul de igiena intima. L-am schimbat cu Lactacyd si mi-a trecut Offline #4 2009-09-08 12:40:02
Re: mancarimi vaginalebuna fetelor am si io o intrebare:eu am fost la doctor si mia zs am Trichomonas si mia dat tratament ovule,problema e k mai am 4 pastile si termin folia de anticonceptionale si duoaia la 3-4 zie imi vine menstruatia... ce sa fac sa iau din seara asta ovulele sa incep tratamentu chiar dak nu fac 10 zile cum mi sa prescris sau astept sami treaca menstra??? cu toate k sunt kam multe zile care trec si mie sa nu se agraveze... ce sfat imi dati?? Offline #5 2009-09-08 13:35:27
Re: mancarimi vaginaleDin cate am inteles eu tratamentele astea au efect mai bun daca le incepi imediat dupa menstruatie. Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-09 10:50:51
Re: mancarimi vaginaleeu zic sa incepi tratamentul, totusi ma asteptam sa iti dea, la acest diagnostic si ceva pe cale orala Offline #7 2009-10-18 21:56:38
Re: mancarimi vaginaleBuna fetelor.Am si eu o problema.Acum 5 zile am inceput sa am o mancarime in zona genitala...tot mai enervanta.M-am spalat cu ceai de musetel si m-am dat cu Nidoflor.S-a redus mancarimea cam 80% insa tot mai simt o oarecare jena..ca o iritatie..astazi am avut contact sexual si m-am simtit ok..nici mancarime,nici durere..insa cand am urinat m-a usturat tare.Ar putea fi vreo infectie cumva?La ginecolog nu am cum sa merg caci sunt in strainatate si nu am acte inca..Daca mai stiti ceva solutii naturiste sau ceaiuri,unguente ar fi perfect.Multumesc. Offline #8 2009-10-18 23:44:00
Re: mancarimi vaginalepana ajungi la medic te poti da in continuare cu Nidoflor insa cat de repede o analuza de secretie ; solutii naturiste : ceaiu de galbenele si/sau crema de galbene © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|