homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Retete in imagini - 4-157


#2965 2010-02-10 10:59:58

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13
Mesaje: 1040

Re: Retete in imagini - 4

heimdall a scris:

spuma de albusuri adica bezea ? nu o dai la cuptor ?

Pai aia in cazul cel mai fericit....atunci rezista, dar am prajituri unde se pune bezeaua si gata, fara cuptor....sau se pune bezeaua si deasupra glazura...atunci clar...nu rezista....sad

Offline

 



#2966 2010-02-10 11:11:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 4

Angel, ca orice chiftelute : toci fileurile de peste, adaugi putina ceapa, verdeata, un ou, putin pesmet sau ce pui tu ca sa se lege (paine, cartof... eu incerc sa nu pun din astea), apoi formezi chiftelute, le dai prin faina sau pesmet si le prajesti

Offline

 

#2967 2010-02-10 11:16:43

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18
Mesaje: 27313

Re: Retete in imagini - 4

Multumesc, heim! smile

Am cumparat avat si m-a speriat toata lumea ca are nu-stiu-cate oase huh si ca nu se poate manca skitarg
Eu l-as fi facut la cuptor roll da' probabil am sa-l fac totusi chiftelute nustiu


"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

Offline

 

#2968 2010-02-10 11:18:20

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07
Mesaje: 55441

Re: Retete in imagini - 4

e foarte bun avatul, angel! eu fac chiftelute exact cum zice heim si ies foarte-foarte bune!
LE: doar ca eu pun putin usuroi in ele, nu ceapa smile

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-02-10 11:19:03)


"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Offline

 

#2969 2010-02-10 11:23:47

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18
Mesaje: 27313

Re: Retete in imagini - 4

eu chiftelute de obicei fac din piept de pui, cu ceapa, verdeata, morcov, si ou ...

am incredere in parerea ta, alinda, referitor la avat big_smile
am cumparat 2 pesti mari (1.5kg fiecare) eu nu cred ca sunt asa mici ...
probabil am sa fac si chiftelute, si la cuptor chicot


"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

Offline

 

 Publicitate


loading...

#2970 2010-02-10 11:28:24

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07
Mesaje: 55441

Re: Retete in imagini - 4

chiftelute fac si eu si din pui, si din vitel (cand am vitel, nu vaca moarta de batranete). dar parca astea din peste sunt mai usoare, mai pufoase smile


"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Offline

 

#2971 2010-02-10 11:30:21

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18
Mesaje: 27313

Re: Retete in imagini - 4

alinda a scris:

cand am vitel, nu vaca moarta de batranete

rotfl2

eu inca nu m-am prins de ce era asa ieftin (6 lei/kg) ... de proaspat, e proaspat, pentru ca mi i-a scos din bazin si inotau, deci lol


"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

Offline

 

#2972 2010-02-10 11:31:28

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07
Mesaje: 55441

Re: Retete in imagini - 4

angel, eu de cumparat n-am cumparat niciodata, nu stiu cat costa. de fapt, nici macar nu stiu daca se gaseste pe aici.
eu am pescarul acasa rodnar


"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Offline

 

#2973 2010-02-10 11:32:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 4

nici eu n-am gasit de cumparat... de fapt, in ultima vreme, nu prea mai am de unde sa cumpar peste proaspat sad

Offline

 

#2974 2010-02-10 11:34:27

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18
Mesaje: 27313

Re: Retete in imagini - 4

norocoaso lol

ahh, azi vreau sa merg sa cumpar macrou sa-l fac marinat roll numai cat ma gandesc, ma topesc de pofta lol


"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

Offline

 

#2975 2010-02-10 11:57:10

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31
Mesaje: 13180

Re: Retete in imagini - 4

heimdall a scris:

asa eu am facut o inghetata de ciocolata senzationala, din 1/2 cutie de mascarpone + frisca lichida + ciocolata neagra topita + putin zahar pudra... e o nebunie, si cred ca merge facuta si fara masina de inghetata, fiindca e foarte cremoasa
sau poate fi mancata si inainte sa inghete smile

ceva cantitati exacte?  angel


"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Offline

 

#2976 2010-02-10 11:59:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 4

cam ochiometric, Sol
1/2 cutie de mascarpone = 125g, 200g frisca lichida (o cutiuta), zahar chiar ca ochometric (sa zic 2-3 linguri), ciocolata neagra cam una si jumatate
se bat frisca, mascarponele si zaharul, se adauga ciocolata topita si gata

iar de vanilie am facut-o pe asta :
http://www.foodiesite.com/recipes/2002-10:masicecr
jumatate din cantitati e suficient

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-02-10 12:03:17)

Offline

 

#2977 2010-02-10 12:12:54

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31
Mesaje: 13180

Re: Retete in imagini - 4

Mersi, heim!
Eu intreb iar ca prostu': frisca lichida e aia la cutie, gen Dorna, Meggle etc - mie mi-e un pic nu stiu cum sa iau frisca din asta care sta in cutie la temperatura ambientului - mda, e tratatat UHT, dar... - plus ca are nu stiu ce porcarie in ea care o face sa tina cateva luni... inca prefer sa iau smanatana clasica  nustiu nu merge?


"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Offline

 

#2978 2010-02-10 12:19:16

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07
Mesaje: 55441

Re: Retete in imagini - 4

Soleil, diferenta intre ele e ca unele sunt exclusiv pe baza vegetala (Meggle si cea cu roz, nu-mi amintesc cum ii zice acum), iar Dorna e de origine animala.


"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Offline

 

#2979 2010-02-10 12:23:54

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31
Mesaje: 13180

Re: Retete in imagini - 4

Hulala e cea roz...
Informaţii/ingrediente "Frisca lichida, Hulala"
Ingrediente: apa, grasimi vegetale hidrogenate (26%), zahar (11%), proteine din lapte, stabilizatori: E420, E463, emulsificatori : E472e, E322 (lecitina din soia), E472b, sare, aromatizanti, colorant E160a.

Iar cea animala mai are in afara de smantana nu stiu ce stabilizator, guar, xanthan habar n-am...

Oi fi eu mai catolica decat papa, insa decat sa bag asa ceva in mine... mai bine pun smantana adevarata, fie ea cu 30% grasime, ca doar nu mananc toata ziua...


"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Offline

 

#2980 2010-02-10 12:27:40

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07
Mesaje: 55441

Re: Retete in imagini - 4

pai da... din pacate ai mare dreptate neutral


"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Offline

 

#2981 2010-02-10 12:31:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 4

da, dar smantana cealalata e din asta fermentata, daca o bati obtii unt, nu frisca... sau n-am procedat eu cum trebuie
vegetala in niciun caz...
Dorna are mai nou si un agent de ingrosare (mult)... inainte nu era asa

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-02-10 12:35:09)

Offline

 

#2982 2010-02-10 12:35:24

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31
Mesaje: 13180

Re: Retete in imagini - 4

Heim, eu frisca buna am facut si din smantana din asta fermentata... Insa nu stiu cat de bine merge la alte retete neutral, in caz ca mai trebuie incalzita etc.
Cu Hulala am avut o experienta nu foarte ok, am pus intr-un tort si s-a strans toata, parac intrase la apa...
Am vrut odata sa iau La Dorna si am stat ca prostul la raft vreo 5 minute si nu m-am hotarat sa o pun in cos, tocmai din cauza acelui agent de ingrosare... oi fi prea exagerata cu E-urile astea...

Ultima oara a fost editat de Soleil (2010-02-10 12:36:06)


"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Offline

 

#2983 2010-02-10 12:38:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 4

Soleil, stii ca si eu le evit cat pot, dar in situatii din astea ce faci ? oricum nu mananci zilnic... 100 ml sau cati pui acolo la cateva luni... ma gandesc ca nu inseamna sfarsitul lumii
eu smantana din asta dulce bio si fara alte chestii in ea nu am vazut nicaieri...

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-02-10 12:42:38)

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului



© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.