homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Long story short, iubiri-2

#20 2009-09-08 21:46:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Long story short, iubiri

Nesiguranta ei e datorata tie. E datorata faptului ca nu i-ai raspuns imediat cand ti-a spus ca e interesata de tine. Acum e nesigura de sentimentele tale fata de ea.

#21 2009-09-08 21:51:44

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Esti primul tip care chiar recunoaste cand i se pune greseala in fata. big_smile Imi placi fie si numai pentru detaliul asta.
Cum ziceam,ea si-a luat inima in dinti si ti-a spus ce simte. Fa si tu acelasi lucru. Sansele sunt in favoarea ta. smile

#22 2009-09-08 22:04:16

OmniaVincitAmor
Insomniac member

"Prietenia e o baza solida pentru o relatie" - asta e o idee pe care o confirm ; cele mai reusite relatii ale mele,inclusiv actuala,s-au dezvoltat din prietenii foarte stranse. Acum... logica ta de tip difera de cea a unei tipe : daca ea a fost inselata de catre fostul,si impartita,acum bineinteles ca o sa se teama sa nu i se intample din nou,dar asta nu o s-o impiedice sa se implice in alta relatie. Si ca nota finala : degeaba expui toate aspectele,daca nu ii spui ei ce simti. smile Am mai dat sfatul asta de cateva ori in ultima ora : du-te la ea si spune-i ce simti. Lasa detaliile si ocupa-te de ceea ce conteaza cu adevarat ; daca veti ajunge sa va iubiti ,vei fi in stare sa o faci sa uite si de fost,si de inselat,si de momentele neplacute prin care a trecut. Dar in order to do that,tre' sa stie si ea ce simti. Sau,mai bine zis,tre' sa-i declari tu ce simti.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-09-08 22:06:12)

#23 2009-09-08 22:08:27

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

thejoker, din PURA curiozitate, cati ani ai ?
Imi spui doar daca vrei smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#24 2009-09-08 22:08:29

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Cred ca esti gelos si o vrei tocmai pentru ca ea nu te vrea. Sau ti-a dat de inteles ca nu te vrea si probabil ti-a ranit orgoliul masculin (nu o spun cu rautate). Cred ca daca ar veni la tine si ti-ar spune ca te place, nu ai mai dori-o.
Eu te sfatuiesc sa te gandesti bine daca chiar vrei mai mult decat prietenie de la ea si sa actionezi in consecinta.

Ultima oara a fost editat de space (2009-09-08 22:09:01)

Publicitate

loading...

#25 2009-09-08 22:38:59

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Then go for it. Daca chiar o vrei, spune-i in fata pana nu se impaca cu fostul. Recunosc, e frumoasa si " vanatoarea" asta, dar la un moment dat unul trebuie sa se dea pe brazda. Ea a facut-o, si tu nu i-ai raspuns asa cum s-ar fi asteptat. Acum e randul tau.

#26 2009-09-08 23:09:18

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

thejoker a scris:

space: orgoliul meu e intr-adevar mare, dar nu oblig oamenii sa ma vrea sau nu. De obicei indiferenta sau bagarea in seama ma lasa rece. Oricum, tocmai asta spuneam: cand mi se ofera ceva pe tava, nu-mi place gustul.

parca ma descrie pe mine rotfl2

#27 2009-09-08 23:11:24

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Melany1 a scris:

thejoker a scris:

space: orgoliul meu e intr-adevar mare, dar nu oblig oamenii sa ma vrea sau nu. De obicei indiferenta sau bagarea in seama ma lasa rece. Oricum, tocmai asta spuneam: cand mi se ofera ceva pe tava, nu-mi place gustul.

parca ma descrie pe mine rotfl2

wow right, same here! neutral

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#28 2009-09-09 07:46:42

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

thejoker a scris:

sioux: da. Sa zicem ca atunci cand unui barbat ii oferi vanatul, il ignora. Cand vanatul incepe sa fuga, ii miroase a struguri verzi.

vanatul?! daca tie ti se pare ca femeia e un simplu animal..at..nu prea e de mirare ca s-a dus catre fostul  diablo  poate o fi simtit si ea asta

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#29 2009-09-09 08:43:55

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ciresica el vb mai mult metaforic ...
si eu sunt cam la fel, cu cat e mai inabordabil un barbat, cu atat ma atrage mai mult big_smile ... bine, cu limite, k nu stau 5 ani dupa unu lol

#30 2009-09-09 13:03:04

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

capcaun a scris:

ciresica el vb mai mult metaforic ...
si eu sunt cam la fel, cu cat e mai inabordabil un barbat, cu atat ma atrage mai mult big_smile ... bine, cu limite, k nu stau 5 ani dupa unu lol

am eu un amic...foarte de treaba omul ca amic, e chiar un prieten pe care te poti baza si cere sfaturi..insa vede femeia ca pe un vanat, la propriu! ma refer la femeile pe care le doreste.. la inceput imi spunea (eu eram un fel de best friend pt el) ca el vede relatia dintre un barbat si o femeie, ca o relatie dintre vanator si prada la incpeut si parteneriat mai pe urma va  omu era f serios, desi eu la inceput am zis ca e banc  va asa ca..hmmm.. am invatat ca gradina Domnului e mare

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#31 2009-09-09 14:48:22

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Cred ca de asta tind eu sa ma cuplez cu amici,si nu cu necunoscuti. Macar stiu ca astia ma considera persoana. big_smile Am avut parte de multi dobitoci deloc realisti care ma considerau trofeu/premiu/recompensa si alte minuni... si acum sfatul pentru tipi: daca tot considerati fetele astfel,macar faceti tot posibilul ca ele sa nu afle ; nu de alta,dar nu e deloc flattering.

#32 2009-09-09 17:18:31

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

vanatoarea e cea mai misto parte wink

#33 2009-09-09 17:31:43

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

pai joker doar nu tre sa te insori cu ea.. daca nu te atrage "la maxim" nu e motiv de a nu fi impreuna. daca o vrei spune-i si gata. cu timpul vei vedea daca atractia devine maxima sau nu. daca nu risti.. nu castigi!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#34 2009-09-09 19:38:07

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pentru ca e fun,pentru ca e entertaining,pentru ca te tine in priza. Cred ca poti sa-ti gasesti si singur motivele. Ai prezentat o situatie,ti-am dat solutia: vorbeste cu ea. Acum te invarti in jurul cozii si pui o mie de ipoteze,de incep sa cred ca nici tu nu stii ce vrei.

#35 2009-09-09 19:47:09

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pana acum fiecare parere pe care ai primit-o a fost la fel : ii spui ce simti. Si asta e singura parere logica pe care o s-o primesti. Tu esti cel care face mofturi : o placi,n-o placi,ii spui,nu ii spui,e nesigura,iti place vanatoarea,si lista continua. Pai lamureste-ne si tu ce anume vrei,pana la urma,pentru ca te porti ca un copil de 10 ani si noi nu avem ce opinii sa dam daca tu nu spui exact care e situatia.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-09-09 19:47:46)

#36 2010-04-24 19:34:16

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

astazi a venit iubi la mine ...ne-am vazut de ale noastre, si dupa care ma fac ca ma duc la baie si ma uit in telu lui si vad mesaje de la fosta, (de care s-a desp pt a fi noi 2 impreuna) mentionez ca suntem de 8 luni impr, dar am mai fost si acum 2 ani impreuna, ce sa zic....simt ca tine la mine ,, el e un tip care isi exprima geru sentimentele da mai mult le arata ...nus cum sa explic.... adika se implica in relatie, pb e ca am aflat ca joi s-a int cu fosta lui la "un suc" , si la incput mi-a negat vehement , si dupa care imi zice ca "hai ma ca te superi degaba, iar incepi". Mie una nu mi se pare un lucru "degeaba" adica m-a deranjat pt ca i-am si spus, ca macar imi spunea si gata, nu i-am interzis niciodata nimic si asa....acum nus ce sa cred.,,,, el mi-a zs sa nu imi fac pb ca ma iubeste si ca nu se int nimic....dar din moment ce o cauta ..si da "apa la moara"(pt ca ea tine la el) inseamna ca e ceva ....voi ce credeti?

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#37 2010-04-24 20:30:35

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

pai tu nu l-ai intrebat de ce s-a intalnit cu ea? si eu una banuiesc ca daca se intalneau in calitate de amici,nimic mai mult iti spunea cumva...nu stiu asta e parerea mea.

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#38 2010-04-24 20:38:29

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

pai da i-am zs ca dc nu mi-a zis , si mi-a raspuns"nu am crezut ca era important" si mi-a zis ca s-a int "no ma asa la un suc" si a incercat s afaca tot el pe ala deranjatu...si i-am zis ca ce vrea defapt, sa imi zica ca daca sunt in plus...si mi-a zis ca ma iubeste si ca dca vroia sa fie cu ea nu se despartea de ea acum 8 luni ca sa fie cu mine...nus ce sa cred...tine la mine...dar cred ca ar vrea si ceva cu ea ...nus ce sa mai cred

Ultima oara a fost editat de oana16 (2010-04-24 20:40:16)

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.