homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Neurologie - amorteala cap

#1 2009-09-09 10:50:15

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

Neurologie - amorteala cap

In clasa a 7a, am avut un incident neplacut: unul dintre colegi m-a lovit cu fruntea in partea occipitala dreapta, de am vazut stele verzi. Acum am 22 de ani.
De aproximativ cateva luni, imi amorteste partea aceea, am stari de rau, greata, o stare rea generala. Credeam ca se intampla doar cand calatoresc mult, dar incepe si acasa, cand stau la calculator de ex.
As vrea sa intreb la neurologie Neamt, cine cunoaste un medic bun si cam ce pret ar avea o investigatie la tomograf.

Ultima oara a fost editat de wampiruta (2009-09-09 10:50:38)

#2 2009-09-10 10:44:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Neurologie - amorteala cap

sunt clinici unde tc ul este gratuit cu trimitere de la neurolog (in cel mai rau caz se plateste substanta de contrast care e cam 50 de lei)...multa sanatate smile

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-09-10 10:59:47

cocochanel
New member
Inregistrat: 2009-08-03

Re: Neurologie - amorteala cap

am avut si eu o problema asemanatoare insa eu am avut-o din nastere pt ca nu mi s-a oxigenat creierul destul si mi se formase o pata pe creier...tot la fel cu ameteli si multe altele...am fost in piatra neamt la un neurolog si mi-a dat tratament...cica mi-a trecut...sunt cativa ani buni de atunci si simptomele au reaparut, dar nu ma duc sa fac control...mi-este frica de ce mi-ar putea spune.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.