|
Nu esti logat.
Candida albicans#1 2009-09-09 20:37:28
candida albicansFetelor, problema mea este urmatoarea: cam acum 3-4 saptamani mi-a tot curs excesiv un lichid albicios din vagin... . Cand am venit din vacanta (am 21 de ani inca sunt la facultate) m-am dus la doctorita, mi-a recomandat un tratament cu Fluomizin (mi-a facut analize, a descoperit ca am Candida Albicans). Am folosit 6 zile Fluomizin, cat mi-a indicat, de ieri am terminat tratamentul, dar acum e mai grav, simt (destul de rar, e drept) si mancarimi acolo jos si uneori am o senzatie ciudata, ca de arsura asa... . Nu stiu ce sa mai fac, sa mai astept, poate nu si-a facut medicamentul inca efectul? Sau sa ma duc cat mai repede din nou la doctor? Voi ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc mult anticipat pentru sfaturi! Offline #2 2009-09-09 22:23:52
Re: candida albicansdin pacate nu ai ce sa faci decat sa mergi din nou la medic... Offline #3 2009-09-09 23:23:35
Re: candida albicansDa... Totusi, nu inteleg cum de tratamentul nu a avut efect chiar DELOC si de ce acum ma simt chiar mai rau decat la inceput, cand nu aveam niciun fel de alte simptome in afara de un lichid care curge excesiv... . Offline #4 2009-09-09 23:35:49
Re: candida albicansfluomizinul contine un antiinfectios cu spectru larg care poate fi eficient si impotriva candidei insa nu e chiar tratamentul clasic...ideal ar fi fost sa iei si un antimicotic pe cale orala Offline #5 2009-09-09 23:40:22
Re: candida albicansDa, sunt alergica la polen, la par de pisica, dar se manifesta mai mult ca un astm, adica simt ca ma sufoc si tusesc si-asa... Adica pe cale respiratorie, nu imi apare nimic pe piele... . Poate predispozitia la alergie si d-aia... Multumesc mult pt. sfat, o sa ma duc din nou la medic si sper sa se rezolve rapid, ca plec in strainatate la facultate si nu vreau sa ma trezesc cu probleme d-astea p-acolo, cine stie cat costa tratamentele. A naibii boala asta, nici nu stiu de unde am luat-o. Macar daca faceam ceva stiam o treaba, dar asa? Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-10 17:11:14
Re: candida albicansCandida... as dori sa amintesc trei dintre miturile ei esentiale: Offline #7 2009-09-10 23:10:23
Re: candida albicansin concluzie, nu mai mancam aproape nimic Offline #8 2009-09-14 15:12:08
Re: candida albicansFetelor si eu ma confrunt cu problema asta si am inceput tratamentu l(acum 3 zile) pe care l-am luat si in urma cu 2 luni.. adik ovule Fluomizin 6 zile, Ketoconazol 2 pastile pe zi in primele 2 zile, apoi cate 1 pe zi, spalaturi in primele 2 zile cu tantum rosa si crema lomexin. Sper sa-si faca efectul cu toate ca secretie mai am (sau poate e decat ovulul, nu-mi dau seama, ca e tot alb), dar ma mai si mananca si inteapa din cand in cand. Daca nu-mi trece asa, o sa ma duc la dr... cu toate ca anul asta am mai facut de 2 ori candida, si numai ovule fluomizin mi-a dat...asa ca... Offline #9 2009-09-22 23:38:38
Re: candida albicansDa si mie mi-a revenit dupa tratamentul cu Fluomizin. Mi-a dat doar Fluomizin si nu mi-a trecut. Nu credeam ca poate fi atat de a naibii porcaria asta. Si e deranjanta. Acum mi-a dat alt tratament, cu mycosyst - 1 capsula, doza unica, si clotrimozol, timp de 12 zile, cu spalaturi vaginale inainte... . Nu stiu, chiar sper sa imi treaca, pentru ca deja m-am saturat de chestia asta, dureaza de mai bine de o luna si nu credeam ca e atat de "incapatanata" boala asta incat sa nu treaca de atata timp. Offline #10 2009-09-22 23:57:58
Re: candida albicansSi nu stiu, deja incep sa ma panichez, ma gandesc ca daca nu-mi trece nici acum, ce ma fac? Lenjeria mi-am schimbat-o zilnic, am folosit si tampoane.. Ultima oara doctorita mi-a spus sa spal lenjeria in clor, ca la temperaturi mari nu moare ciuperca (mira-m-as ca nu moare dupa ce pun fierul de calcat pe ea). Problema e ca plec din tara, o sa imi iau medicamentele cu mine, dar daca nu imi trece, ce fac? Offline #11 2009-09-23 00:01:11
Re: candida albicansJelly in aceiasi situatie am fost si eu si mi`au recomandat fetele Bioclin Gel , simptomele mi`au disparut aproape in totatlitate dupa prima zi , si eu aveam mancarimi si senzatia de arsura....daca zici ca pleci la faculta in alta tara ti`as recomanda sa`ti iei un tub si sa`l aplici la nevoie si nu numai, zice ca si previne si trateaza. eu acum sunt in mijlocul tratamentului si sper ca dupa terminarea lui sa fiu okey desi nu m`ar mira sa reapara ca asta e, m`am obisnuit cu ideea ca se scapa f greu de candidia Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-09-23 00:02:20) #12 2009-09-23 00:14:48
Re: candida albicans
Aha.. Si cam cat costa gelul asta si cate zile si cum l-ai aplicat...? Pentru ca sincer, NU O MAI SUPORT!! Ma apuca disperarea, pe cuvant. NU mai trece si acum am citit ca si recidiveaza, daca o faci o data o mai faci si a doua oara, si nu mai stiu ce sa mai fac cu mine. Sunt deja in pragul disperarii. Offline #13 2009-09-23 00:38:06
Re: candida albicansiti inteleg disperarea, asa eram si eu mai ales ca intr`o noapte n`am putut sa dorm de mancarimi #14 2009-09-23 00:56:28
Re: candida albicansNu am folosit gel niciodata, nici servetele, si-asa sunt alergica la multe porcarii, daca le mai luam si p-alea nu stiu ce pateam. Multumesc mult pentru sfat, acum insa nu stiu ce sa fac: sa urmez reteta pe care mi-a dat-o doctorita, sa folosesc gelul despre care vorbesti tu...? Habar nu am... . Offline #15 2009-09-23 01:03:56
Re: candida albicansreteta care ti`a dat`o doctorita, normal ! iar pe langa asta daca poti/iti permiti ar fii bine sa iei si gelu, ma gandesc mai ales ca o sa pleci si daca recidiveaza sa ai ceva la tine; nush...ai acolo dr. la care poti merge sau ??? #16 2009-09-23 01:06:39
Re: candida albicansEi,am pe naiba. NU am pe nimeni, nimeni cunoscut, nimic. O sa iau maine si gelul, in caz ca e recidiveaza acolo. Chestia e ca inainte de asta mai plec undeva cu avionul 4 zile si ma gandesc daca sa incep tratamentul de maine sau nu, desi eu tind sa incep cat mai curand, pentru ca nu mai suport efectiv. Offline #17 2009-09-23 01:11:09
Re: candida albicanssi eu zic sa`l incepi mai ales daca ai mancarimi asa mari... #18 2009-09-23 09:29:43
Re: candida albicansNu am pe nimeni acolo, niciun doctor, pe nimeni... . O sa imi iau gelul pe care mi l-ai spus tu, si o crema de galbenele, in caz ca se intampla ceva, sa am o solutie de rezerva. Multumesc... . Sper sa imi treaca de data asta, pt. ca ma termina psihic efectiv chestia asta, desi nu e asa de grava. Offline #19 2009-09-29 17:39:54
Re: candida albicansSalutare! fetelor am o nelamurire. am observat acum ca mi s-a umflat pielea la vulva in partea stanga. ma ustura un pic ca m-au jenat acu' niste blugi...dar o fi de mai demult si n-am obs? mentionez ca am probleme cu candida, am inceput un tratament cu Diflucan 150mg duminica, si vroiam azi sa incep si cu ovule MICONAL ECOBI, mi le-a dat doctorita. o sa-mi fac o programare si la ginecolog. voi ce parere aveti? e grav? o fi altceva decat candida?.... (((((pls The perfect thing 2 type when there`s nothing else 2 say Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|