|
Nu esti logat.
O mana de ajutor ...#1 2009-09-09 23:44:18
o mana de ajutor ...Buna , ma numesc Catalina , imi cer scuze daca nu scriu cum trebuie si unde trebuie dar nu sunt asa priceputa in forumuri si am ajuns in pragul disperarii... Ultima oara a fost editat de katutsa17 (2009-09-09 23:45:17) Offline #2 2009-09-09 23:56:35
Re: o mana de ajutor ...catalina nu vreau sa te sperii dar simptomele astea le aveam eu dupa7 zile de intarziere a cm(la fel nu a ejaculat in interior,dar....), cate zile ai de cand ti-a intarziat?? Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #3 2009-09-10 00:12:37
Re: o mana de ajutor ...Bella, tu ai ramas insarcinata? Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #4 2009-09-10 00:18:02
Re: o mana de ajutor ...E prea devreme sa faci un test....e concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 1 sapt de la intarzierea menstrei. Testul Beta-HCG poate sa-ti spuna sigur daca esti sau nu la 10 zile.. Iar ce zici tu de simptome.. pot fi de la menstra care urmeaza sa-ti vina..balonarea, durerea de sani, greata si celelalte. Mai asteapta putin pana sa faci testul..oricare din ele,pe baza de urina sau sange[ Beta hCG-care il faci la un laborator de analize] Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #5 2009-09-10 08:35:30
Re: o mana de ajutor ...
da in urma cu aproape 2 ani, am mai vb de sb asta la alt topik...si sincer mi-e ff greu sa vb dar vreau k din experienta mea sa invete alte fete si sa nu suferea asa cum sufar eu acum..pt k desi e fff mult tp de atunci, nu mi-am revenit si nu cred k o sa-mi revin vreodata....si nu aveti incredere in nimeni....k cel pe care l-am iubit cel mai mult este cel care mi-a distrus complet viatza....( scz pt Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-09-10 08:35:51) Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-10 10:30:13
da trist.....uite unul dintre msg pe care le-am mai scris da mi s-a intamplat in urma cu un an jum , cand mi-am inceput viatza sexuala , cu persoana pe care o iubeam si cik ma iubea....imi treecuse menstra de 4, 5 zile si am avut primul contact sexual , protectie coit intrerupt, apoi a doua oara la termen de o sapt, cu prezervativ, totul k, apoi a 3 oara au fost doua contacte sexuale cu prezevativ unul si la interval de 10 min al doilea , fara prezervativ, deoarce nu il suporta si a fost coit intrerup...eu AC nu puteam lua k nu imi venise ink menstra si o asteptam ca sa incep din prima zi,(in urma cu o luna cand venise mesntra nu am luat k ziceam k nu o sa se intample fiind si primul a fost mai greu pasul, avand in vedere k am stat 11 luni cu el in care nu a fost nik)dar .......nu a mai venit si am ramas insaricnata, mie care imi venea regulat....am asteptat 2 sapt de intarziere aproape si am facut testul si a iesit pozitiv...si am fost la medik aveam 6 saptamani si in data la care am avut cel de al 3 contact sexula, eram in ziua fertila de ovulatie si s-a intamplat..... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #7 2009-09-10 13:41:32
sincer daca vrei sa ma crezi nu mai am putere de a face cv in sensul asta....efectiv am ajuns sa fiu de piatra, rece distanta, fug de orice barbat imi iese in cale....nu pot...ceva nu ma face sa ma pot apropia de altcineva... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #8 2009-09-10 14:28:59
aproape 24 .... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #9 2009-09-10 14:51:43
stiu k o sa gasesc pe cv intr-o zi, dar o sa fie gre k deocamdata ne vedem zilnik pt k suntem colegi.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #10 2009-09-10 15:35:20
nu am b vreo 2 luni k este vacanta...si m-a sunat k vrea sa ma vada si i-am zis k nu , deoarce are prietena cik...si at a inceput cu o scena de gelozie, de toata frumusetea....si am fost data peste cap un pik....dar sper sa trec cu bine peste anul asta k termin masterul... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #11 2009-09-10 15:45:00
Re: o mana de ajutor ...Se pare ca nu am apucat sa fac testul ... Mi-a venit azi dimineata. Multumesc tuturor pentru pareri , m-au ajutat putin ieri . Offline #12 2009-09-10 15:54:39
stiu....mi-a zis k daca a, indraznit sa aduk pe altul in patul nostru nu fac 2 bani si k sa nu mai sper vreodata k o sa mai fie pt mine....el asta nu ar accepta, dar eu ar trebui sa accept....inca vrea sa mai fie adolescent fluturatik....baieti,femei,distractie...iar eu pt ceva serios pe mai inkolo....adik sotie, amanta..iubita mama copiilor lui(desi innebunesc kand imi amintesc),sa intemeieze o familie cu mine, dar fara sa ma atinga altul k nu suporta asta....pt k eu am fost virgina si a fost numai el...de asta ii greu sa accepte... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #13 2009-09-10 16:17:19
sincer ''nu'', dar mi-e frik, deoarce ink este in sufletul meu...si nush daca voi fi suficient de puternik k sa-l resping....dar o sa ved si stii kum e ce ti scris in frunte ti-e pus.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #14 2009-09-10 16:27:11
eu mi-am dorit sa-mi gasesc acum in vara asta cat nu m-am vazut cu el, k sa-l uit, dar.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #15 2009-09-10 16:30:35
Re: o mana de ajutor ...uneori e nevoie de putin timp ca sa se vindece ranile si sa intrii intr-o noua relatie cu inima deschisa. sunt sigura ca asa e si in cazul tau Offline #16 2009-09-10 16:35:16
ai scris exact cuvintele pe care eu am vrut sa le scriu vreau sa fiu sigura ca atunci cand ma implik intr-o relatie am lasat trecutul in urma si k nu imi mai pasa si m-am impacat cu mine insumi...k sa nu fac o greseala si sa-mi para rau, macar sa simt ceva si sa nu fac pe altul sa sufere.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #17 2009-09-10 16:42:09
Re: o mana de ajutor ...si ca sa nu mai intampini probleme, incepe sa iei anticonceptionale inainte sa iti reiei viata sexuala. eu luam de pe cand eram virgina dar de cand incepuse sa se puna oarecum problema sexului in relatia noastra. asa te relaxezi si te bucuri mai bine de momentele de intimitate. Offline #18 2009-09-10 16:50:23
la noi asta nu a fost premeditat , nu planuisem nimik...mai ales k eu ii zisesem k nu ma kulk cu el si etc...cat despre AC iau si acum...dar tot ce vreau e k alte fete sa invete din experienta mea si sa nu treaca si ele .... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #19 2009-09-10 19:16:49
Re: o mana de ajutor ...buna.primesc contraceptivele rigevidon 21+7 pentru a regla durerile premenstruale.aseara am incurcat pastilele,nu le-am primit dupa sageata..trebuia sa iau pastila din partea dreapta a foliei,insa am luat-o pe cea din stinga.acum nustiu pe care sa o iau astazi.ajutati-ma va rog Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|