homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mana de ajutor ...

#1 2009-09-09 23:44:18

katutsa17
Membru
Inregistrat: 2009-09-09

o mana de ajutor ...

Buna , ma numesc Catalina , imi cer scuze daca nu scriu cum trebuie si unde trebuie dar nu sunt asa priceputa in forumuri si am ajuns in pragul disperarii...
Deci am facut sex neprotejat cu prietenul meu acum 10 zile si cu toate ca el nu a ejaculat in mine prezint foarte multe simptome de sarcina cum ar fi : Mi-a intarziat menstruatia , dimineata ma simt foarte rau si obosita si imi este greata, am scurgeri vaginale de la aproximativ 6 zile de la conceptie , nici sensibilitatea crescuta a sanilor nu lipseste, balonare , dureri de cap si de spate si vomit tot ce mananc... Ce-i drept am fost si stresata in ultima saptamana pentru ca am multe pe cap si nu stiu sigur daca am ramas insarcinata... Am vrut sa fac un test de sarcina dar am inteles ca nu-i prea sigur daca este  facut asa devreme. Voi face maine unul si voi scrie rezultatul dar va intreb pe voi fetelor daca am ramas insarcinata.... Orice parere serioasa este bine venita , multumesc !

Ultima oara a fost editat de katutsa17 (2009-09-09 23:45:17)

#2 2009-09-09 23:56:35

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: o mana de ajutor ...

catalina nu vreau sa te sperii dar simptomele astea le aveam eu dupa7 zile de intarziere a cm(la fel nu a ejaculat in interior,dar....), cate zile ai de cand ti-a intarziat??
ai un cm regulat? ti-ai calculat perioada fertila?vezi k se poate calcula si pe net...
un test corect de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 7 zile de intarziere si atunci ai certituinea k ar fi corect...dar este adevarat k poate fi si o cauza a stresului...bafta multa si iti tin pumnii...sa vii cu vesti bune...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#3 2009-09-10 00:12:37

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Bella, tu ai ramas insarcinata?

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#4 2009-09-10 00:18:02

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

E prea devreme sa faci un test....e concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 1 sapt de la intarzierea menstrei. Testul Beta-HCG poate sa-ti spuna sigur daca esti sau nu la 10 zile.. Iar ce zici tu  de simptome.. pot fi de la menstra care urmeaza sa-ti vina..balonarea, durerea de sani, greata si celelalte. Mai asteapta putin pana sa faci testul..oricare din ele,pe baza de urina sau sange[ Beta hCG-care il faci la un laborator de analize]

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#5 2009-09-10 08:35:30

bella-yzaura
Full member

aadriana a scris:

da in urma cu aproape 2 ani, am mai vb de sb asta la alt topik...si sincer mi-e ff greu sa vb dar vreau k din experienta mea sa invete alte fete si sa nu suferea asa cum sufar eu acum..pt k desi e fff mult tp de atunci, nu mi-am revenit si nu cred k o sa-mi revin vreodata....si nu aveti incredere in nimeni....k cel pe care l-am iubit cel mai mult este cel care mi-a distrus complet viatza....grater( scz pt  offtopic

Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-09-10 08:35:51)

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-09-10 10:30:13

bella-yzaura
Full member

dely a scris:

bella-yzaura a scris:

aadriana a scris:

da in urma cu aproape 2 ani, am mai vb de sb asta la alt topik...si sincer mi-e ff greu sa vb dar vreau k din experienta mea sa invete alte fete si sa nu suferea asa cum sufar eu acum..pt k desi e fff mult tp de atunci, nu mi-am revenit si nu cred k o sa-mi revin vreodata....si nu aveti incredere in nimeni....k cel pe care l-am iubit cel mai mult este cel care mi-a distrus complet viatza....grater( scz pt  offtopic

supa ce trist a sunat "cel pe care l-am iubit cel mai mult este cel care mi-a distrus complet viatza...." puss

offtopic da trist.....uite unul dintre msg pe care le-am mai scris da mi s-a intamplat in urma cu un an jum , cand mi-am inceput viatza sexuala , cu persoana pe care o iubeam si cik ma iubea....imi treecuse menstra de 4, 5 zile si am avut primul contact sexual , protectie coit intrerupt, apoi a doua oara la termen de o sapt, cu prezervativ, totul k, apoi a 3 oara au fost doua contacte sexuale cu prezevativ unul si la interval de 10 min al doilea , fara prezervativ, deoarce nu il suporta si a fost coit intrerup...eu AC nu puteam lua k nu imi venise ink menstra si o asteptam ca sa incep din prima zi,(in urma cu o luna cand venise mesntra nu am luat k ziceam k nu o sa se intample fiind si primul a fost mai greu pasul, avand in vedere k am stat 11 luni cu el in care nu a fost nik)dar .......nu a mai venit si am ramas insaricnata, mie care imi venea regulat....am asteptat 2 sapt de intarziere aproape si am facut testul si a iesit pozitiv...si am fost la medik aveam 6 saptamani si in data la care am avut cel de al 3 contact sexula, eram in ziua fertila de ovulatie si s-a intamplat.....
asa k stiu ce inseamna sa renunti la o parte din tine si sa iti vina sa te omori in secunda 2 si etc...
deoarce daca avea sa fi fost langa mine , il pastram, dar ma acuza k eu sunt vinovata si k el s-a protejat si nu s-a scapat in mine si k eu mi-am bagat sperma cu degetul cand am fost sa ma spal........de omul asta m-am despartit, desi l-am iertat atunci k aveam nevoie sa pot sa merg mai departe si sa nu imi nenorocesc parintii, dar acum suntem despartiti de 10 luni si e ff greu pt mine ...
iar cand am avortat desi nu vroiam si numai d-zeu stie cum a fost, m-a lasat singura nici macar nu a venit cu mine...am iesit aproape lesinata si in stare de soc de acdolo, singura printre straini si fara un drum in viatza....am vrut in acea zi sa ma omor...o sa mai gasesti si la alt topik k am mai scris...acum nu gasesc eu si sunt la serviciu... puss

#7 2009-09-10 13:41:32

bella-yzaura
Full member

dely a scris:

offtopic  sad imi pare tare rau bella-yzaura.oricum m-a socat "k eu mi-am bagat sperma cu degetul cand am fost sa ma spal".nu stiu cum pot exista astfel de "barbati",mai bine ca te-ai despartit de el desi iti este greu ,ce stii ce viata te astepta langa el.toate trec,mai greu sau mai usor si ci siguranta o sa gasesti pe cineva care sa merite.puss

offtopic sincer daca vrei sa ma crezi nu mai am putere de a face cv in sensul asta....efectiv am ajuns sa fiu de piatra, rece distanta, fug de orice barbat imi iese in cale....nu pot...ceva nu ma face sa ma pot apropia de altcineva...

#8 2009-09-10 14:28:59

bella-yzaura
Full member

dely a scris:

bella-yzaura a scris:

dely a scris:

offtopic  sad imi pare tare rau bella-yzaura.oricum m-a socat "k eu mi-am bagat sperma cu degetul cand am fost sa ma spal".nu stiu cum pot exista astfel de "barbati",mai bine ca te-ai despartit de el desi iti este greu ,ce stii ce viata te astepta langa el.toate trec,mai greu sau mai usor si ci siguranta o sa gasesti pe cineva care sa merite.puss

offtopic sincer daca vrei sa ma crezi nu mai am putere de a face cv in sensul asta....efectiv am ajuns sa fiu de piatra, rece distanta, fug de orice barbat imi iese in cale....nu pot...ceva nu ma face sa ma pot apropia de altcineva...

ar trebuie sa fii mai optimista pt ca nu toti barbatii sunt asa si nu poti nici  sa ramai singura.cati ani ai?(scz daca ai mai spus pe undeva,sunt noua pe forum)

aproape 24 ....

#9 2009-09-10 14:51:43

bella-yzaura
Full member

dely a scris:

esti  tanara,ai o viata inainte si cu singuranta o sa gasesti pe cineva ca lumea doar ca trebuie sa fii mai optimista,mai deschisa si sa nu respingi orice barbat ce se apropie de tine pana nu il cunosti  ca altfel iti faci rau,o sa ramai singura daca o sa fii asa mereu si nu merita,mai ales din cauza unui om care ti-a facut rau.in astfel de momente eu cred ca as cauta fericirea doar ca sa i dau lui peste "bot".

stiu k o sa gasesc pe cv intr-o zi, dar o sa fie gre k deocamdata ne vedem zilnik pt k suntem colegi....

#10 2009-09-10 15:35:20

bella-yzaura
Full member

dely a scris:

bella-yzaura a scris:

dely a scris:

esti  tanara,ai o viata inainte si cu singuranta o sa gasesti pe cineva ca lumea doar ca trebuie sa fii mai optimista,mai deschisa si sa nu respingi orice barbat ce se apropie de tine pana nu il cunosti  ca altfel iti faci rau,o sa ramai singura daca o sa fii asa mereu si nu merita,mai ales din cauza unui om care ti-a facut rau.in astfel de momente eu cred ca as cauta fericirea doar ca sa i dau lui peste "bot".

stiu k o sa gasesc pe cv intr-o zi, dar o sa fie gre k deocamdata ne vedem zilnik pt k suntem colegi....

neutral pffff...ce stuatie,sa te vezi zilnic cu un astfel de om.dar voi in ce relatii sunteti acum?

nu am b vreo 2 luni k este vacanta...si m-a sunat k vrea sa ma vada si i-am zis k nu , deoarce are prietena cik...si at a inceput cu o scena de gelozie, de toata frumusetea....si am fost data peste cap un pik....dar sper sa trec cu bine peste anul asta k termin masterul...

#11 2009-09-10 15:45:00

katutsa17
Membru
Inregistrat: 2009-09-09

Se pare ca nu am apucat sa fac testul ... Mi-a venit azi dimineata. Multumesc tuturor pentru pareri , m-au ajutat putin ieri .

#12 2009-09-10 15:54:39

bella-yzaura
Full member

dely a scris:

daca nu avea prietena,aveai de gand sa te vezi cu el?daca acum a facut scena de gelozie,iti dai seama cum s-ar simti daca ai avea prieten si te-ar vedea fericita.ufff ce mi-ar place

stiu....mi-a zis k daca a, indraznit sa aduk pe altul in patul nostru nu fac 2 bani si k sa nu mai sper vreodata k o sa mai fie pt mine....el asta nu ar accepta, dar eu ar trebui sa accept....inca vrea sa mai fie adolescent fluturatik....baieti,femei,distractie...iar eu pt ceva serios pe mai inkolo....adik sotie, amanta..iubita mama copiilor lui(desi innebunesc kand imi amintesc),sa intemeieze o familie cu mine, dar fara sa ma atinga altul k nu suporta asta....pt k eu am fost virgina si a fost numai el...de asta ii greu sa accepte...

#13 2009-09-10 16:17:19

bella-yzaura
Full member

dely a scris:

vaaai.din ce imi spui,mi se pare ca e si cam plin de el,desi nu e cazul la ce caracter are.totusi,daca ar insista, te ai impaca  cu el?

sincer ''nu'', dar mi-e frik, deoarce ink este in sufletul meu...si nush daca voi fi suficient de puternik k sa-l resping....dar o sa ved si stii kum e ce ti scris in frunte ti-e pus....

#14 2009-09-10 16:27:11

bella-yzaura
Full member

dely a scris:

da,asa este.dar totusi sper ca nu,pt ca langa un astfel de barbat nu stii ce te asteapta si eu chiar iti doresc sa ti gasesti pe cineva care merita.:*bafta!

eu mi-am dorit sa-mi gasesc acum in vara asta cat nu m-am vazut cu el, k sa-l uit, dar....

#15 2009-09-10 16:30:35

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

uneori e nevoie de putin timp ca sa se vindece ranile si sa intrii intr-o noua relatie cu inima deschisa. sunt sigura ca asa e si in cazul tau smile

#16 2009-09-10 16:35:16

bella-yzaura
Full member

Dienuk a scris:

uneori e nevoie de putin timp ca sa se vindece ranile si sa intrii intr-o noua relatie cu inima deschisa. sunt sigura ca asa e si in cazul tau smile

ai scris exact cuvintele pe care eu am vrut sa le scriu grater vreau sa fiu sigura ca atunci cand ma implik intr-o relatie am lasat trecutul in urma si k nu imi mai pasa si m-am impacat cu mine insumi...k sa nu fac o greseala si sa-mi para rau, macar sa simt ceva si sa nu fac pe altul sa sufere.... supa

#17 2009-09-10 16:42:09

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

si ca sa nu mai intampini probleme, incepe sa iei anticonceptionale inainte sa iti reiei viata sexuala. eu luam de pe cand eram virgina dar de cand incepuse sa se puna oarecum problema sexului in relatia noastra. asa te relaxezi si te bucuri mai bine de momentele de intimitate.

#18 2009-09-10 16:50:23

bella-yzaura
Full member

Dienuk a scris:

si ca sa nu mai intampini probleme, incepe sa iei anticonceptionale inainte sa iti reiei viata sexuala. eu luam de pe cand eram virgina dar de cand incepuse sa se puna oarecum problema sexului in relatia noastra. asa te relaxezi si te bucuri mai bine de momentele de intimitate.

la noi asta nu a fost premeditat , nu planuisem nimik...mai ales k eu ii zisesem k nu ma kulk cu el si etc...cat despre AC iau si acum...dar tot ce vreau e k alte fete sa invete din experienta mea si sa nu treaca si ele ....

#19 2009-09-10 19:16:49

Alintush
Membru
Inregistrat: 2009-09-10

buna.primesc contraceptivele rigevidon 21+7 pentru a regla durerile premenstruale.aseara am incurcat pastilele,nu le-am primit dupa sageata..trebuia sa iau pastila din partea dreapta a foliei,insa am luat-o pe cea din stinga.acum nustiu pe care sa o iau astazi.ajutati-ma va rog sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.