homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Concursuri de dans

#1 2009-09-10 06:28:03

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Concursuri de dans

M-am gandit sa va spun ce concursuri de dans sunt si pe unde sunt... daca va place dansul poate va intereseaza sa mergeti.  smile

In plus, unele dintre ele au si categorii de competitie neoficiale, unde pot participa persoane care nu fac dans de performanta. Aceste categorii sunt deschise in principal copiilor dar sunt si unele concursuri care organizeaza competitii pentru "seniori" (adica persoane peste 35 de ani - dar de obicei, la aceste competitii neoficiale este suficient ca un singur partener sa indeplineasca conditia de varsta).  wink

Deci, daca aveti copii/nepoti pasionati de dans, daca doriti personal sa participati sau aveti cunostinte care ar dori acest lucru, le puteti impartasi aceste informatii. Sau, daca va place doar sa admirati oameni dansand, puteti veni sa vedeti aceste concursuri.  smile

Sugestie: daca aveti copii pe care ati dori sa-i orientati spre acest sport, veniti cu ei in zilele cand sunt competitii pentru copii de varsta lor. Adultii sau adolescentii dansand nu i-ar impresiona, dar daca vor vedea copii de varsta lor care danseaza imbracati in costume frumoase, sunt mari sanse sa li se trezeasca interesul si curiozitatea (mult mai mult decat daca i-ati duce sa vada o ora de antrenament la un club de dans, unde exercitiile sunt repetitive si  monotone ceea ce ar genera riscul sa ii "pierdeti" de clienti ) si mai apoi sa ajunga sa spuna singuri "vreau si eu!" big_smile

Numai bine si... poftiti la dans!  dance  happydance

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#2 2009-09-10 11:29:17

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: Concursuri de dans

Diferite informatii mai gasiti si pe site-ul federatiei romane de dans sportiv www.dancesport.ro  tongue

Dragostea nu se stă, se face.

#3 2009-09-11 19:02:47

December
Hero member
Site

Este adevarat, dar pe site-ul dancesport.ro programul concursurilor este in format pdf care trebuie descarcat, ceea ce nu e intotdeauna comod si/sau accesibil. Pe site-ul pe care l-am indicat se ajunge la informatie cu un singur click big_smile

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#4 2009-09-13 13:51:05

Zeyna
Platinum member

La ce clasa dansezi December? Succes smile

#5 2009-09-13 20:42:46

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

chiar vroiam sa te intreb December, daca tu participi la concursurile astea, se vede ca iti place dansul, numai din ce ai scris tu aici. si inteleg ce simti , ptr si mie place foarte mult dansul, dar l-am inlocuit cu ceva si mai drag mie, gimnastica aerobica.

mult succes iti doresc, sa te vedem pe podium ! tummenupp

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

Publicitate

loading...

#6 2009-09-13 21:46:16

December
Hero member
Site

Deuzza a scris:

La ce clasa dansezi December? Succes smile

La clasa E 16-35 (sambata la pranz in concursul asta  dance )

star.child a scris:

chiar vroiam sa te intreb December, daca tu participi la concursurile astea, se vede ca iti place dansul

Particip... tocmai pentru ca imi place foarte mult dansul si merg inainte chiar daca rezultatele nu sunt intotdeauna incurajatoare.  sad Functionez pe principiul "ai reusit? continua! n-ai reusit? continua!"  tummenupp si cred ca o mare pondere in (ne)reusitele noastre o are atitudinea. De aceea am si pus acel citat in semnatura... fiindca sunt intru totul de acord cu el smile

#7 2009-09-27 17:40:32

star.child
Full member

GALA INTERNATIONALA DE BALET "STARS OF THE 21th CENTURY"

7 noiembrie 2009, Sala Palatului

Asociatia Cultural-Artistica BEST ART, DMB Music Records impreuna cu Solomon Tencer Production organizeaza cea de-a doua editie a Galei Internationale de Balet "Stars of the 21st Century" Bucuresti. Gala va avea loc in data de 07 noiembrie 2009 la Sala Palatului incepand cu orele 19.30

Dupa succesul rasunator al primei editii a Galei de Balet "Stars of the 21st Century" Bucuresti ce a avut loc in data de 21 februarie 2009, publicul roman se va putea bucura din nou, in data de 07 noiembrie 2009, de un alt spectacol extraordinar de balet in care se vor intrece in eleganta, virtuozitate si talent 13 dintre cei mai mari balerini mondiali, reprezentanti ai unora dintre cele mai importante companii de balet din lume.

Bilete disponibile pe www.vreaubilet.ro

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25316_balet_stars.jpg

Spectacolul "TANGO IN RED MAJOR" va asteapta pe 2 decembrie la Sala Palatului

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25316_tango_in_red_major.jpg

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#8 2009-09-27 19:43:05

December
Hero member
Site

star.child... astea sunt spectacole nu concursuri  big_smile  eu intentionasem sa deschid un topic numai pentru concursuri... iar acestea pe care le-ai postat cred ca ar merge mai bine la "evenimente bucuresti"  cool

#9 2009-10-12 21:57:24

star.child
Full member

December, imi cer scuze ca am postat despre spectacolele alea, nu stiu unde mi-a fost mintea.

incerc sa vin duminica sa te vad big_smile

#10 2009-10-13 07:36:40

December
Hero member
Site

Stai linistita n-ai de ce sa-ti ceri scuze, ideea era doar sa nu derutam lumea   smile

(daca vrei poti sa stergi postul respectiv  wink )

Esti din Craiova?  big_smile

#11 2009-10-13 14:24:11

star.child
Full member

da, sunt din Craiova

#12 2009-10-13 14:57:12

December
Hero member
Site

Super  tummenupp

Pai... poate ajungi duminica  wink

#13 2009-10-13 20:06:49

December
Hero member
Site

star.child a scris:

da, sunt din Craiova

Am nevoie de o informatie de la sursa (adica de la un localnic din Craiova) ti-am trimis pe mail sa nu-mi scriu ofurile aici  supa daca nu ajunge vezi si in spam  wink Multumesc anticipat pentru ajutor  smile

#14 2009-10-19 17:16:09

star.child
Full member

december, spune`mi te rog , cum a fost la craiova? eu am fost prinsa cu alte lucruri si din pacate nu am putut ajunge sa vad competitia..

#15 2009-10-19 17:30:53

December
Hero member
Site

star.child a scris:

december, spune`mi te rog , cum a fost la craiova? eu am fost prinsa cu alte lucruri si din pacate nu am putut ajunge sa vad competitia..

ti-am scris pe mail... cu reply la adresa de pe care mi-ai scris tu

Ultima oara a fost editat de December (2009-10-19 17:33:00)

#16 2009-11-02 22:21:26

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

December, ne poti recomanda o scoala sau un loc in care se fac cursuri de dans?

#17 2009-11-02 22:22:33

Zeyna
Platinum member

din ce oras esti cat?

#18 2009-11-04 20:56:08

December
Hero member
Site

cat_eyes a scris:

In masura in care stiu si eu, sigur...  smile

Daca te intereseaza din Bucuresti pot sa-ti recomand ceva ce stiu personal ca si eu sunt bucuresteanca  wink Numai sa-mi spui ce fel de dans vrei sa faci: dans sportiv sau dans de club (salsa, tango argentinian)

Din alte orase nu cunosc personal dar pot sa ma interesez... evident fara sa-ti pot comunica pareri personale  big_smile

#19 2009-11-10 08:04:55

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

December a scris:

cat_eyes a scris:

In masura in care stiu si eu, sigur...  smile

Daca te intereseaza din Bucuresti pot sa-ti recomand ceva ce stiu personal ca si eu sunt bucuresteanca  wink Numai sa-mi spui ce fel de dans vrei sa faci: dans sportiv sau dans de club (salsa, tango argentinian)

Din alte orase nu cunosc personal dar pot sa ma interesez... evident fara sa-ti pot comunica pareri personale  big_smile

M-ar interesa si pe mine tango argentinian. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.