|
Nu esti logat.
Sangerare intre menstre-2#20 2011-07-09 23:46:51
Re: Sangerare intre menstrePoate fi o dereglare hormonala,sau din cauza ovulatiei..dar ca sa te lamuresti,cel mai bine ar fi sa consulti un medic.. Offline #21 2011-07-12 15:00:53
Re: Sangerare intre menstrebuna! am si eu o problema si vreau si parerea voastra. iau anticoneptionale yaz cam de un an jumate si pana acum nu am avut probleme. luna asta de vreo 2 sapt mi-a aparut o sangerare. am fost la medic si a zis k e spotting si mi-a dat ovule cervugid. le iau de o sapt dar tot nu imi trece. Nu stiu de ce... maine trebuie sa imi vina ciclu si sa incep urmatoarea cutie de yaz. Offline #22 2011-07-12 15:03:08
Re: Sangerare intre menstredeea2903, spotting este o sangerare datorata faptului ca organismul nu se mai "impaca" cu anticonceptionalele. in situatiile astea se merge la medic iar acesta iti va schimba pastilele cu altele. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #23 2012-02-27 17:49:51
Re: Sangerare intre menstresi eu ma confrunt cu o problema asemanatoare..am luat duphaston pt ca in luna inuarie nu a aparut menstra...in feb a venit pe 10-11 iar pe 26 a inceput sa imi curga ceva maroniu ca un mucus gelatinos inainte era o secretie alba acum maro...am avut si cotacte sexuale dar au fost protejate doar unul in decembrie parca nu a fost dar mi-am facut un test de sarcina surchek dupa ce s-a terminat asa zisul cm care m-a tinut doar 2 zile jum...si testul a iesit negativ...sarcina nu cred ca este Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|