|
Nu esti logat.
Are ce sa-mi faca rau??#1 2009-09-10 23:48:52
are ce sa-mi faca rau??Acum 2 luni am avut candida, m-am tratat si acum am iar niste senzatii... nu k cele de atunci..dar park ceva ceva in sensul ca ma cam ustura, ma si mananca putin, dar nu mereu k atunci si am si un pic de secretie ciudata. Nu as mai vrea sa ma duc la dr, pt k oricum vad k dupa n tratamente tot revine la 2-3 luni si m-am saturat sa arunc banii aiurea. Dar dak nu se va mai putea..stiu k tot acolo o sa ajung. Acum vroiam sa va intreb dak e bine sa fac niste spalaturi cu tantum rosa sau galbenele si sa introduc clasicul iaurt? De la iaurt are ce sa-mi faca rau? Mi-am cumparat un iaurt din acela clasic..cu 2,8% grasime, cat l-am gasit de natural k sa zic asa. Mentionez k n-am mai folosit aceasta metoda niciodata si mi-e un pic frica.... Offline #2 2009-09-11 02:28:50
Re: are ce sa-mi faca rau??Iaurtul nu are ce rau sa iti faca. El ajuta la reechilibrarea florei vaginale prin lactobacili insa nu trateaza infectia. Cred ca tot la medic trebuie sa mergi... Cat despre spalaturi, asteapta sa vezi ce zic fetele. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #3 2009-09-11 14:58:48
Re: are ce sa-mi faca rau??Merci aadriana. Sa vedem ce mai zic si celelalte fete... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|