homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contact sexual in timul tratamentului cu ovule pt col lezional

#1 2009-09-11 00:36:49

11112008
New member
Inregistrat: 2009-09-11

contact sexual in timul tratamentului cu ovule pt col lezional

acum 3 saptamani am simtit ceva ciudat, mancarimi si usturime in zona vaginala. am decis sa fac o vizita la ginecolog. mi-a dat tratament 5 pliculete de tantum rosa pana veneau rezultatele analizelor. Am primit diagnostic de col lezional cu rare endocervicale, flora polimorfa,levuri, frecvente polinucleate. Si habar nu am ce inseamna, iar doctorita nu a explicat. Mi-a dat tratament cu 10 ovule Cervicid. La mijlocul tratamentului am avut un contact sexual neprotehat. In ce masura afecteaza tratamentul si rana pe care o am deja? neutral  nu am aparut senzatii d usturime sau ceva secretii dar mie teama sa nu fi facut prea rau... pt k oricum mi-a spus k dak nu se vindeca se ajunge la cauterizare. va multumesc. astept raspuns.

#2 2009-09-11 00:48:32

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Re: contact sexual in timul tratamentului cu ovule pt col lezional

Nu e prea bine ca ai avut contact sexual in timpul trat. cu ovule.Altadata fiti mai rabdatori....poi de afectat poate sa afecteze multe parti intr-o astfel de situatie....mai ales ca tu avand o rana poate fii si infectata si in acels timp ii dai si prietenului tau ceva infectie si v-ati "aranjat".

#3 2009-09-13 00:53:55

11112008
New member
Inregistrat: 2009-09-11

dar totusi:| ar trebui sa iau mai multe ovule? sau sa iau doar cate trebuia si sa astept sa vad ce spune doctorul?

#4 2009-09-14 14:26:10

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

ia cate trebuia sa iei si mergi la medic. si data viitoare, fara sex in timpul tratamentelor, ca daca faceti sex, degeaba faci tratamentul.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2009-11-05 15:31:19

me24
New member
Inregistrat: 2009-10-28

cine imi spune si mie cum se introduc corect aceste ovulele? se introduc adanc in vagin...sau in uter?  nustiu

Ultima oara a fost editat de me24 (2009-11-05 15:34:02)

Publicitate

loading...

#6 2009-11-06 08:52:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

cum sa le introduci un uter?? n-ai tu cum sa ajungi acolo...
le introduci in vagin, seara cand te pui in pat. sa-ti pui un protej slip ca surplusul va curge.

#7 2009-11-06 09:20:44

nissan69
New member
Inregistrat: 2009-11-06

am folosit ovule Pharmatex pentru prima data la recomandarea medicului, am avut contact sexual dar dupa, cand s-a terminat a inceput sa curga pe picior si m-am spalat si interior si exterior cu apa ,am citit prospectul dar nu cu atentie ,ca nu trebuia si interior ,dupa 3 ore cand am luat prospectul si l-am citit mai bine ,mi-am dat seama ca am gresit si am fugit la farmacie unde am luat prostinol 2 si am urmat instructiunile corect de acolo,intrebarea mea este daca pot sa raman gravida ca eram in perioada de ovulatie si ce urmeaza dupa ce am luat prostinol,nu am avut nici o reactie adversa,o sa am menstruatia bine sau cum am citit pe forumuri ca intai o sangerare si dupa menstruatia as vrea un sfat,cat timp este dereglata menstruatia

#8 2009-11-06 09:46:21

camysh
Moderator

daca ai luat postinor in limita admisa nu ai ramas insarcinata.
e posibil sa apara sangerare dupa, dar la fel de bine e posibil sa nu apara....sangerarea e doar un efect advers

#9 2009-11-06 11:37:34

nissan69
New member

da,am luat postinor in limita admisa si exact cum scria in prospect,nu are importanta ca eram la ovulatie? sangerarea la cat timp vine? i cat tine? dupa aceasta singerare, vine si menstruatia la data cand trebuia sa vina ? ce recomandari de sterilet imi propuneti? cand se monteaza si daca doare in momentul montarii.Dupa tot stresul asta cred ca imi montez sterilet ca sa stau linistita
Va multumesc pentru raspuns.

#10 2009-11-06 13:35:46

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Tocmai pentru ca erai la ovulatie si luat postinor. Sangerarea poate aparea la cateva zile dupa ce ai luat apstila, sau poate sa nu apara deloc. Depinde de la organism la organism. menstra poate sa intarzie din cauza postinorului. Despre sterilet parerea mea este sa discuti cu un medic ginecolog. El este cel mai in masura sa iti recomande steriletul potrivit pentru tine.

Fericita mamica de Aida Maria!

#11 2009-11-06 13:57:13

nissan69
New member

Multumesc frumos pentru raspuns .Am fost la medic si mi-a prescris ovulele pe care le-am luat si asteptam sa imi vina ciclul si in ultima zi sa ma duc la control sa vedem cum stabilim pentru sterilet dar intre timp s-a intamplat cu neatentia mea de a citi cu atentie prospectul pentru ovulele pharmatex,sper sa-mi vina menstruatia la timp ca sa pot merge pentru montat sterilet.pana la venirea menstruatiei stau ca pe ghimpi.Dar cand monteaza steriletul doare?

#12 2009-11-06 14:02:58

andreea_andy2
Moderator

Eu nu iti pot raspunde la aceasta intrebare pentru ca nu stiu. Poate vreuna din fete te va putea ajuta.

#13 2009-11-11 10:38:28

nissan69
New member

au trecut 7 zile de cand am luat postinor 2 si nu am avut nici o reactie adversa(adica asa zisa menstra)e posibil sa mai vina?pe 18 trebuie sa-mi vina menstruatia normal,credeti ca v-a intarzia din cauza postinorului?imi este frica sa nu fii ramas insarcinata

#14 2009-11-11 10:59:26

andreea_andy2
Moderator

Acea sangerare de la postinor nu e musai sa apara. Depinde de la organism la organism. Menstra normala e posibil sa intarzie din cauza contraceptiei de urgenta.

#15 2009-11-15 11:11:45

nissan69
New member

Dupa cum am scris mai sus ,menstruatia trebuia sa-mi vina pe 18 normal ,dar mi-a venit devreme pe 13 noiembrie ,e posibil sa fie reactia de la postinor sau e menstruatia normala venita mai devreme,eu am luat postinor pe data de 4 noiembrie si am o menstruatie foarte abundenta,in ultima zi de menstruatie trebuia sa merg  control pentru montare de sterilet, pot sa merg acum sau mai trebuie sa astept urmatoarea menstruatie? e posibil sa mai vina dupa 18 noiembrie alta menstruatie?
Va multumesc pentru raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.