|
Nu esti logat.
Iritatie...sau ceva grav?#1 2009-09-11 15:39:19
iritatie...sau ceva grav?buna fetelor... am si eu o problema care ma streseaza de ceva timp... acum o luna, intorcandu-ma de la mare, am remarcat in zona dintre anus si vagin un fel de cos, caruia nu i-am dat mare importanta. Totusi, de vreo saptamana incoace se pare ca am mai multe bubite de alea, una langa alta, ocupand toata zona dintre vagin-anus. Nu sunt albe, nici rosii, au culoarea pielii, nu ies in evidenta. Offline #2 2009-09-11 16:01:50
Re: iritatie...sau ceva grav?cel mai bine ar fi sa consulti un medic... one day we're gonna get somehow... Offline #3 2009-09-11 16:33:56
Re: iritatie...sau ceva grav?nu dispun deloc de bani acum...cam cat ar ajunge tot tratamentul, daca sunt negi? Offline #4 2009-09-11 16:36:21
Re: iritatie...sau ceva grav?nu ai de unde sa stii ce este daca nu mergi la un medic... Love. Live. Laugh. Offline #5 2009-09-11 16:53:11
Re: iritatie...sau ceva grav?preventiv....daca sunt negi si aleg una din metodele de tratament: inghetate, cauterizare, etc... testele si tratamentul poate ajunge mai mult de 300 lei? Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-11 17:43:22
Re: iritatie...sau ceva grav?te mananca, iti creeaza vreun disconfot? Cel mai bine e sa mergi la medic! Dupa cum vezi s-au intins de cand ai fost la mare... Eu zic sa nu mai stai sa astept atat. Cat despre banutzi iti poti lua trimitere de la medicul de familie pt un dermatolog/ginecolog. Asa nu platesti consultatia din cate stiu eu ci eventualul tratament daca ti-l recomanda. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|