|
Nu esti logat.
Buba urata de tot la buza#1 2009-09-11 19:40:45Buba urata de tot la buzaHey! Azi mi-a aparut un fel de basica\crapatura\buba la coltul gurii. Nu stiu ce este.. ca nu mi se pare a fi herpes, dar ma ustura de imi sar ochii din cap. Deja sunt rupta de foame ca nu pot manca cum trebuie, si toata ziua am dormit ca sa nu mai simt buba aia. Offline #2 2009-09-12 16:23:19
Re: Buba urata de tot la buzaPillBlast...poate fii un inceput de herpes...asa am avut si eu.Intr-o dimineata cand m-am trezit am simtit o usoara usturime in coltul gurii si pe cand m-am uitat in oglinda era o bubitza mica si rosie.Nu am bagat de seama si am zis ca pana a doua zi imi trece,dar nu a fost asa. Offline #3 2009-09-13 12:06:21
Re: Buba urata de tot la buzasa nu fie cas la gura ... nush denumirea stiintifica .. poate ar trebui sa dai o fuga la medicul de familie, sau cel putin pana la famacie Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|