homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buba urata de tot la buza

#1 2009-09-11 19:40:45

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Buba urata de tot la buza

Hey! Azi mi-a aparut un fel de basica\crapatura\buba la coltul gurii. Nu stiu ce este.. ca nu mi se pare a fi herpes, dar ma ustura de imi sar ochii din cap. bang  Deja sunt rupta de foame ca nu pot manca cum trebuie, si toata ziua am dormit ca sa nu mai simt buba aia.

Stiti cumva ce poate fi ? si daca stiti ce poate fi, aveti idee cum se poate trata? V-as fi etern recunoscatoare,pentru ca in momentul asta sunt absolut disperata.

#2 2009-09-12 16:23:19

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Re: Buba urata de tot la buza

PillBlast...poate fii un inceput de herpes...asa am avut si eu.Intr-o dimineata cand m-am trezit am simtit o usoara usturime in coltul gurii si pe cand m-am uitat in oglinda era o bubitza mica si rosie.Nu am bagat de seama si am zis ca pana a doua zi imi trece,dar nu a fost asa.
A doua zi s-a facut mai mare si deja mi-am dat seama ca este herpes.M-am dus la farmacie mi-am luat crema pt. asa ceva (Aciclovir)m-am facut cu ea cateva zile si nu mi-a trecut.Apoi am renuntat,dupa care m-am dus din nou la farmacie si mi-am luat plasture pt.herpes.
Nu vreau sa exagerez dar a doua zi nu am mai avut nimic.Mi-a trecut foarte repede de la acel plasture.Incearca si tu...vezi poate te ajuta la ceva.

#3 2009-09-13 12:06:21

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: Buba urata de tot la buza

sa nu fie cas la gura ... nush denumirea stiintifica .. poate ar trebui sa dai o fuga la medicul de familie, sau cel putin pana la famacie

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.