homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi s-a rupt prezervativul....cu ce sunt eu de vina ?

#1 2009-09-12 01:05:32

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

Mi s-a rupt prezervativul....cu ce sunt eu de vina ?

In timpul actului sexual am avut o presimtire...si tot ma uitam sa vad daca e ceva in neregula...dar la un moment dat nu m am mai uitat si mi-am dat drumu in vagin...cand am scos am vazut ca era rupt complet...JUR ca nu am simtit nimic...absolut nimic....la 5 ore dupa actul sexual a luat postinor 2...mai exista vreun risc ? si as vrea sa mai stiu daca dupa administrarea pastilelor conforme prospectului exista riscul sa i se intareasca sanii...nu de alta da asta s-a intamplat...dupa 2 zile de la administrarea celei de a doua pastile i s au intarit sanii iar la 5 zile de cand i s au intarit s au facut la loc, moi...

PS : Era a patra zi dupa ce se terminase menstruatia cand a avut loc contactul sexual.

Multumesc anticipat

Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2009-09-12 01:09:58)

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#2 2009-09-12 01:29:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Mi s-a rupt prezervativul....cu ce sunt eu de vina ?

Daca a luat Postinor,e safe.

#3 2009-09-12 02:19:32

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

da, e oky prietena ta

data viitoare sa citesti regulamentul, o sa iei warn pt postare multipla neutral

#4 2009-09-12 02:27:22

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

pai cred ca e in regula daca a luat pastila.. Data viitoare mai multa grija ..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#5 2009-09-12 12:41:02

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca a luat postinor e ok

Publicitate

loading...

#6 2009-09-12 13:00:40

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

da e ok ...

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#7 2009-09-13 02:18:27

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

aveti grija sa nu recuge-ti la postinor mai mult de 2 ori pe an smile

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#8 2009-09-13 21:00:56

andreeea
Full member
De la: Rm valcea
Inregistrat: 2008-02-26

daca tot esti ata de grijuliu pt starea voastra de bine de ce nu iei fata de mana si mergeti la un medic ii prescrie niste anticonceptionale potrivite pentru ea si gata sa terminat cu bataile de cap wink

life is like a game you must be the best

#9 2009-09-15 10:18:32

Andrew1kiss
New member
Site

de ce nu o iau de mana sa mergem la un medic ? sa mi prescrie adica ei sa i prescrie anticonceptionale potrivite ? e foarte simplu ! pentru ca nu vrea nici sa ia anticonceptionale si nici maicar sa mearga la ginecolog ! am rugat o in nenumarate randuri sa mearga cu mine de mana si nu a vrut sub nici o forma sad

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#10 2009-09-15 10:20:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

odata ce si-a inceput viata sexuala trebuie sa mearga in mod regulat la ginecolog...

#11 2009-09-15 21:04:44

andreeea
Full member

cum adica nu vrea, ? nu vad de ce nu ar vrea E importanta sa mearga macar o data la sase luni Nu  e de gluma cu sanatatea si cum a zis si camysh odata ce si-a inceput viata sexuala trebuie sa aiba grija de ea si de corpul ei Plus ca este foarte simplu si mult mai comod pentru amandoi daca ar lua ea AC Nu o inteleg sincer

#12 2009-09-16 10:04:49

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

andreeea a scris:

cum adica nu vrea, ? nu vad de ce nu ar vrea E importanta sa mearga macar o data la sase luni Nu  e de gluma cu sanatatea si cum a zis si camysh odata ce si-a inceput viata sexuala trebuie sa aiba grija de ea si de corpul ei Plus ca este foarte simplu si mult mai comod pentru amandoi daca ar lua ea AC Nu o inteleg sincer

nu e obligatoriu sa ia anticonceptionale daca nu doreste big_smile  chiar daca e maisimplu, nu-i poti impune chestia asta!

dar cu mersul la ginecolog, aia e o chestie puerila..stiu ca e frica aia si ..hmm nimanui nu-i convine sa i se umble prin cele mai intime zone..dar e un "rau" necesar  smile  convinge-o cu binisoru..si nu ar strica sa-i arati site-l asta, sa vada cate probleme pot aparea, dacanu face controale regulate sa le descopere din timp

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#13 2009-09-16 20:13:34

andreeea
Full member

da e adevarat ca nu o poate obliga nimeni sa ia AC e alegerea ei dar cu controlul va trebuii sa isi ia inima in dinti si sa treaca peste frica si rusine

#14 2010-01-09 22:55:26

miki_m1992
New member
Inregistrat: 2010-01-09

dak mi s-ar zike sa merg la un medic pt  a mi se prescrie anticoceptionale si pt a face un control,as merge fara sa-mi fie rusine

#15 2010-01-09 23:02:27

Andrew1kiss
New member
Site

in sfarsit ............ o fata care gandeste !

#16 2010-01-09 23:05:19

miki_m1992
New member
Inregistrat: 2010-01-09

N-ar Trebui Sa Ne Fie Rusine Noua Fetelor Pt K E Vb De Sanatatea Noastra Si Riscam Sa Ne Punem Viata In Pericol

#17 2010-01-10 13:09:07

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

andreeea a scris:

Pentru ca trebuie sa fii al naibii de norocoasa sa ti se dea niste AC de la care sa nu ai efecte secundare.
Nici eu nu as fi luat daca nu eram nevoita.
Iar la ce am avut de la ele pana sa le schimbe, nu, multumesc, nu mai vreau.
Si cand te gandesti ca majoritatea medicilor nu le schimba din primele zile cand constati ca ceva este in neregula, ci dupa 3 luni de zile, ca sa se obinuiasca organismul (bullshit).

#18 2010-01-10 14:08:44

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Poti sta linistit,nu are cum sa mai ramana insarcinata!Este normal...deoarece acea pastila contine o concentratie f mare d hormoni,si din cate stiu o sa-i vina menstruatia mai devreme,insa nu-i nimic este un efect secundar al pastilei.Cat despre anticonceptionale si vizita la medic mai bn ati vorbi amandoi deschis despre acest subiect...lasand rusinea la o parte nu uitati ca sanatatea e mai importanta inainte de toate...pana la urma cui nu-i ii este rusine sa se dezbrace in fata unui necunoscut?Dar mai devreme sau mai tarziu toti trecem prin astea si mai bn..mai devreme!Inceperea vietii sexuale nu inseamna numai placere cat si responsabilitate...Ii e rusine sa mearga la control...dar daca Doamne fereste ar ramane gravida si s-ar programa pt un avort cum ar fi?cat despre anticonceptionale daca nu fumeaza,nu are boli respiratorii/de inima etc nu are cu ce s-o afecteze.Mai bn v-ati duce amandoi,v-ati face analizele si sincer ar incepe sa ia anticonceptionale pt ca zic eu e mai bn pt amandoi...De ex prietenul meu nu vroia sa iau pastile d`astea dar crede-ma ca eu numai puteam sa dorm noaptea de frica sa nu cumva sa raman gravida...si in cele din urma nu regret ca iau aceste pastile...desi am 17 ani doctora mi`a zis ca nu ma afecteaza cu nik(bn mi`au iesit si analizele perfecte...)si asa si este ma simt f bn cu Ac...asa ca...sfatul meu ar fi sa gasiti un ginecolog bun si mai departe...voi stiti...Bfta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.