|
Nu esti logat.
Infectie urinara+chist.help#1 2009-09-14 18:46:48
infectie urinara+chist.helpiau karissa si totusi am facut un chist(mic.cativa milimetrii).doctorita mi-a zis ca nu inhiba de tot functia ovarului(ceva de genu).mi-a facut analize de urina si a gasit si o infectie urinara pentru care am primit augumentin,cervugid si flamexin.e a doua oara cand fac infectie urinara in 4-5 luni.care sunt cauzele acestor infectii repetate?acuma ma doare burta de nu mai pot,chiar daca fac tratament de 3 zile.de cand fac tratament urinez mai des.sa fie oare de la infectie sau de la chist?(in privinta chistului am mai cerut parerea altui doctor pentru ca nu credeam).pentru chist a considerat ca e mai bine sa iau yasmine(dar trebuie sa astept sa termin folia asta).sunetu-mi si voi parerea voastra.ce analize ar trebui sa mai fac?ar trebui sa iau ceva pastile pt imunitate?sunt o fire mai bolnavicioasa.ar trebui tratat si parteneru(are asta vreo legatura in cazul infectiei)?sper ca m-am exprimat destul de clar.plec in vreo 15 minute dar voi citi raspunsurile voastre cand ma intorc.as dori daca se poate si un raspuns din partea Doctoressei,cand intra.multumesc frumos Ultima oara a fost editat de ale_eu (2009-09-14 18:54:54) Offline #2 2009-09-14 18:56:05
Re: infectie urinara+chist.help1.partenerul nu trebuie tratat; Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-09-14 18:57:10) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-09-14 18:58:24
Re: infectie urinara+chist.helpdepinde daca ti-ai facut toate analizele: cultura col, chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma... abia atunci poti sa te gandesti la tratament... Offline #4 2009-09-14 19:03:12
Re: infectie urinara+chist.helpmi-a facut analiza de secretie si am dus urina.nu mi-a mai iesit candida(inaintemi-a iesit o data,acum un an).mi-a iesit infectia urinara si antibioticele la care e sensibil acel microb.sunt de ajuns aceste analize?nu stiu care e denumirea lor stiintifica Ultima oara a fost editat de ale_eu (2009-09-14 19:06:12) Offline #5 2009-09-19 17:01:03
Re: infectie urinara+chist.helprevin cu o problema.doctorita mi-a prescris antibiotice si ovule cervugid.reteta a ramas la farmacie(nu inteleg de ce pt ca nu era compensata).am avut de luat 7 zile de augumentin (mi-a dat o cutie de la farmacie,la fix),7 zile flamexin(mi-a dat o folie pe care sunt mai mult decat pt 7 zile), 7 zile de flucovim 50 parca(acela cu concentratie mai mica) si la ovulele cervugid am o nedumerire.eu tin minte ca mi-a spus tot 7 zile dar la farmacie mi-a dat o cutie(adica 12).nu am reteta sa ma uit pe ea si doctorita are telefonul inchis.sa termin cele 12 ovule?imi pot face rau daca iau mai multe(in cazul in care mi-a prescris pt 7 zile si sunt cam sigura ca e asa)?de cate zile se prescrie tratamentul cu cervugid in mod normal?mentionez ca am o infectie urinara.mersi Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-19 20:34:57
Re: infectie urinara+chist.helpcervugidul banuiesc ca ti l-a dat pentru a face o protectie impotriva candidozei . la mine., cand a fost cazul sa iau ovule cu scopul asta, mi s-a spus sa iau toata folia. nu zic sa faci si tu la fel, ti-am spus doar cum a fost in cazul meu. Offline #7 2009-09-19 23:19:43
Re: infectie urinara+chist.helppai ma gandeam sa nu gresesc luand toate cele 12 ovule.adica sa nu fie prea mult.chiar nu mai tin minte si mi-a oprit reteta.pe cutie mi-a scris sa pun unul seara si ma gandeam ca daca era pt 7 zile scria si asta.o sa le iau toate.mersi Offline #8 2009-09-19 23:35:41
Re: infectie urinara+chist.helpsi eu am luat cervugid ptr candida si am luat 12 zile nu am patit nimic...nu cred ca o sa ai ceva de la ele.... "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|