homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fashion Days-2

#20 2009-09-16 18:13:07

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Fashion Days

guess a scris:

chiar ca-i o prostie. neutral din moment ce vrei vanzare, il mai faci si privat hmm

Asta e strategie de marketing sa creada lumea ca o fi cine stie ce....

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#21 2009-09-16 18:37:44

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

oo da lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#22 2009-09-17 17:14:37

blackberry
Insomniac member

vai, ce ma enerveaza bang am primit invitatie de la ei, mi-am facut cont si cica-mi trimit confirmarea imediat si astept de o juma` de ora hmm

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#23 2009-09-17 23:18:41

mihaela.cristea
Membru
Inregistrat: 2009-09-17
Site

Salutare fetele,

In perindarile mele pe Google am dat de acest topic si m-am gandit sa vin cu cateva detalii suplimentare.
In primul rand, dati-mi voie sa ma prezint, sunt Mihaela si sunt project manager la www.fashiondays.ro, asa ca aflati informatiile direct de la sursa smile

Daca doriti sa va faceti un cont, va rog sa-mi scrieti pe fashion @ fashiondays.ro sau pe adresa personala (sper ca se vede sub avatar) ca sa va pot trimite direct o invitatie sau sa va inscrieti pe lista de asteptare, dam acces odata la cateva zile.

Sunt unele dificultati pentru cei care isi creeaza conturile folosind adrese de mail de yahoo. Se intampla ca unele din mailurile de confirmare sa ajunga in Spam sau sa nu ajunga deloc. Problema este in curs de rezolvare, dar pana atunci am aceeasi rugaminte, sa trimiteti un mail pe fashion @ fashiondays.ro si sa cereti sa vi se activeze contul de catre administrator.

Avem campanii bune si campanii foarte bune. Preturile sunt cu mult reduse fata de cele din magazinele de firma insa acest lucru nu inseamna ca produsele sunt foarte ieftine si accesibile oricui. De ex., am avut camasi Valentino cu 229 lei, fata de pretul de 500 lei din magazine. Reducerea e de peste 50% dar nu toata lumea investeste 229 lei intr-o camasa, oricat ar fi ea de firma. Anyway, acum avem pe site pantofi sport de la Puma, intre 80 si 130 lei (preturi foarte bune, zic eu) o campanie Diesel Woman cu produse diverse cu preturi intre 85 si 299 lei, asta ca sa va dati seama cam ce branduri si ce preturi sunt.

Ca tot ziceati de Miss Sixty, luni, 21 septembrie, lansam campania cu pricina smile O sa avem jeansi intre 149 si 169 lei, topuri la 79 lei, rochite, fuste si posete. Cum vi se par preturile?

Va asigur ca sunt motive intemeiate pentru care accesul se face doar pe baza de invitatie. In primul rand, este o cerinta a furnizorilor, care doresc sa protejeze imaginea brandurilor lor. Sunt convinsa ca stiti ce s-a intamplat cu Armani si Gucci care au fost supra-expuse, acum sunt accesibile oricui si valoarea brandurilor a scazut. In al doilea rand, functionam dupa un model de business diferit si accesul 'controlat' al membrilor ne permite sa comandam stocurile optime, nici mai mult, nici mai putin decat ne trebuie, ca sa ne permitem sa mentinem preturile scazute. Si da, sunt si motive de marketing smile

Tocmai am primit confirmare ca in maxim o luna o sa putem sa aducem si Victoria's Secret, asa ca fiti pe faza.

Sper ca informatiile va sunt de folos.

Mihaela

#24 2009-09-18 00:30:38

blackberry
Insomniac member

vai ce reclama frumi. site`ul e un shit, are 3 lucruri mari si late si f urate.

Publicitate

loading...

#25 2009-09-18 00:32:29

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Hai mai fetelor, nu fiti rele. Daca nu va place site-ul, nu il mai vizitati.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#26 2009-09-18 02:17:11

blackberry
Insomniac member

eu una nu sunt, dar chiar m-am enervat ca am stat atat in suspans si chiar vroiam sa-mi iau ceva frumos de pe net si, cand colo, pe site 3 genti si 2 bluze neutral

#27 2009-09-18 13:07:29

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pai si vroiai mai multe???
rotfl Glumesc.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#28 2009-09-18 15:46:35

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

guess a scris:

vai ce reclama frumi. site`ul e un shit, are 3 lucruri mari si late si f urate.

chiar nu era cazul sa jignesti site-ul la care Mihaela a lucrat, mai ales ca e si ea prezenta pe forum.
Chiar nu mi se pare fair-play sa jignesti munca omului, oamenii aia poate au lucrat la site si e proiectul lor si tu il faci "site de kkt"
Nu-ti convine nu intri. Tipa a intrat sa ne anunte cum stau lucrurile si ce noutati mai au si tu ca reply zici : ce site de cacat ???
Unde-ti sunt cei 7 ani de acasa ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#29 2009-09-18 16:13:35

blackberry
Insomniac member

rotfl rotfl sper ca glumesti lol

#30 2009-09-18 17:27:04

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

faza cu site'ul nu e reclama? hmm

They can because they think they can.

#31 2009-09-18 18:09:52

blackberry
Insomniac member

ba da, am zis si eu smile

#32 2009-09-18 23:38:16

persifona
Vizitator

Nu e reclama fetelor, voi ati deschis subiectul, nu Mihaela ca sa-si faca reclama. Ea doar a venit sa va raspunda la neclaritati.

guess, putina prudenta in exprimare, te rog.

#33 2009-09-19 01:44:07

blackberry
Insomniac member

neutral altii zic cate si mai cate, si eu trebuie sa vb prudent c-am zis shit? neutral ma rog

#34 2009-09-19 02:12:13

persifona
Vizitator

Nu, ca ii jignesti munca Mihaelei, de-asta ti-am atras atentia.

#35 2009-09-19 02:15:01

blackberry
Insomniac member

aaa.. pai mi-am exprimat parerea, n-am vrut sa jignesc pe nimeni. si-n plus, eu nu inteleg, daca ma duc la un topic facut de altcineva si zic ca am si eu, sunt si eu, si incep sa zic ce-a zis ea, asta nu se considera reclama? sau doar daca fac topic? hmm

#36 2009-09-19 02:21:44

persifona
Vizitator

Deci voi oricum vorbeati despre siteul asta si indirect il faceati cunoscut, reclama e mult spus ca faceati, dar il popularizati ca sa zic asa. Acum ea a intrat ca sa lamureasca toate neclaritatile existente. Daca era un simplu membru care va explica toate astea, nu mai zicea nimeni ca e reclama.. asa de ce ar fi?

#37 2009-09-19 02:25:10

blackberry
Insomniac member

k, am inteles.

#38 2009-09-19 17:04:06

mihaela.cristea
Membru
Inregistrat: 2009-09-17
Site

Salutare din nou,

Vad ca s-a animat forumul mai tare smile
Nu se pune problema ca cineva jigneste, e un forum si fiecare are libertate totala de exprimare. Pana la urma, care ar mai fi rostul forumurilor, blogurilor si al altor retele de socializare, daca nu am face schimb de informatii si de pareri?

Si e absolut normal sa fii circumspect si sa pui sub semnul intrebarii atat informatiile cat si intentiile celor care le ofera. Am preferat sa ma prezint, cu riscul unor reactii mai putin prietenoase, decat sa intervin pe forum sub un nume fals si sa fac reclama ascunsa.

Sper ca informatiile oferite au fost folositoare si daca mai aveti si alte intrebari, voi raspunde si data viitoare cea mai mare placere (de ex., puteti sa ma intrebati despre jeansii de la Miss Sixty, am probat si am masurat impreuna cu colegele mele toate modelele si acum suntem experte in marimi de jeansi smile.

Mihaela

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.