Lipsa Menstruatie- 2 luni
- Tei
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-19
Lipsa Menstruatie- 2 luni
Am luat yasmin cam 6, 7 luni, nu stiu exact si ultima pastila din ultima folie nu am mai luat-o. Mi-a venit atunci menstruatia, scurt- maxim doua zile, iar dupa aceea nu a mai venit. E a doua luna cand nu imi vine. Test de sarcina am facut la 15 zile de intarziere in prima luna si a iesit negativ. Poate fi irelevant? Ce poate fi? Simptome de sarcina nu am defel, dar nici simptome ca ar trebui sa-mi vina.
Hello me...meet the real meI love not man the less, but Nature more
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: Lipsa Menstruatie- 2 luni
Probabil e de la intreruperea AC, inainte iti venea regulat ? N-ai decat sa mergi la ginecolog si sa-ti dea ceva ca sa vina...
- Tei
- Hero member
Da, inainte imi venea regulat. Am fost la planning si mi.a spus acum o luna ca o sa-mi vina. Pai vad ca nu a mai venit...
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Mergi la ginecolog atunci De protejat ma gandesc ca v-ati protejat, nu ?
- Tei
- Hero member
Ne-am protejat. Am repetat testul de sarcina la o doua luni de intarziere si nu sunt. Eu nu am mai ajuns la ginecolog si nici nu cred sa ajung in urmatoarele zile. Nu ma pot descurca singura, oare? La farmacie daca merg nu-mi dau ceva sa-mi vina avand in vedere ca nu sunt insarcinata cu siguranta? Si inca o nelamurire... daca nu mi-a venit cm, la doua luni de intarziere in ziua la care asteptam se poate sa imi vina in oricare din zilele acestea ori il astept abia in luna urmatoare, ziua cu pricina?
Scuze de avalansa de intrebari, dar eu nu am mai fost in asa situatie si toate astea se intampla din cauza ca am renuntat la pastile... bravos, ca nici nu mai revin vreodata la cat de ingrijorata sunt acum si irascibila...
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
nu poti lua un trat. recomandat de farmacista...trebuie sa ti faci programare la medic...si la asa intarziere nu se stie cand va veni sau daca va veni singur...
happy with him...inlove with him...
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Tei a scris:Eu nu am mai ajuns la ginecolog si nici nu cred sa ajung in urmatoarele zile. Nu ma pot descurca singura, oare? La farmacie daca merg nu-mi dau ceva sa-mi vina avand in vedere ca nu sunt insarcinata cu siguranta? Si inca o nelamurire... daca nu mi-a venit cm, la doua luni de intarziere in ziua la care asteptam se poate sa imi vina in oricare din zilele acestea ori il astept abia in luna urmatoare, ziua cu pricina?
nu e bine sa iei tratamente date de farmacista. iar ginecologul... bag mana in foc ca ti-ar da duphaston, ti-ar veni luna asta si luna viitoare iar il astepti. si atunci ce faci? iar iei duphaston? dupa parerea mea nu-i o solutie. unele fete resimt efectul asta cand intrerup anticonceptionalele. la mine de ex a durat un an jumate pana sa-mi revina ciclul la normal. depinde de la caz la caz.
si da, se poate sa iti vina in oricare din zilele de dupa intarziere, nu tb sa mai treaca inca o luna de la data la care il asteptai. un consult ecografic ai putea sa faci, sa vezi in ce stadiu sunt ovarele, endometrul.
- Tei
- Hero member
Incerc sa ajung astazi la ginecolog, desi este cam tarziu. De ieri seara a inceput sa ma doara ovarul stang. Nu stiu de ce... nu e durere ca inainte de menstruate, ci parca as avea o mana care il tine strans, asa simt. Nu m-a lasat durerea nici acum. Medicul de planning mi-a spus ca e normal sa imi intarzie, sa apara modificari in urma intreruperii de asta eu tot asteaptam, tot imi spuneam ca "Lasa, maine vine!", numai vad ca au trecut o groaza de maine si tot nu apare ceea ce este ingrijorator.
Ps: Poate cumva ca sportul mai intens sa-mi cauzeze probleme de acest gen: lipsa menstruatie...
Ultima oara a fost editat de Tei (2009-09-25 11:50:11)
- skumpi
- Vizitator
Tei , sa nu fie din cauza dietei pe care ai tzinut`o pt ca primul simptom al anorexiei e lipsa menstruatiei
- Tei
- Hero member
Acum chiar ca sunt de-a dreptul in spaima. Nu cred sa fie din cauza dietei pe care am incheiat-o de mult timp si am avut si menstruatie dupa dieta, pe timpul ei. Dupa ce am intrerupt anticonceptionalele mi-a mai venit o data si apoi nu a mai venit, deci presupun ca este din cauza asta. Plus, nu am nici un semn de anorexie. Ar trebui sa simt ceva... nu sunt ametita, nu mi-e rau, nu mai pierd nici un kilogram- am greutate constanta cam de 1 luna si, pulsul mi-e bun... Doamne fereste!
Asa sunt de stresata ca nu mai vine si la medic nu m-am putut programa astazi. Vreun ceai sau ceva natural nu pot lua/face pentru a-mi veni?
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
poate fi un chist pe ovarul care te-a durut.
- skumpi
- Vizitator
- Tei
- Hero member
ok, acum sunt de-a dreptul in panica. Si daca ar fi vreun chist, lipsa menstruatiei e simptom al prezentei...??? Skumpi, nu eram eu speriata daca ramaneam insarcinata , vreau numai sa stiu care e problema si din ce cauza nu mi-a venit. E din cauza ca am intrerupt anticonceptionalele *medicul de planning asa mi-a spus* ori ce este... Eu inainte de a lua pilule aveam ciclu regulat si fara probleme sau astfel de absente.
Si am uitat sa mentionez ca acum o luna eu am avut simptome ca trebuie sa-mi vina. Eram 100% convinsa ca imi va veni, ma durea burta, tot tacamul... si nu a venit, simptomele au trecut. Poate fi si vreo raceala?
Ultima oara a fost editat de Tei (2009-09-25 15:43:55)
- skumpi
- Vizitator
probabil o fii din cauza anticonceptionalelor ! e o dereglare, stai linistita
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
Tei, in prima faza mi-a trecut si mie prin cap ca ar putea fi din cauza faptului ca ai tinut acel regim hipocaloric. insa daca tu zici ca nu e din cauza aia, ar fi bine sa mergi la un medic.
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- Tei
- Hero member
l-am tinut de mult, renuntasem la numarat calorii cu mult timp in urma si acum nu mai sunt la dieta, doar la mentinere. Nu mai sunt stricta defel as putea spune cu mine, mananc, gust din tot ce gatesc, mai si cate o prajiturica. Nu este asta! Nu se poate resimti efectul dietei dupata atata timp, plus ca in timpul ei am avut ciclu normal. Am intrerupt anticonceptionalele, mi-a venit o data si apoi gata. Dar cauza ar putea fi faptul ca am avut foarte mult stres, a perioada aglomerata, mult de munca, emotii peste emotii, schimb de stari de la o zi la alta, chiar si parul a inceput sa-mi cada de la stres, apoi calatorii, iar schimb de mediu... Pot fi toate astea cauza absentei.
Si cand merg acum la ginecolog, pt ca o sa ajung cel mai probabil luni, va fi un control sau numai stau de vorba despre ce se petrece si dupa spusele mele imi da un medicament ceva sa imi declanseze menstra?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|