|
Nu esti logat.
Pastilute si diaree pe termen mai lung#1 2009-09-16 20:43:19
Pastilute si diaree pe termen mai lungAm tot citit in topicurile de aici ca nu e nicio problema daca nu sunt mai mult de 4 scaune pe zi si nu sunt la mai putin de 4 ore de cand iei pastiluta.. Offline #2 2009-09-17 10:01:54
Re: Pastilute si diaree pe termen mai lung
pararea mea e ca trebuie sa mergi la gastroenterolog, sa nu cumva sa fie o infectie sau paraziti..cat despre pastile parerea mea e ca esti protejata mai asteapta totusi sa vedem ce zic si fetele Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3 2009-09-17 10:44:24
Re: Pastilute si diaree pe termen mai lungsunt fix de aceeai parere cu ciresica...esti protejata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-09-17 15:45:09
Re: Pastilute si diaree pe termen mai lungmultumesc frumos, m-am linistit in legatura cu pastilele.. si daca lucurile vor continua asa, voi merge la doctor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|