HPV-ul si romancele-3
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Re: HPV-ul si romancele
PillBlast a scris:pink_martini a scris:Eu tot nu am inteles de ce parintii refuza in masa acest vaccin pentu fetitele lor? Dati-mi si mie cateva argumente. Katami crezi ca toate vaccinurile ar trebuie refuzate pentru doza aceea de plumb, sau mai ai si alte argumente? Sunt foarte interesata
Uite, o sa iti dau eu cateva argumente pentru care as refuza eu asa ceva: - Rata de reactii adverse grave la vaccin este de 4.3 din 100 000 de doze administrate. Rata de cancer de cervical in SUA este de 3.0 din 100 000 de femei. (pt asta am pus un citat mai sus) - doza de plumb de care a vbit katami - faptul ca a fost testat doar 5 ani pe fete foarte tinere - evident ca nu au facut inca cancer, deci rezultatele au fost foarte bune - faptul ca a fost facut de o companie americana de medicamente ( big no no pe criza economica, astia sunt in stare sa isi vanda mama) - promovarea excesiva ma face sa imi pun intrebari. de ce e nevoie de o promovare asa de violenta? de ce nu spun si riscurile? de ce nu spun deschis ca a fost testat foarte putin? Mi se pare prea multa valva pentru ceva dubios. - vaccinul nu te protejeaza 100% de acest tip de cancer, tot trebuie sa te duci sa faci control pentru el. La cat de informate sunt femeile, cred ca e clar ce ar intelege ele dupa ce ar face vaccinul - daca mergi la control cum ar trebui , odata la 6 luni poti preveni, sau prinde la timp aceasta boala, deci de ce sa risti sa bagi in tine\sau copilul tau de 12 ani ceva prea putin testat.
Poate ma insel, poate vaccinul nu e chiar asa de rau, numai ca pana nu trec 10-20-30 de ani si pustoaicele de 12-25 de ani care au facut vaccinul chiar nu fac cancer si nu au nici alte probleme cauzate de vaccin eu nu sunt convinsa.
pe langa ce a scris Pill mai sus f corect, eu mai adaug niste motive de ordin personal... date de faptul ca m-am invartit intr-un mediu in care am avut contact cu oameni care vad... ceva mai mult decat materia si corpul fizic si medicina... oameni care VAD efectele negative ale diferitelor "chimii" cu care ne indopam asupra corpului energetic si nu numai. in plus, am un alt sistem de conceptii privind cauzele bolilor (am mai povestit pe aici, nu vreau sa intoxic pe nimeni cu el)... sistem bazat pe total alte principii decat "hop boala, bagam pastila". si nu in ultimul rand (desi s-a facut misto pe aici de asta deja), chiar cred in teoria conspiratiei si masonerie si toate alea... si am motive sa cred, pt ca anumite lucruri le-am auzit "de la sursa".... adica de la cineva din cadrul masoneriei.
dar pt cine nu crede nici in cauzele energetice si spirtituale ale bolilor, nici in teoria conspiratiei... totusi nu stiu cum de ramaeti insensibili la argumetul dat de Pill... si aceeptati in continuare (sau, mai rau, acceptati in numele copiilor vostri) sa FITI COBAI pt produse netestate...
noi baiatului nostru vom face setul minim minim de vaccinuri... cel neaparat si obligatoriu.... iar daca vom avea si o fetita, cu siguranta accinul asta nu va fi pe lista!
cat despre articolele medicale... noi pt ei suntem STATISTICI, oameni buni. soacra-mea are o afectiune medicala f grava, care nu prea ofera mari sperante de viata. medicii din italia i-au propus o procedura de transplant de ultima ora. am citit si noi studiile medicale referitoare la respectiva procedura, care a fost aplicata experimental unui lot de x pacienti. 80% (!!!!!!) au murit in timpul sau imediat dupa transplant (erau defalcate procentele diferitelor efecte adverse de care au murit respectivii). pt cei 20% care au rezistat, intr-adevar, speranta de viata a crescut. concluzia lor? "procedura este eficienta si viabila, marind speranta de viata a pacientilor" comentariile sunt de prisos, cred....
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
cristina_florescu a scris:ShineOfBlood a scris:pink_martini a scris:da Bine il platesti in rate cum ar veni. Vaccinul este compus din 3 doze. Si faci o doza (injectie) la 2-3 luni parca (?) sper sa nu gresesc Si o doza d-aia costa 5 mil >>> 3*5= 15 mil
Stii ca s-a zis ca vaccinul asta ar duce la multe alte complicatii,si infertilitate,nu? Mai bine te lipsesti,opinia mea.
Multe aberatii circula pe net despre vaccinul asta. Cand zic aberatii, nu ma refer la zvonuri despre efecte adverse (ca astea au o farama de credibilitate), ci la gogonate de-ti sta mintea in loc. Incepand de la ideea ca HPV-ul e lasat de la Dumnezeu pentru a le pedepsi pe pacatoase, iar vaccinul strica planul divin, pana la ideea ca vaccinul provoaca infertilitate. Ia spune ShinedOfBlood toata povestea care sta in spatele ideii cu infertilitatea. Ia zi tu cum vor Iluminati si Masoneria sa starpeasca rasa umana, ca doar d'aia ne sterilizeaza fetele .
@PillBlast, daca vrei, te inund in articole care afirma ca vaccinul este eficient in combaterea HPV-ului, articole ale autoritatilor medicale internationale. In plus, link-ul dat de tine nu afirma ca vaccinul e periculos. Mai citeste o data
@pink_martini, tu te vaiti ca n-ai 15 milioane ca sa-ti platesti vaccinul, iar fetitele de 12 ani care pot beneficia de vaccinare gratuita nu sunt lasate de mamicile lor sa-l faca.
@love_t: vaccinul e recomandat pana in 26 de ani. Poti sa-l faci chiar daca ti-ai inceput viata sexuala, insa nu te va proteja de tulpinile HPV (daca ai asa ceva) pe care le-ai contactat deja, insa te va proteja de celelalte. Din 4 tulpini la care vaccinul ofera imunitate este posibil sa fie unele pe care nu l-ai contactat inca, repet, in cazul in care ai HPV. Daca n-ai atunci vaccinul e 100% eficient.
Am fetita de 13 ani si m-am informat. Stiu cam tot ce s-a scris de rau si de bine despre vaccinul asta si dupa ce am cantarit ambele perspective, am decis ca tabara pro-vaccinare (sustinuta de medici) este mai credibila decat tabara contra-vaccinare (sustinuta de zvonuri si sectanti).
Sursa oficiala de informare cu privire la HPV este www.informarehpv.ro . Puteti pune intrebari medicilor de pe site.
Huh? Iluminati,Masonerie? Dudette,ai serious problems daca o duci pana aici. Informeaza-te si tu ca orice greseala facuta cu un vaccin de genul poate duce la infertilitate. Multe lucruri pot duce la infertilitate. ...Si multe lucruri pot duce la prostie ; pentru ca prostie se numeste cand faci un vaccin de care nu stii decat ce vor doctorii sa stii.
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Vaccinati-va dvs. fetita si informati-ne si pe noi daca exista reactii adverse
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- cristina_florescu
- New member
- Inregistrat: 2009-08-03
PillBlast a scris:Mai, cand eram in liceu, nici o mama doctorita nu a facut vaccinul fetei lor, si sunt sigura ca il promovau. Daca ele aveau dubii, am si eu. Dar repet, fiecarew trebuie sa isi traga singur concluziile.
@PhillBlast, anul trecut a fost derulat primul program de vaccinare anti-HPV. Sa inteleg ca anul trecut erai in liceu? Cam asta reiese din spusele tale. Ar fi un motiv de bucurie pentru mine sa constat ca exista fete de 19 ani interesate de sanatatea feminina.
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Nu, acum 2 ani eram in liceu, cand a aparut vaccinul in Romania. Si crede.ma ca nu am inceput sa ma interesez de sanatatea feminina la 18 ani ci mult mai devreme.Atunci am aflat de acest vaccin.
- cristina_florescu
- New member
ShineOfBlood a scris:Huh? Iluminati,Masonerie? Dudette,ai serious problems daca o duci pana aici. Informeaza-te si tu ca orice greseala facuta cu un vaccin de genul poate duce la infertilitate. Multe lucruri pot duce la infertilitate. ...Si multe lucruri pot duce la prostie ; pentru ca prostie se numeste cand faci un vaccin de care nu stii decat ce vor doctorii sa stii.
ShineOfBlood, nu crezi ca e cam devreme pentru "alintari"? Daca incepem acum sa ne "alintam", peste doua comentarii ne injuram de mama, iar maine ne dam intalnire in Obor la o paruiala mica.
Ce pot sa-ti raspund? Adevarul e ca am citit doar vreo 80% dintre materialele aparute despre vaccinul asta, e posibil sa fi zis ceva de infertilitate in restul de 20%. Dar ca sa nu mai vorbim vorbe, te rog sa-mi dai si mie un link spre un articol emis de vreo institurile medicala din care ar reiesi ca vaccinul provoaca infertilitate. Chiar m-ai facut curioasa, ca eu n-am gasit.
Cat despre ultima ta fraza: "pentru ca prostie se numeste cand faci un vaccin de care nu stii decat ce vor doctorii sa stii" n-am reusit s-o deslusesc. Stii, eu n-am facut facultatea de filosofie ca altele.
- Monica999
- Hero member
- Site
mie una mi se pare dubios ca postezi strict la topicul asta. Ai vre'o legatura cu vaccinul?
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
PillBlast a scris:mie una mi se pare dubios ca postezi strict la topicul asta. Ai vre'o legatura cu vaccinul?
Bineinteles ca are. Cum avea si Maya la topicul ei,si altele. Cristina,tu crezi ca daca cineva se numeste 'doctor' e neaparat sincer cu pacientii? NU. Am avut probleme hormonale,si prima oara am fost indopata cu pastilele pe care le promovau doctorii respectivi,nu cu ceva care sa-mi faca intr-adevar bine. Deci cam atat am de spus eu despre medici si institutii medicale. Ca sa nu mai mentionam ca suntem in Romania,unde orice dobitoc isi poate lua diploma. Cat despre paruiala din Obor... spune multe despre tine,ca persoana si despre intelectul tau. Tocmai de aceea,nu ma voi mai cobori la nivelul asta.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-09-18 15:11:03)
- cristina_florescu
- New member
PillBlast a scris:- Rata de reactii adverse grave la vaccin este de 4.3 din 100 000 de doze administrate. Rata de cancer de cervical in SUA este de 3.0 din 100 000 de femei. (pt asta am pus un citat mai sus)
Raspunsul meu: in rata aceea de 4.3 intra numeroase reactii adverse de genul durere, roseata, tumefactie la locul de injectare. Doar nu punem in balanta roseata cu cancerul.
Iata ce spune astazi in Cotidianul conf. dr. Sorin Man de la Universitatea de Medicina si Farmacie ?Iuliu Hatieganu? Cluj-Napoca: "riscurile vaccinarii trebuie comparate cu riscurile nevaccinarii. Cancerul de col omoara anual in Romania 3.500 de femei (consecinta nevaccinarii si a neefectuarii testului Papanicolaou), in timp ce din cauza vaccinarii nu s-a raportat nici un deces in tara noastra. Singurele reactii adverse legate de vaccinurile anti-HPV au fost cele locale (durere, roseata, tumefactie la locul de injectare) si unele reactii generale (dureri musculare, dureri de cap, astenie), ambele tipuri de reactii fiind trecatoare. Vaccinurile anti-HPV nu produc sterilitate, in schimb infectia cu HPV poate produce."
PillBlast a scris:- doza de plumb de care a vbit katami
Raspunsul meu: katami a spus ca vaccinurile contin o doza nociva de plumb. Adica cercetatorii care fac vaccinul ne-au pus gand rau, vor sa ne omoare. De ce ar vrea sa ne omoare cercetatorii din domeniul medicinei? Poate ne explica katami care e convinsa ca Masoneria are niste planuri criminale cu noi.
PillBlast a scris:- faptul ca a fost testat doar 5 ani pe fete foarte tinere - evident ca nu au facut inca cancer, deci rezultatele au fost foarte bune
Raspunsul meu: In astia 5 ani au fost vaccinate milioane de fete. Cred ca ce a fost de vazut, s-a vazut. Cat despre termenul de 30 de ani de testare dat de tine pentru a considera un medicament sigur .... mi se pare cam lung. Daca am fi testat penicilina 30 de ani acum planeta ar fi fost aproape depopulata. Sa stii ca niciun vaccin n-a avut parte de testari atat de lungi pe cat iti doresti tu.
PillBlast a scris:- faptul ca a fost facut de o companie americana de medicamente ( big no no pe criza economica, astia sunt in stare sa isi vanda mama)
Raspunsul meu: nimeni in lumea asta nu are incredere in companiile producatoare de orice, cu atat mai putin in cele farmaceutice. Tocmai de aceea au fost create institutii de control si monitorizare a activitatii companiilor farmaceutice. FDA, CDC si EMEA sunt organizatii medicale internetionale care aproba lansarea pe piata a medicamentelor, iar apoi monitorizeaza eficienta lor. Aceste institutii considera eficient si sigur vaccinul anti-HPV.
PillBlast a scris:- promovarea excesiva ma face sa imi pun intrebari. de ce e nevoie de o promovare asa de violenta? de ce nu spun si riscurile? de ce nu spun deschis ca a fost testat foarte putin? Mi se pare prea multa valva pentru ceva dubios.
Raspunsul meu: Promovat in Romania? Atat de promovat a fost anult trecut, incat eu nu stiam nimic despre vaccinul asta cand mi-au cerut acordul de a-mi vaccina fetita. Normal ca am refuzat pentru ca nu stiam ce e cu acest vaccin. Intre timp m-am documentat si mi-am schimbat parerea. In plus, atat de promovat a fost incat femeile din clipul la care face referire topicul asta habar nu au ce e ala HPV.
PillBlast a scris:- vaccinul nu te protejeaza 100% de acest tip de cancer, tot trebuie sa te duci sa faci control pentru el. La cat de informate sunt femeile, cred ca e clar ce ar intelege ele dupa ce ar face vaccinul
Raspunsul meu: Adica ce vrei sa spui? Ca femeile sunt proaste si nu pot intelege ca vaccinul doar reduce riscul, insa nu previne 100% aparitia cancerului? Crezi ca femeile nu pot intelege ca trebuie sa faca testul papanicolau periodic, chiar daca s-au vaccinat? Afla ca femeile sunt mai destepte decat cred unii.
PillBlast a scris:- daca mergi la control cum ar trebui , odata la 6 luni poti preveni, sau prinde la timp aceasta boala, deci de ce sa risti sa bagi in tine\sau copilul tau de 12 ani ceva prea putin testat.
Raspunsul meu: Testul papanicolau periodic poate detecta un cancer existent (in mod fericit, intr-o faza incipienta). Adica scapi cu viata, dar nu scapi de tratament, uneori o rezectie de col uterin. Fiti sigure ca dupa ce ai supravietuit unui cancer, dupa ce ti-ai pierdut tot ceea ce te face femeie, jumatate din bucuria vietii ti-a fost rapita. Pe de alta parte, vaccinul previne aparitia cancerului. E o mare diferenta.
Fetelor, haideti sa nu ne mai jucam cu sanatatea noastra, haideti sa lasam masonii sau scenariile criminale in plata Domnului si sa intrebam doctorii ce e bine pentru sanatatea noastra.
Ultima oara a fost editat de cristina_florescu (2009-09-18 15:50:37)
- cristina_florescu
- New member
PillBlast a scris:mie una mi se pare dubios ca postezi strict la topicul asta. Ai vre'o legatura cu vaccinul?
Oops, stii ce fac cei care raman fara argumente? Ataca persoana ! Ok, daca te deranjeaza un alt punct de vedere decat al tau, atunci ma opresc aici si nu mai postez pe acest topic. De fapt, cred ca iau o pauza de la intregul forum.
PS: legatura mea cu vaccinul se face prin sanatatea fiicei mele si prin faptul ca ma intereseaza ceea ce cred femeile mult mai tinere decat mine despre sanatatea lor. Pana la urma, fiica mea va trai in lumea pe care voi, tinerele femei de astazi, o veti crea.
Numai bine si sanatate !
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Mai Cristina, dar e atat de simplu... daca tu crezi cu tarie ceea ce spui, de ce nu te duci sa ii faci vaccinul fetei tale? Si apoi sa ne spui si noua daca totul e ok, daca au fost reactii adverse, etc? Ce o tot lalaim aici cu argumente pro si contra??
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
cristina_florescu a scris:PillBlast a scris:- doza de plumb de care a vbit katami
Raspunsul meu: katami a spus ca vaccinurile contin o doza nociva de plumb. Adica cercetatorii care fac vaccinul ne-au pus gand rau, vor sa ne omoare. De ce ar vrea sa ne omoare cercetatorii din domeniul medicinei? Poate ne explica katami care e convinsa ca Masoneria are niste planuri criminale cu noi.
in primul rand, am vb despre vaccinul ANTIGRIPAL... habar n-am daca toate vaccinurile au sau nu plumb in exces.
ce cauta plumbul ala in vaccin... ti-as putea explica doar daca as fi printre producatorii lui. tocmai asta e problema... ce cauta acolo? cert e ca exista...
nu, nimeni nu vrea sa ne omoare... dar sa ne "cuminteasca" da, sa devenim niste legume ascultatoare si controlabile. la fel ca si cu alimentatia de supermarket si codex alimetarius si altele asemenea....
oricum, e clar ca noi 2 nu avem ce discuta in legatura cu subiectul asta, e clar ca nu avem aceleasi pareri.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Monica999
- Hero member
- Site
cristina_florescu a scris:PillBlast a scris:mie una mi se pare dubios ca postezi strict la topicul asta. Ai vre'o legatura cu vaccinul?
Oops, stii ce fac cei care raman fara argumente? Ataca persoana ! Ok, daca te deranjeaza un alt punct de vedere decat al tau, atunci ma opresc aici si nu mai postez pe acest topic. De fapt, cred ca iau o pauza de la intregul forum.
PS: legatura mea cu vaccinul se face prin sanatatea fiicei mele si prin faptul ca ma intereseaza ceea ce cred femeile mult mai tinere decat mine despre sanatatea lor. Pana la urma, fiica mea va trai in lumea pe care voi, tinerele femei de astazi, o veti crea.
Numai bine si sanatate !
Chiar nu mi se pare ca te-am atacat. Ti-am pus doar o intrebare. Daca te-as fi atacat mi-ar fi atras fetele atentia
- marc
- New member
- Inregistrat: 2009-06-24
Loveable a scris:
dar SINCER...cate dintre voi stiau exact ce-i HPV inainte sa intre pe forum?
Sarut mana, eu am stiut ce inseamna virusul HPV si acum stiu si mai multe despre el, pentru simplul fapt ca sotia mea a murit de cancer cervical pozitiva HPV. Simplu. Am si o fiica de 12 ani care stie, la fel de bine ca mine, ce inseamna HPV si care este hotarata sa se vaccineze. De-asta ma si mir de ce tot se abereaza peste tot, cu tot felul de prostii cand lucrurile sunt atat de simple. Fireste ca si vaccinul asta are efecte secundare, ca orice vaccin, dar nu te omoara si nici nu te tampeste si nici nu te sterilizeaza. Sunt, deja, doctor in vacinul HPV. Din pacate, sau din fericire...
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
marc a scris:Loveable a scris:
dar SINCER...cate dintre voi stiau exact ce-i HPV inainte sa intre pe forum?
Sarut mana, eu am stiut ce inseamna virusul HPV si acum stiu si mai multe despre el, pentru simplul fapt ca sotia mea a murit de cancer cervical pozitiva HPV. Simplu. Am si o fiica de 12 ani care stie, la fel de bine ca mine, ce inseamna HPV si care este hotarata sa se vaccineze. De-asta ma si mir de ce tot se abereaza peste tot, cu tot felul de prostii cand lucrurile sunt atat de simple. Fireste ca si vaccinul asta are efecte secundare, ca orice vaccin, dar nu te omoara si nici nu te tampeste si nici nu te sterilizeaza. Sunt, deja, doctor in vacinul HPV. Din pacate, sau din fericire...
imi pare rau pentru pierderea voastra. Nu pot sa spun decat ... condoleante
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- marc
- New member
- Inregistrat: 2009-06-24
PillBlast a scris:Mai, eu una mi-am spus parerea. Prefer sa am grija si sa verific daca totul e ok decat sa ma pripesc cu un vaccin care nu a fost testat destul. Asta e parerea mea, mai sus am scris si argumente. Nu o sa te conving eu pe tine ca vaccinul e rau. Nu ma in tereseaza ce bagi tu in corpul fetitei tale, este responsabilitatea ta. Cat despre corpul meu, fiind mai mare am luat o decizie impreuna cu familia si cu sfatul unui doctor.
Sarut mana. Intrebarea mea era simpla si anume daca ai verificat la sange toate vaccinurile sau tratamentele care ti-au fost facute in viata sau pe care le-ai facut si daca toate erau fara efecte secundare? Sunt convins ca niciunul nu era fara efecte secundare. Depinde de ce doresti de la acel vaccin/tratament si de punctul tau de vedere asupra bolii pe care o previne. Simplu. Daca cineva vrea sa faca un cancer de col uterin sau doar nu ii pasa daca il face, poate considera ca efectele secundare ale vaccinului impotriva cancerului de col uterin sunt prea drastice comparativ cu binele pe care il produce, altfel.
- Monica999
- Hero member
- Site
De fapt, mama mea a verificat si mi-a facut doar vaccinurile obligatorii, pentru ca am avut un frate care a murit din cauza unui sindrom facut de la un vaccin. Nu aveam cum sa verific la 1 an ce vaccinuri mi se fac sau cand eram la gradinita.
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
PillBlast a scris:De fapt, mama mea a verificat si mi-a facut doar vaccinurile obligatorii, pentru ca am avut un frate care a murit din cauza unui sindrom facut de la un vaccin. Nu aveam cum sa verific la 1 an ce vaccinuri mi se fac sau cand eram la gradinita.
serios? wow .... pill, imi pare rau. Acum inteleg de ce esti asa inversunata contra vaccinurilor.
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- Monica999
- Hero member
- Site
nu sunt inversunata, dar eu nu o sa imi fac un vaccin, daca tot exista sanse sa fac boala aia. Nu stii cand ti se poate intampla tie ghinionul. Asa ca ma duc la control o data la 6 luni desi am doar 20 de ani. Inainte sa imi incep viata sexuala ma duceam o data pe an la sfatul mamei. Prefer sa am grija de mine, si daca apare ceva vad atunci ce si cum.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|