|
Nu esti logat.
Foarte important, ovul spermicid si sarcina...help#1 2009-09-17 11:38:07
foarte important, ovul spermicid si sarcina...helpVa rog mult mult mult de tot, daca stiti... Ce se intampla daca ai ramas insarcinata folosind ovule Pharmatex sau Contracept M (le pun pe ambele ca sa nu fac vreo reclama, ele fiind singurele care se gasesc la noi)... Vreau sa stiu daca produsul de conceptie este afectat de mediul toxic in pe care l-a strabatut spermatozoidul... Vreau sa stiu daca acesta din urma poate fi debilitat (in ciuda reusitei lui de a se uni cu ovului)... Este preferabil sa renunti la sarcina in acest caz? Sau poti sa zici, ei, inseamna ca trebuie sa fac acest copil. Offline #2 2009-09-17 12:07:11
Re: foarte important, ovul spermicid si sarcina...helpNu e nicio problema pentru copil. Offline #3 2009-09-17 13:29:02
Re: foarte important, ovul spermicid si sarcina...helpSigur??? Adica spermatozoidul nu a ajuns la destinatzie schiop, chior, surd, intoxicat de mirosul oribil de Flit al ovulelor? Si abia respirand? Nu are niste cromozomi lipsa, pierduti pe campul de lupta? Offline #4 2009-09-17 14:05:49
Re: foarte important, ovul spermicid si sarcina...help Offline #5 2009-09-17 16:24:35
Re: foarte important, ovul spermicid si sarcina...helpmdah... pare logic ce zici... iar pt exemplul cu prietena itzi multzumesc ca ma incurajeaza. Am luptat pana acum cuu ureaplasma (care nu stiu daca a plecat de tot) , acum am fol. ovul cu Flit si nu-mi mai vine ciclul... si ma gandesc asa: spermatozoidul s-a tzinut de nas si a trecut printre particulele toxice... o fi trecut si de ureaplasma ... :-))) care, apropo, am citit undeva ca decapiteaza spernatozoizii... M-am crucit cand am vazut scris asa ceva, pe un forum strain, e drept... Deci, Rambo e putzin spus... Sau Xena... Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-19 12:25:57
Re: foarte important, ovul spermicid si sarcina...helpse poate tine sarcina...daca l-a dus capul sa se tina de nas e un invingator precis Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2009-09-26 19:21:29
Re: foarte important, ovul spermicid si sarcina...helpMultumesc mult ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|