homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vopsit?

#1 2009-09-17 20:56:38

lory20
New member
De la: anglia
Inregistrat: 2008-05-06

vopsit?

dance .sunt bruneta de vreo 6 ani de zile..aq m-am gandit.....sa ma fac blonda dar nu stiu cum imi va sta..............ma ajuta cineva cu vreun sfat??ca eu m-am saturat de negru....si chisr as vrea o schimbare

#2 2009-09-17 22:03:01

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: vopsit?

Mai bine incearca un castaniu, sau saten. Daca esti de atatia ani bruneta nu cred ca iti va fi prea usor sa te obisnuiesti cu o schimbare atat de mare.
Si il deschizi pe parcurs din ce in ce mai mult, sau iti faci niste suvite...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2009-09-17 22:24:21

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

asa zic si eu. vei avea un soc cand te vei vedea blonda tongue deschide`l treptat

#4 2009-09-18 01:03:05

skumpi
Vizitator

incearca un program de pe net in care`ti poti schimba culoarea parului sa vezi cam cum ai arata`, daca te hotarasti mergi neaparat la un salon unde sa te decoloreze si sa`ti aplice blondu dorit... dar gandeste`te f bine inainte sa te faci, o sa`ti arzi paru si daca n`ai un par gros nush cum va mai arata paru ala mai ales ca esti de atatia ani bruneta`... blondu e o culoare greu de intretinut, informeaza`te inainte sa faci prostioara asta` tongue

#5 2009-09-22 20:31:20

lory20
New member
De la: anglia
Inregistrat: 2008-05-06

k..mersi mult ptr sfat.am incercat sa-mi pun o poza pe salonul virtual.dar nu imi place chiar deloc cum imi sta blonda......probabil ca nu sunt obisnuita............si chiar ca e un soc ptr mine......dar daca aplic niste suvite pe negru ar veni bine blond cenusiu cu negru?

Publicitate

loading...

#6 2009-09-22 20:38:47

skumpi
Vizitator

bruneta cu suvite blonde ??? no way
eu nu mi`as bate joc de paru meu chiar in halu asta` lol si nici macar nu se mai poarta suvitele, toata lumea cauta sa aiba o culoare uniforma si cat mai naturala
daca te`ai saturat de negru, lasa`l sa creasca pana ajungi la culoarea ta naturala`...
asa am facut si eu, masaturasem de negru dupa un an si am zis ca vreau neaparat o schimbare forgetit m`a mancat rau si am tot bagat bani aiureah ca sa mi`l deschid iar in cele din urma am revenit la un saten inchis pt ca de fapt asa`mi sta cel mai bine...da nah eu vroiam schimbare lol
schimbarea poate sa vina si dintr`o noua tunsoare sau noi coafuri wink

#7 2009-09-22 20:45:28

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

iti recomand blondul!!! tummenupp ..ai atatea avantaje!!!!....ii lasi pe barbati sa creada ca tu ai doar 2 neuroni , iar tu poti sa profiti de naivitatea lor chicot

...il poti obtine rapid si fara probleme cu vopsea de la JOICO, dar trebuie sa mergi la un salon profesional pentru asta!...nu-ti recomand sa incerci tu singura acasa...

PS:..aici gasesti mai multe detalii coffestudiu
http://forum.anticonceptionale.ro/t2612 … de---.html

Ultima oara a fost editat de andora (2009-09-22 20:52:21)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#8 2009-09-22 20:51:28

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

andora de ce vrei sa isi nenoroceasca fata parul.Nu tuturor le sta bine blonde si eu ma numar printre ele.Eu sunt satena si mi-am facut multe suvite blonde ca sa vad cum mi-ar sta..si a fost cea mai mare greseala.Am stat apoi sa astept sa creasca,ptr a ma tunde
acum am suvite blonde dar se imbina ff bine cu parul meu saten .Eu fiind creata
de la brunet sa isi faca suvite blonde...il arde
skumpi are mare dreptate
plus ca la brunet suvite dragute ar fi o culoare apropiata parului tau si care sa prinda pe negru.Am vazut la o tipa cateva suvite  subtiri(vreo 4-5) albastre.Dar nu albastru din ala tipator
merge si cenusiu..
in nici un caz blond...intre blond si negru e cale lunga.E ok blond daca esti satena(vin bine suvitele)
plus ca nu mi se par prea bune argumentele tale.,Sunt atatia b care prefera brunetele.Nu inseamna ca le pica ochii la toate blondele..crede-ma ca am vazut si blonde nereusite

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-09-22 20:53:24)

#9 2009-09-22 20:58:07

andora
Full member

si eu am fost bruneta si m-am vopsit blonda..in prima luna mi-a fost mai greu, dar apoi m-am obisnuit...ba chiar a inceput sa-mi placa la nebunie, dupa ce am vazut avantajele rotfl
...daca ea simte nevoia de schimbare...poate sa o faca!!!...toate "vopselele" ne afecteaza parul!!!....e adevarat ca blondul e mai greu de intretinut, dar se merita!!!...eu trec de la blond platinat la cel silver si apoi iar la platinat...si ma vopsesc aproape in fiecare luna....parul e ok..are luciu..normal ca folosesc produse profesionale si merg doar la salon, dar se merita....
...daca o persoana simte nevoia sa se vopseasca intr-o anumita culoare , de ce nu ar face-o???...draga mea, daca iti doresti, fa-o!!...sau astepti sa iesi la pensie si apoi sa iti indeplinesti dorintele???

Ultima oara a fost editat de andora (2009-09-22 21:00:07)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#10 2009-09-22 21:01:34

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

offtopic: mai dupa cum spui tu toate ar trebui sa fim blonde
tie-ti sta bine
iar faza cu avantajele mi se pare o chestie puerila,poti sa fii si verde in cap..daca ai atitudine si ai si ceva in cap esti remarcata oricum

#11 2009-09-22 21:12:38

andora
Full member

Melany1 a scris:

offtopic: mai dupa cum spui tu toate ar trebui sa fim blonde
tie-ti sta bine
iar faza cu avantajele mi se pare o chestie puerila,poti sa fii si verde in cap..daca ai atitudine si ai si ceva in cap esti remarcata oricum

mda...daca le zic mai altfel, vi se pare ...pueril chicot ...imi pare rau daca nu ai remarcat tendinta mai haioasa a mesajelor mele....asta e, nu toata lumea este binedispusa kram ..poate te mai indulcesti...

#12 2009-09-22 21:16:16

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Andora,nu toata lumea vrea sa para proasta smile Crede-ma,pentru majoritatea,asta nu e ceva flatant.

#13 2009-09-22 21:25:26

andora
Full member

ShineOfBlood a scris:

Andora,nu toata lumea vrea sa para proasta smile Crede-ma,pentru majoritatea,asta nu e ceva flatant.

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl okkkkkkkkkkkk, fetelor!!! rotfl  rotfl  rotfl  rotfl
acum dezbateti mesajele mele inca vreo 5 pagini rotfl legati-va de ce am spus eu si postati alte 50 de comentarii care mai de care mai "inteligente" pentru a va satisface voua pofta de a comenta orice chicot ...aaaaa, si de a despica firul in patru rotfl

...eu va recomand sa reveniti la subiect si sa-i raspundem fetei la intrebarea pe care a pus-o angel
...daca vrea sa se faca blonda sa se astepte la comentarii gen cele mentionate chicot  dar ar fi pacat sa nu incerce...sunt atatea variante si tratamente, incat poate sa se faca din luna in luna tot cate o alta culoare la par...

PS:... pentru anul 2010, in trend sunt nuantele de blond si roscat!!!...ar fi interesant sa incerce de pe acum cate ceva, daca intradevar isi doreste o schimbare

Ultima oara a fost editat de andora (2009-09-22 21:25:56)

#14 2009-09-22 21:34:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da,perfect. Sa incerce roscat. E o culoare superba,mult mai apropiata de a ei,si ... nici nu o face sa para proasta,nu-i asa? smile

#15 2009-09-22 21:39:34

andora
Full member

ShineOfBlood a scris:

Da,perfect. Sa incerce roscat. E o culoare superba,mult mai apropiata de a ei,si ... nici nu o face sa para proasta,nu-i asa? smile

offtopic ...tu esti...sau te faci???? chicot ...grija la subtilitati...foloseste-le in mod inteligent daca nu vrei sa  dai cu bata in....balta rotfl nu subestima niciodata inteligenta unei blonde chicot  ca te arzi rau rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-09-22 21:50:43)

#16 2009-09-22 21:42:26

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da,sunt roscata. Si din experienta mea,am vazut mult mai multe persoane roscate carora sa le stea bine astfel,decat blonde despre care sa pot spune acelasi lucru.

#17 2009-09-22 21:45:59

andora
Full member

ShineOfBlood a scris:

Da,sunt roscata. Si din experienta mea,am vazut mult mai multe persoane roscate carora sa le stea bine astfel,decat blonde despre care sa pot spune acelasi lucru.

rotfl  rotfl  rotfl imi place cum pui problema rotfl esti tare!!!! ai intors-o ca la Ploiesti rotfl uffffffffffff, naivitatea asta chicot  kram

...eu i-as recomanda sa incerce nuante de roscat cu suvite blonde...intotdeauna suvitele blonde au dat impresia de volum parului

Ultima oara a fost editat de andora (2009-09-22 21:48:04)

#18 2009-09-22 21:47:15

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu vad ce e naiv si nici ce anume am intors si cum. E exact aceeasi idee pe care am formulat-o si prima oara,numai ca pusa in alti termeni. In fine... nevermind. smile

#19 2009-09-22 21:49:51

andora
Full member

ShineOfBlood a scris:

...sa te ajut??? big_smile

in anotimpul rece, intotdeauna este recomandat sa avem in par nuante deschise pentru a da tenului tenta de bronz

Ultima oara a fost editat de andora (2009-09-22 21:53:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.