homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fisura vaginala

#1 2009-09-19 15:24:00

Anna24
Membru
Inregistrat: 2009-09-19

fisura vaginala

Buna! si bine v-am gasit. Am o problema de aproape un an la care nu gasesc leac, si nici doctorii la care am fost (4 ginecologi si un dermatolog) sad dupa fiecare contact imi pare o mica fisura la intrarea in vagin, care ustura ingrozitor, si nimeni nu stie sa-mi zica de la ce e, sau sa-mi dea un tratament cum trebuie...am avut o candidoza pe care am tratat-o si slava domnului nu a mai reaparut, in rest nu am mai avut alte bacterii sau fungi, am prelungit preludiu, am folosit lubrifiant pe baza de apa, dar nimic..doctorii la care am fost nu mi-au dat o explicatie clara, dar in schimb o gramada de unguente, bepanthene, actovegin, cicatrizin, .... o doctorita mi-a zis ca am un prag la intrarea in vagin si trebuie sa mi-l taie, in timp ce restul n-au vazut nimic in neregula. deja sunt disperata!!! cand apare fusurica aia, eu si sotul meu trebuie sa facem pauza de cel putin doua- trei saptamani, ca sa se vindece bine... nu stiu ce sa mai fac sad daca aveti vreun sfat sau vreun doctor bun care sa ma ajute, va rog.. multumesc!

#2 2009-09-19 23:59:16

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: fisura vaginala

Eu ti-o recomand pe dna. Virginia Tarlea din Bucuresti. Nu stiu daca este cea mai indicata, dar mie imi place mult ca medic. Are multe paciente deci este posibil sa mai fi intalnit cazuri ca ale tale.

#3 2010-03-23 22:36:21

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: fisura vaginala

poti incerca cu alifie de galbenele pana ajungi la medic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.