homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fibrom uterin

#1 2009-09-19 22:37:44

ami_74
Membru
Inregistrat: 2009-09-19

fibrom uterin

As dori sa primesc si eu un raspuns la urmatoarea problema pe care o am.In luna aprilie 2009 am suferit o operatie de amputare col.Rezultatul biopsiei endometrita cronica nespecifica,cervicita cronica eroziva,metaplazie pavimentos in curs de maturare cu extensii intraglandulara la nivelul endocolului.Nu am mai avut probleme de atunci.In luna august am facut un pap.mi-a spus ca nu este nici o problema grava si a iesit clsII-si prezenta candidei care trebuie tratata.In luna septembrie 2009 am facut un ecograf abdominal si mi-a spus ca am un fibrom uterin,scriind in felul urmator-uter poz intermediaram,70/42 mm.In peretele post.formatiuni macronodulara,izoecogena,neomogena relativ net delimitata(semnul fi)35 mm-fibrom uterin,endometru 12 mm ecogen,usor neomogen.As dori sa stiu daca la ecograf acest fibrom uterin se poate confunda cu cicatricea operatiei tinan cont ca nu am decat 5 luni de la operatie.Mentionez ca in luna decembrie 2008 am efectuat si o ecografie transvaginala si nu aveam acest fibrom.Sedintele de vacuum pentru celulita pe care le-am efectuat acum o luna 2 la numar si exercitiile de la sala constan in abdomene bicicleta si banda poate influenta cu ceva operatia.
La testul pap urmatoarele casute sunt bifate
Evol calitatii frotiului-satisfacatoare
-celule specifice-bifat
-celule intermediare-bifst
-celule endocervicale -bifat
-leucocite PMN-bifat
Caracterizare generala-in limite normale si modificari celulare benigne bifat
Evol hormonala-status hormonal compatibil cu varsta anamneza
Clasa II-bifat
Candida-bifat

#2 2009-09-20 12:01:41

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: fibrom uterin

Las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-09-23 12:45:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: fibrom uterin

nu, cicatricea postoperatorie nu poate fi confundata cu fibromul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.