Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 10-3
Pagini: 1 2 3 4 5 … 161
Subiect inchis
- red_girl
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-30
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 10
Mersi Garga.
Sa speram ca si al meu sot o va putea bea, si ca va da rezultate,Andreed.
Noapte buna la toata lumea.
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Noapte buna, fetele!
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- accumaria
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-12-03
Neatza gagici!
Pass... ce mi-a placut cum le-ai zis "cacanarilor" Si mie numai asa imi vine sa le zic... ca nu inteleg ce sunt si ce vor de la mine... cacanarii astia nesimtiti. In fine... deocamdata luna asta au plecat, am scapat de ei... sunt mult mai vesela azi... mi-a venit ciclonul Desi am niste dureri nasparlioase... e muuuult mai bine asa... macar stiu ca peste 5 zile voi fi ok... vom putea si noi sa ne fufu din nou k lumea
Vineri mergem la cateva analize... adica eu voi merge sa incep dozarile hormonale... cu ocazia asta multzu Garga Voi face LH, FSH, estradiol si prolactina... am zis bine? Al meu se va duce la .... tadaaaaaaaa... Spermograma Apoi luni am programare la un gineco la CMU... sa vad ce mai zice si dumnealui de problemele mele si pe unde ma mai trimite... iar saptamana urmatoare am in program Cantacuzino, eventual si Fundeni... plus alte dozari hormonale daca se mai nimeresc sa fie sapt urmatoare, daca nu, cealalta... Cale lunga de parcurs, dar pana la urma vom ajunge si la capat... unde ne asteapta bebe mic
Ruxi... am vazut... chiar ca ai avut si tu ceva spottting luna trecuta... aveai asa in fiecare luna? Stiu ca tie iti venea mereu cam tarziu... la mine parca il apuca fix la 8-9 zile de la ovulatie... deci prin ziua 22-23 ma trezesc cu "cacanarii" la usa Tu ai mai facut si alt tratament in afara de arefam (care de fapt e progesteron, nu?) in ult luni, de ai scapat de dereglari si ai ramas? Sau pur si simplu a venit de la sine totul? Mercic si sarcina cat mai usoara in continuare
Buck, nu cred ca v-am mai vazut impreuna in vreo poza pana acum (pe tine si pe sotul tau), dar vreau sa iti zic ca-mi place tare mult de voi... sunteti tare scumpici... bebe eric va veni intr-o familie frumoasa Pupici ca a fost si e cumintzel!
Garga multa bafta la spermograma.... sa ma vezi si pe mine cum voi fi cu morcovu-n fund pana vom avea rezultatul.... mai ales ca nu am mai facut analiza asta pana acum... Sper sa fie mai vioi decat amaratul asta
Va pup... sper ca v-am mai binedispus ziua!
Hai veteraneleeeeeeee Jos protezele si la ataaaaaac
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- manu2007
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-12-18
Neata fetele! Adina ...cand sunt gata analizele sotului?
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
buna dimineatza,dragele mele.
Acumaria prolactina poti sa o faci numai o data pe luna. bafta la analize,sa fie bine.
o zi buna va doresc.
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-09-22 08:19:23)
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Multumesc Mirela, Doamne ajuta!
Scuze, stiu ca probabil ai mai spus pe aici... dar eu am lipsit vreo 2 luni de pe forum... asa ca nu prea mai stiu ce s-a intamplat in acest timp... tu de cat timp incerci?
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
manu2007 a scris:Neata fetele! Adina ...cand sunt gata analizele sotului?
neata fetele sa stiti ca sunt prezenta aici, numai ca nu mai scriu asa des, rezultatele o sa le ia joi, sper sa le ia, ca si data trecuta a avut ceva probleme pana i le-a dat , l-a amanat de vreo 3 ori -orium e ultima data cand mai mergem aici ......
bucklu ma bucur ca esti ok, chiar m-am gandit si eu la tine, si la bebe Eric, oricum cred ca nu mai are mult pana iese la lumina.....
in rest eu sunt prinsa saptamana asta cu pregatirile pt intalnirea de 10 ani de liceu de sambata. de venit nu mi-a venit inca, desi ma incearca usoare dureri, sper sa nu-mi vina pana vineri , ca joi am programare la vopsit .....
va pup! si va doresc o saptamana usoara.... de urat nu mai urez in noua casuta , ca deja mi s-a luat , de 10 case tot urez.....
9 ani de copilarie ....
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Accumaria la modul cel mai serios am inceput proiectul bebe de la inceputul anului,
dar abia acum,(de 2 luni de cand am grafic ),am ajuns la concluzia ca am tot fost pe langa ovulatie.
am avut prolactina marita dar acum e ok.
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- Andreed
- Addicted member
- Site
Nu ma pot duce...dar o sa stau ca pe ace
- Alina Elena
- Insomniac member
Neata fetele. Bun venit in casa noua. sa fie cu noroc aceasta casuta si sa vina la toate barza.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-22 09:47:06)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Andreea, zic si eu ca Naf... lasa ca ne ai pe noi, stam aici ca fetele, barfim, alea alea... barbatii sa plece la bere/distractie ; tu esti din Bucale?
Alina, cand mergi la morfofetala?
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-09-22 10:04:09)
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- Andreed
- Addicted member
- Site
Nu sunt din Bucale...sunt din Timisoara Nu imi fac griji dar na...nu imi poate fi totuna. Noroc cu voi !
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
fany a scris:buck ce frumusei sunteti voi doi si a ta burtica e frumusica foc
pup pt voi
daaa, dragalasi amandoi. are bebe Eric cu cine sa semene dragalaaaas. ruxxxxxy ce mai faaaci? cum esti? eu n-am inca niciun simptom, parca seara imi simt burtica oleaca mai umflata, dar in rest nimic. iau in continuare acid folic si atat. u??? cum esti???
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-09-22 10:32:29)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Alina Elena
- Insomniac member
Criss astept sa imi fac analizele acu pe 1 oct si apoi merg iar la doctor. vreau sa imi schimb doctorita. nu mai merg in piatra neamt. vreau sa merg la Bacau la o doctorita f buna. la o clinica f buna. in bacau conditiile sunt si mai bune. asa ca probabil in jur de 10 oct voi merge la Bacau.
morfofetala la cate sapt se face? si pt ce e asta? scuze dar nu stiu.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-22 10:18:22)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 5 … 161
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|