Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 10-90
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 10
bucklucica a scris:Buna, fetele! la toate Carra, iti multumesc ca ai deschis topicul pt mine... In privinta greturilor si eu am avut exact de la 6 saptamani pana la 19......nu am luat meto, dar am luat ceva homeopat ce se numeste ipeka 5ch si m-am simtit mai bine...stii ce gandeam eu cand imi era asa rau?Ca bb e ok si-mi da semne.Iar daca o zi ma simteam mai bine ma panicam......Cuaj si va fi bine! Aaaaa..si incearca cu morcovi cruzi dimineata...la mine mergeau super...PS: cand anunti sefii, sa o faci in scris......paza buna...stii tu... Andreed, fa-te bine, iubita! Priga, sa se prinda de data asta... Ruxy, sa iasa bine analizele! Myrela, poate totusi e bb, dar se arata mai greu la test.Mai incearca unul peste 2 zile, cine stie??? Adina, sa dea DD sa iasa bine rezultatele la analize! Eu tot astept un test + de la tine...si eu si Eric... Alina, bravo ca nu ti-e rau...esti o norocoasa!Sa ai sarcina usoara pana la capat!Asa e, nu tre sa-ti fie rau, dar mie mi-a fost si ca sa suport mai bine ma amageam cu semnele de la bb... Esti pregatita pt fetita sau pt baietel?Ca eu banuiesc ca vei avea fetita... Offf, Naf, cunosc fazele cu tiganci...de cate ori nu m-am intrebat si eu de ce ele pot avea asa usor copii si eu nu??? Pass, ce tare esti...nu mi-ar fi trecut prin cap sa-i fur gigeii... Sanziana, pt chlamidia fa secretie...eu am facut sange si a iesit negativ, dar au fost cazuri cand a iesit negativ la sange si pozitiv la secretie... Tasha, Crssy, Manu, Blue, Katami
buck si eu il astept, fi-ar sa fie, sper sa vina odata.... oricum va fi cu dedicatie ,, pt Eric ,,
eu am psu niste muraturi, analizele inca nu au aparut pe net, probabil maine dimineata sunt gata....
maine sunt libera, yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii..................
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-10-05 21:26:51)
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hello
sanziana, ce test pentru chlamydia ai facut? super ca sotul tau merge la spermograma din proprie initiativa
priga, nu te lasa batuta, sunt sanse si luna asta! ramai cu noi, ca e bine aici
carra, imi pare tare rau ca te chinui asa... te pupic
manu, la minim 1 saptamana, preferabil la 2 sapt. repeti analizele. dupa ce termini ovulele ar trebui sa fie voie, cu prezervativ.
myrela, important este ca exista solutii. bafta de acum in colo
andreed, ia un paracetamol. e mai daunatoare febra in per asta decat un paracetamol
noi maine seara dupa serv. incarcam si plecam, o sa fie "distractiv" .m-am saturat de atatea mutari! sper sa mearga internetul mobil acolo
- Sanziana35
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-08
gargarita a scris:hello
sanziana, ce test pentru chlamydia ai facut?
buna garga, mi-au facut test din urina. iar maine ma gandeam sa fac si in sange daca tot imi ia sange pt. testul de prolactina.
+5
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
mai exact? cum se chema analiza, mai stii? scuze ca te bat la cap
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Garga, nu te necaji!Poate o sa vina bb la asa o schimbare...legea compensarii, pierzi ceva si castigi altceva... Ma bag la nani ca intru in tura de la ora 2... Va pup...o seara buna si somn usor!
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- Sanziana35
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-08
gargarita a scris:mai exact? cum se chema analiza, mai stii? scuze ca te bat la cap
nu ma bati la cap, la cat te-am batut eu .... "Urinprobe f?r Chlamydien-DNA Bestimmung" se numeste garga, (eu aflandu-ma in germania nu stiu denumirea in romana) s-ar traduce "proba de urina pt determinare Chlamydiei-DNA". Am primit un recipient, in care am facut 'treaba mica' iar apoi l-am dus la medic si in 24 de ore am aflat rezultatul. Nu stiu daca te ajuta la ceva aceste informatii.
fetelor eu ma duc la nani, va pup pe toate, noapte buna si sa aveti maine o zi usoara, fara racela si fara greturi (cele gravi).
Ultima oara a fost editat de Sanziana35 (2009-10-05 23:11:47)
+5
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- manu2007
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-12-18
Buna dimineata! va doresc o zi usoara, fara greturi, stres la serviciu sau raceala!
- adinagrig
- Insomniac member
neata fetele...
eu inca astept rezulatatele pe mail....inca nu le-au postat astia.....
la mine clar e pe final menstruatia, azi noapte nu a curs absolut nimic....
ma duc la epilat si apoi la 16 la medic ....am ceva emotii , dar sper sa treaca pana atunci...
va pup! fug sa mananc ceva , si apoi ma apuc de alte trebuir gospadoresti: curatenie, ceva mancarica, etc
9 ani de copilarie ....
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neata fetele. eu de dimineata am mers la analize. mi-am luat sange. inca ma mai doare putin locul de unde mi-a luat sangele. a avut mana cam grea tipa aia. asta e. sper sa iasa bune rezultatele. am de asteptat o sapt ca sa vina rezultatele, pt ca am si testul hiv care dureaza mai mult.
buck sunt pregatita pentru o fetita. si eu vreau fetita, sper sa ai gura aurita si sa se adevereasca. dar daca e baiat nu conteaza. sanatos sa fie orice ar fi. Adina bafta la medic si spor la treaba. o zi buna fetele. va pup.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-10-06 08:49:48)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata fetele mele dragi
Mi-a scazut febra azi noapte dupa paracetamol si felii de cartofi, va multumesc inca o data pentru sfaturi. Ma simt mai bine si asta nu poate decat sa ma bucure. Pupici la toata lumea
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Neata buna fetili! Sa aveti o zi usoara!
Bine ca ti-ai revenit, Andreed
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Neatza fetele.
M-am mai usurat si eu cu treaba la serviciu... Naf, Garga zicea ca pentru 100% siguranta e indicat PCR... Eu nu mi-am facut inca... ziceam ca daca iese cumva pozitiv data trecuta, dupa tratament as fi facut PCR. Acum zic ca daca a iesit de 2 ori negativ... nu-mi mai fac deocamdata... Oricum din secretie e mai sigur decat din sange... mie mi-a iesit negativ prima data la analiza de sange si pozitiv la secretie...
- adinagrig
- Insomniac member
bmiahela , suntem apropiate cu menstrutia, tu ai 2 zile in fata mea....
eu inca nu am inceput sa-mi iau tempertaura, de maine clar incep....
poate avem noroc luna asta amandoua.Doamne-ajuta.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-10-06 09:36:52)
9 ani de copilarie ....
- bmihaela
- Hero member
Cine mai stie Adina. V-am zis eu ca nu imi mai fac iluzii. Am vorbit aseara cu dr. si mi-a dat nr. de tel. al unei paciente de-a ei care si-a facut inseminare artificiala la Szeged si i-a zis ca a costat-o doar 2.000 lei; mi s-a parut prea putin... o sa o sun zilele astea si o sa va povestesc si voua ce-mi zice... Daca e asa ieftin intr-adevar, in limita timpului sotului meu, poate incercam si noi in urmatoarele luni...
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
Mc mult Miha, nici eu nu stiu cum sa fac, nu as vrea sa risc dar si PCR-ul asta este tare scump si cam dau din colt in colt si eu totusi daca asa este cred ca imi vand un picior ceva si mai bine fac PCR,... mi-e mai frica sa am rez. fals negativ si sa fac un HSG avand inca ticaloasa asta de Ch.
M&M=S
- bmihaela
- Hero member
Eu cand i-am zid dr. sa o repetam, s-a mirat... Chestie care m-a surprins foarte tare... Nu i-am zis ca de fapt eu o mai repetasem inainte cand a fost ea in co... Vad ca sunt tot felul de dr. ...
Naf, eu de vandut, un rinichi am in plan...
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-10-06 09:51:44)
- LadyDeeDee
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-28
Neatza Eu chiar nu am nici o greata ,nu vomit nu nimik nu am nimik cu mirosurile,parca nici nu sunt insarcinata ,atata ca obosesc f repede si am pofta de mancare de orice ..oare ii ceva ca nu am avut nici o stare de rau ?? Dimineatza si seara iau cate 200 g de utrogestan de la care mai ametesc dar in rest NIMIK .
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|