homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Eu il iubesc pe el, el doar tine la mine...

#1 2009-09-22 10:22:38

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

eu il iubesc pe el, el doar tine la mine...

Da... eu chiar il iubesc, el mi-a zis ca doar tine la mine... ce sa fac in cazul asta? stiu ca nu exista vreo reteta pentru asta, doar ca se pare ca in ziua de azi nu mai dai decat de baieti "raniti" ca sa zic asa, in trecut, si acum le este greu sa se mai apropie de cineva... Mi se pare o totala porcarie pentru ca nu toata lumea e la fel. Voi ce parere aveti?

#2 2009-09-22 10:32:17

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: eu il iubesc pe el, el doar tine la mine...

la fel sunt si femeile ranite dumbom ...eu una desi sunt despartita de 1 an nu sunt cu nimeni pt k nu pot simt k nu mai am nimik de oferit unui barbat si simt k am devenit de PIATRA  bang iar incredere nush daca mai exista cuvantul asta pt mine kapitulation , deci asa e si cu el poate, depinde poate u esti cea care reuseste sa-i inchida ranile happy , dar vezi sa nu fii u cea ranita.... supa  skitarg

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#3 2009-09-22 10:40:06

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

zizika, de cat timp sunteti impreuna?
intre timp eu zic sa nu i spui ca il iubesti, ca vrei sa te iubeasca... lasa lucrurile asa cum sunt, in fond chiar trebuie sa ti zica cuvantul asta?
se comporta ciudat, nu ti da importanta?asta ar fi o problema.
daca sunteti de mult timp impreuna si nu da niciun semn de schimbare , mai bine ai pune piciorul in prag si n-ai mai sta intr-o relatie in care numai tu oferi iubire.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2009-09-22 11:26:09

Zizika
Full member

carmen_21 a scris:

zizika, de cat timp sunteti impreuna?
intre timp eu zic sa nu i spui ca il iubesti, ca vrei sa te iubeasca... lasa lucrurile asa cum sunt, in fond chiar trebuie sa ti zica cuvantul asta?
se comporta ciudat, nu ti da importanta?asta ar fi o problema.
daca sunteti de mult timp impreuna si nu da niciun semn de schimbare , mai bine ai pune piciorul in prag si n-ai mai sta intr-o relatie in care numai tu oferi iubire.

Suntem impreuna de 5 luni... Numai ca eu m-am atasat prea repede de el, venind dintr-o relatie care nu mi-a oferit prea multe. El stie ca-l iubesc, i-am spus-o, si normal ca s-a prins ca as vrea si eu sa ma iubeasca, insa nu vad o schimbare nici in bine, nici in rau. Este la fel ca-n prima luna, la sentimente ma refer. Cat despre comportament... nu stiu ce sa zic..este si o fire mai ciudata, schimbatoare. Cateodata are impresia ca nu-i dau atentie (asta mi-a spus-o), cateodata imi da impresia ca-l plictisesc... dar eu ma comport la fel in fiecare zi. Habar n-am cum sa port cu el cateodata....

#5 2009-09-22 11:41:26

carmen_21
Insomniac member

e putin aiurea ca ati inceput asa, dar asta e... nu e totul perfect mereu, iar lucrurile se mai schimba in timp.

nu toate relatiile sunt roz la inceput, unele devin big_smile
nu mai pune asa mult suflet si tu... fa o schimbare, incearca sa fii mai rece... sa-l vezi si pe el cum reactioneaza.
eu nu zic ca e normal ce se intampla cu voi, dar nici nu poti sa i impui sa te iubeasca asa, imediat.
pe mine dintotdeauna m-au "enervat" cei care spuneau dupa cateva sapt ca se iubesc, dar doar spuneau... iubirea vine in timp, si la tine cred ca a fost mai mult nevoia de protectie, daca zici ca vii dintr-o relatie nu tocmai buna.

Publicitate

loading...

#6 2009-09-22 11:48:43

bella-yzaura
Full member

daca lucrurile merg naspa de la inceput, naspa vor merge pana la sfarsit....greu se vor schimba....sau poate delok....in bine...........

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#7 2009-09-22 11:56:39

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Incearca sa nu te gandesti inca la iubire ca sunteti la inceput.Nu ii mai spune ca il iubesti si comporta'te ca intr'o relatie normala de inceput in care iubirea inca nu este prezenta dar in care te distrezi,iesi in orash,faci nebunii si te simti bine (in compania prietenului si nu numai ca doar nu esti legata de el).
Incearca sa nu te daruiesi sufleteste asa repede mai ales daca el nu da semne sa simta la fel.Sa stii ca daca inainte nu ai avut o relatie buna si asta arata mai bine nu inseamna ca nu se poate si mai bine.
Nu ii mai arata cat il iubesti ca se invata si o sa inceapa sa incerce sa te joace pe degete.

Lasati relatia sa mearga de la sine si poate va fi bine numai ai grija sa nu te raneasca.

We Have To Be Strong !!!

#8 2009-09-22 11:56:59

carmen_21
Insomniac member

bella,  nu e o regula.
eu stiu destui care la inceput erau numai lapte si miere, iar dupa 2 luni nu mai aveau nicio treaba unul cu celalalt.
si totodata, stiu cupluri care au inceput mai prost, iar acum sunt de 3-4 ani impreuna -prieteni de-ai mei.

la mine  a fost undeva la mijloc, nici nu lesinam unul dupa celalalt, dar nici nu ne certam. mai sunt si cazuri cand cei doi sunt 100% compatibili din prima secunda si nu se mai dezlipesc, dar in cele mai multe cazuri o relatie tb sa treaca prin mai multe etape, pana sa apara cu adevarat iubirea.
pe mine nu m-a incalzit cu nimic ca imi spunea ca ma iubeste dupa 2-3 luni forgetit e usor sa zici "te iubesc".
bineinteles ca daca lucrurile tot nu se schimba in cazul lui Zizika, relatia nu are niciun viitor.

#9 2009-09-22 12:00:51

bella-yzaura
Full member

este adevarat ce spui....poate k am avut eu un caz mai nefericit ca sa zik asa si de asta nu mai cred in nimik....
atat pot spune k nu m-as mai baga cu capul in fata k m-am lovit prea tare, si sa fie el cel care imi spune k ma iubeste si sa ma caute el....cred k asa as proceda daca ar fi sa apara cineva in viatza mea, dar m-am consolat cu singuratatea si de  asta nu mai cred in nimeni si am devenit acea piatra....

#10 2009-09-22 12:09:56

Zizika
Full member

Eu incerc sa am rabdare, si cred ca ma descurc destul de bine. Daca ii spun ca il iubesc... imi zice ca nu ma crede, daca nu-i mai spun, la ceva timp ma intreaba foarte serios "tu nu ma mai iubesti, nu?" Cum ma ma comport cu un astfel de om?

#11 2009-09-22 12:11:20

life
Hero member

Eu cred ca nu este bine sa'i spui ca'l iubesti asa des.Daca e sa te intrebe daca nu'l mai iubesti ii spui ca tii la el sau poate ar fi bine sa'i spui ca el nu stie sa'ti alimenteze iubirea cand din cate ai spus chiar nu stie.

Ultima oara a fost editat de life (2009-09-22 12:12:28)

We Have To Be Strong !!!

#12 2009-09-22 12:11:36

carmen_21
Insomniac member

cand vine vorba de certuri sau jigniri aveti dreptate... daca lucrurile incep asa, pai slabe sanse sa se schimbe
dar eu ma refeream la indiferenta... sau ma rog, neimplicare.
ca nu poti sa-i impui cuiva sa fie cum vrei tu, daca persoana aia se obisnuieste mai greu sau nu e pregatita.

#13 2009-09-22 12:14:59

life
Hero member

Ai dreptate carmen cand spui ca nu poti sa'i impui cuiva sa fie cum vrei.
Nu poti sa'i impui sa te iubeasca insa poti sa'l faci sa te iubeasca dar e posibil sa dureze mult..asta depinde de la persoana la persoana.Daca u ai inceput sa iubesti mai repede nu inseamna ca si el trebuie sa iubeasca la fel de repede.
Incearca sa'i mai acorzi timp insa nici u nu ii mai arata exact cum simti.

We Have To Be Strong !!!

#14 2009-09-22 13:20:02

Zizika
Full member

life a scris:

Ai dreptate carmen cand spui ca nu poti sa'i impui cuiva sa fie cum vrei.
Nu poti sa'i impui sa te iubeasca insa poti sa'l faci sa te iubeasca dar e posibil sa dureze mult..asta depinde de la persoana la persoana.Daca u ai inceput sa iubesti mai repede nu inseamna ca si el trebuie sa iubeasca la fel de repede.
Incearca sa'i mai acorzi timp insa nici u nu ii mai arata exact cum simti.

Tocmai asta e, daca nu-i arat ce simt cred ca ar putea fi in stare sa creada ca am pe altcineva. V-am zis, este foarte schimbator. Azi e gelos si suspicios, maine indiferent, poimaine afectuos... Insa e foarte nasol sentimentul acela cand tu oferi mai mult decat primesti...

#15 2009-09-22 13:27:08

life
Hero member

Pai u l'ai obisnuit sa'i spui mereu ca'l iubesti si de aceea acum daca nu ii mai arati devine suspicios. Data viitoare cand te intreaba d c nu'i mai spui asa des ca'l iubesti poti sa'i spui ca nu ti se pare asa corect u sa spui mereu ce simti si el sa nu zica nimic.
Atunci nu mai oferi asa de mult daca nu primesti la schimb.Chiar daca nu te iubeste ar putea sa se comporte altfel sa te faca sa te simti bine dar din cate am inteles pe el il intereseaza mai mult persoana lui,sa'i fie lui bine sa stie ca e iubit si orice ar face va ramane iubit.Mi se pare ca e cam orgolios.
Probabil nici el nu stie exact ce vrea si de aceea e asa schimbator.
Cati ani aveti?

We Have To Be Strong !!!

#16 2009-09-22 13:30:27

Zizika
Full member

21 amandoi

#17 2009-09-22 13:32:28

life
Hero member

Din cate ai spus aici imi dadeai de gandit ca e mai mic.
Nu stiu ce sa zic dar ar trebui sa incerce sa faca mai multe pentru relatie,sa se implice ca in ritmul asta o sa stagnati si nu va fi mai bine.

We Have To Be Strong !!!

#18 2009-09-22 13:35:46

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

scuza-ma ca iti spun dar dupa 5 luni e putin cam devreme sa zici te iubesc neutral e normal sa spuna ca tine la tine.e realist,nu ai de ce sa te superi.te cam grabesti!

expect the worst , hope for the best!

#19 2009-09-22 13:38:22

life
Hero member

Eu cred ca poti iubi dupa 5 luni dar depinde cum merge relatia si cat de mult se potrivesc cele 2 persoane.

Ultima oara a fost editat de life (2009-09-22 13:38:32)

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.