|
Nu esti logat.
Menopauza?#1 2009-09-22 11:35:38
menopauza?"Implinesc" un an de cand nu am menstra. Am 46 ani si primele luni de absenta le-am pus (si eu si doctorul) pe seama faptului ca am luat f. mult timp ac plus ultimele luate fiind Exluton, pe perioada aceea u am avut de asemenea menstra. Dar de la renuntarea totala la ac si pana acum - nici o picatura. Am toate simpromele menopauzei, mama mea a intrat si ea in jurul varstei de 45 ani plus la controlul ginecologic - diagnostic: premenopauza, colpita atrofica, cistocel, endometru liniar, iar la Papanicolau - frotiu atrofic, inflamator, cu marcate modificari degenerative. Offline #3 2009-09-23 13:08:33
Re: menopauza?asa pare, ca ai intrat in menopauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|