homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri

#1 2009-09-22 20:37:50

lory20
New member
De la: anglia
Inregistrat: 2008-05-06

dureri

nocry  butter .........de cateva saptamani am niste dureri groaznice in zona ovarelor cel putin in partea stanga ma termina si ma doare foarte tare spatele in zona rinichilor........de obicei ma doare spatele cand ma asez si ma dupa ceva timp ma ridic(nu fac miscari bruste,nu ma ridic deodata)....si pur si simplu mi se blocheaza spatele....de nu ma pot misca...........am fost la doctor aici(in anglia) la un doctor de familie si nu mi-a data sa fac un ecograf sau nush altceva........mi-a spus ca daca durerile persista trebuie sa consult un maseor sa incep sa fac fizioterapie..si dupa actul sexual am usoare sangerari.....bine nu chiar de fiecare data dupa act dar oricum destul ca sa ma pot ingrijora...imi puteti da si mie o lamurile in cazul asta???ce trebuie sa fac pentru ca sunt panicata si ma gandesc pote oi fi avand altceva

#2 2009-09-22 21:14:30

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: dureri

esti sigura ca e ovarul? ca pot durea multe in zona aceea mai ales ca te doare si spatele. eu zic sa mergi la alt medic caci primul te-a tratat cam superficial
in legatura cu sangerarile dupa contact mergi URGENT la medic caci poate fi vorba de o rana pe col care netratata poate duce la complicatii grave...

#3 2009-09-22 22:31:12

lory20
New member

deocamdata nu sunt sigura ca e ovarul dar ma doare tare in zona ovarelor............si cand palpez ma doare si maiu tare.............am sa merg maine sa imi fac o programare pentru doctor sper ca de data asta sa se ia in serios problema si sa nu ma mai trateze asa sa imi dea un tratament sau totusi o ecografie ca daca eu nu fac un ecograf sa vad ca totul e ok nu ma pot linisti............imi este f frica de chisturi pe ovare de aia tot pun accent pe ecografie

#4 2009-09-22 22:51:36

lady in black
Insomniac member

numai bine si sa ne spui ce ti-a zis medicul! puss

#5 2009-09-22 22:55:29

lory20
New member

k....v-am poopat acu tre sa plec la munca.....offfffff..........urasc munca asta de noapte.........aaaaaaaaaaaaaaaaaa,...............am uitat sa va zic ceva eu unde lucrez e fff frig poate din cauza asta am durerile astea

Publicitate

loading...

#6 2009-09-23 00:40:25

lady in black
Insomniac member

daca stai mult in frig se poate sa ai si o anexita de exemplu, mergi la medic
si sa auzim de bine! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.