|
Nu esti logat.
Yasmine-2#20 2009-09-27 00:37:55
Re: Yasmine
Ynna nu ai dat-o in bara deloc contraceptivele Yasmin sunt contraceptive monofazice, adica toate pastilutzele din folie contin aceeasi hormoni, in aceeasi cantitate. Iei pastila de azi, maine si gata Nu e absolut nici o problema! Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #21 2009-09-27 01:20:45
Re: Yasminepffiuuuu.......sar'ma...ms mult de toot aadriana:X Offline #22 2009-09-27 02:24:06
Re: YasmineCu mare placere! Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #23 2009-10-20 13:10:15
Re: Yasminebuna fetelor. am 25 de ani si iau yasmine de aproape 3 ani, cred ca se implinesc 3 luna viitoare. nu am facut niciodata pauza, alta decat cea de 7 zile in fiecare luna, dar am luat un protector hepatic in fiecare an timp de 30 de zile. as vrea un sfat, daca e indicat sa fac o pauza mai indelungata. ma gandesc si eu, am citit ca exista risc de aparitie al cancerului mamar daca folosesti mai mult timp anticonceptionale si m-am cam speriat. adica in cifre cat reprezinta acest timp, cati ani? si as vrea sa mai stiu daca exista riscul sa nu mai poti avea copii din cauza ca iei anticonceptionale o perioada mai indelungata de timp. multumesc anticipat, astept raspuns si de la cineva care e in domeniu si stie exact ce si cum! sa aveti o zi buna! Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2009-10-20 13:17:02) Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #24 2009-10-20 13:26:12
Re: Yasminedin contra, scade riscul de cancer... Offline Publicitateloading...
#25 2009-10-20 14:04:15
Re: Yasminenu am probleme iar folosirea anticonceptionalelor nu m-a afectat negativ pana acum in nici un fel. deocamdata nu vreau sa renunt, cel putin in urmatorii 2-3 ani as vrea sa le iau ca si pana acum, fara pauza. mama ma intreaba mereu daca e in regula sa mai iau, ca poate n-o sa mai pot face copii.. idee pe care mi-a sugerat-o o prietena care are o matusa ce lua pastile si s-a chinuit mult pana sa faca un copil. eu sunt de parere insa ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus, asa ca daca nu mi-e dat sa am copii n-o sa am. ideea cu cancerul n-o mai repet, mi-e teama numai cand ma gandesc. dar raspunsul tau m-a mai calmat. e in regula deci sa iau in continuare yasmine pt inca vreo 3 ani? Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #26 2009-10-20 14:15:30
Re: Yasminedaca nu ai probleme, e ok. Offline #27 2009-10-20 14:20:58
Re: Yasminece fel de analize? pana acum nu am facut nici un fel, exceptand ce imi recomanda ginecologul cand mergeam la control Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #28 2009-10-20 18:19:33
Re: YasmineBuna ziua! Offline #29 2009-10-20 19:09:00
Re: Yasminenu afecteaza cu nimic sarcina I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #30 2009-10-24 18:07:03
Re: Yasmineam avut probleme cu colesterolul acum patru luni dar acum nu mai e cazul si am facut si un control ginecologic si mi-a recomandat yasmine pt ca in urma cu 4ani am luat marvelon si le-am intrerupt deoarece aveam dureri de cap in fiecare luna .ebine sa iau ce mi_a recomandat dr.apropo ma gasit cu rana pe colul uterin si am tratament cu ovule timp de doua luni.cand pot sa iau yasmine/ Offline #31 2009-10-24 18:24:34
Re: Yasmineincepe yasmin din prima zi de mesntruatie Offline #32 2009-10-25 08:41:30
Re: YasmineIn carticica de la yasmin scrie ceva asemanator cu: poti incerca sa iti amani menstruatia daca in loc sa faci acea pauza de 7 zile continui sa iei pastilele active. Cat de ok e? Am incercat o data si a mers. Ce se intampla daca fac acelasi lucru de 2 ori la rand? Adica sar peste doua pauze consecutive si fac pauza doar dupa 3 pachete cum ar veni ... sunt curioasa. Offline #33 2009-10-25 12:16:52
Re: YasmineNu e tocmai indicat. Daca sari peste o menstra, nu se intampla nimic. Dar daca sari si peste a doua ... deja e posibil sa apara spottingul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #34 2009-12-12 00:07:55
Re: YasmineBuna fetelor Sunt noua pe forum insa citind mesajele voastre cu adevarat interesante si folositoare..m-am gandit sa va intreb si eu ceva..Am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionale(yasmin).Acum sunt in cele 7 zile de pauza..As vrea sa le continui si luna asta dar as vrea sa schimb ora.Inainte le luam la 20:30.Se intampla ceva daca schimb ora acum?Pot schimba in fiecare luna ora?sau trebuie sa o respect mereu pe cea aleasa initial? Offline #35 2009-12-12 13:14:39
Re: Yasminepoti schimba ora cu conditia sa nu iei pastila mai tarziu cu 12 ore fata de cum ai luat-o inainte. daca o iei mai devreme nu e problema. Offline #38 2009-12-13 13:08:34
Re: YasmineBuna fetelor! Am inceput de luna trecuta sa iau Yasmin, din prima zi a menstruatiei, dar nu pot spune ca le-am luat intodeauna la aceeasi ora. Am facut pauza de 7 zile iar aseara am inceput sa iau din nou. Am facut-o aseara fara prezervativ si nu a ejaculat in mine, credeti ca am fost protejata de anticonceptionale? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|