homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pe sotul meu il ustura dupa ce o facem

#1 2009-09-25 10:15:11

vanilia
Full member
Inregistrat: 2007-08-01

pe sotul meu il ustura dupa ce o facem

de curand am inceput sa o facem oral, am facut-o cred de vreo 6-7 ori pana acum. saptamana trecuta a facut un dus f rece si de atunci sotul meu a spus ca atunci cand urineaza simte ca ii ies graunte in loc de pipi...  skitarg   

el crede ca e din cauza sexului oral, dar eu cred ca e din cauza dusului rece. aseara am facut-o iar "de proba" dupa ce durerea la urinare ii trecuse, dar dupa ce si-a dat drumul s-a plans iar de usturimi. oare e de la apa rece de la dus (sa fi racit?) sau atunci cand am facut-o eu am gresit cu ceva?

#2 2009-09-25 10:17:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: pe sotul meu il ustura dupa ce o facem

eu tind sa cred ca e o infectie urinara sau o pietricica la rinichi... sa faca un sumar de urina si o urocultura
daca il ustura doar pielea dupa ce o faceti si e  rosie ar mai putea fi candida, dar inclin catre prima varianta

#3 2009-09-26 11:55:07

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cred ca e o infectie. Nu are cum sa fie din cauza sexului oral.
Sa se duca la un urolog cat mai repede sa ii dea tratament, si sa ii faca analizele necesare sa vada ce are.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2009-09-28 22:34:24

vanilia
Full member
Inregistrat: 2007-08-01

nu am mai facut-o de cand v*am scris. el spune ca nu il ustura acum dupa ce merge la toaleta, cred ca vrea sa imi lase impresia ca e din cauza mea (adica ,, cum o fac), asa e il, ii place sa induca monotonia. evita sa o facem, pentru ca, stie ca imi place, asa e el, mai ciudat.

#5 2009-09-28 22:39:43

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

oricum trebuie sa mg la medic...daca se amelioreaza dupa urinare poate fi vbde o infectie urinara...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2009-09-28 22:49:17

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

vanilia a scris:

nu am mai facut-o de cand v*am scris. el spune ca nu il ustura acum dupa ce merge la toaleta, cred ca vrea sa imi lase impresia ca e din cauza mea (adica ,, cum o fac), asa e il, ii place sa induca monotonia. evita sa o facem, pentru ca, stie ca imi place, asa e el, mai ciudat.

Daca o sa stea asa probabil o sa se agraveze... Si ii poti spune ca odata ce il ustura pe canal nu are cum sa fie din cauza sexului, din cauza sexului ar putea avea ceva probleme in exterior ....

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#7 2009-09-29 11:24:33

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

sau poate stie ca o sa il usture si evita sexul
eu cred ca e o infectie , si pot fi multe infectii care se manifesta asa
cel mai bine sa iti faci si tu niste analize

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.