homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciuperca/microspori pe pielea capului

#1 2009-09-25 15:36:54

rauk8
New member
Inregistrat: 2009-03-16

ciuperca/microspori pe pielea capului

supa    s-a mai confruntat cu problema asta, k p ut mine ma doboara...iau tratament cu nizoral fiole anastim si sampon anaphase de la ducray....au trecut vreo 30 d zile d tratament si nu am obsv nici o schimbare, knd ma spal p cap imi cade o groaza d par ink....
poate ma ajuta careva?
e adevarat k odata c ai facut o ciuperca o ai toata viata?

we feed on love...that's why we get stomach aches...

#2 2009-09-25 20:46:20

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: ciuperca/microspori pe pielea capului

De unde stii ca ai o ciuperca? Ti-ai facut analize? Faptul ca iti cade parul la spalat nu inseamna neaparat ca ai ciuperca.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#3 2009-09-26 11:38:24

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu e adevarat ca odata ce ai luat o ciuperca o sa o ai toata viata.
Daca nu observi imbunatatiri dupa ce termini tratamentul mergi din nou la medic.
Eu cand eram mica am luat de la coafor o ciuperca si mi-a cazut parul din 3 locuri. Si in zonele alea nu aveam nici fir de par. Am facut tratament cateva luni pana a inceput sa imi creasca iar. Si acum nu mai am nici o problema.
Asa ca nu-ti face griji cu tratament o sa scapi si de asta wink

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-09-26 11:40:54)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2009-09-26 15:53:13

rauk8
New member

Rose a scris:

De unde stii ca ai o ciuperca? Ti-ai facut analize? Faptul ca iti cade parul la spalat nu inseamna neaparat ca ai ciuperca.

am fost la medic...el mi a zis...am facut analize

#5 2009-09-26 16:14:07

rauk8
New member

my_aa a scris:

Nu e adevarat ca odata ce ai luat o ciuperca o sa o ai toata viata.
Daca nu observi imbunatatiri dupa ce termini tratamentul mergi din nou la medic.
Eu cand eram mica am luat de la coafor o ciuperca si mi-a cazut parul din 3 locuri. Si in zonele alea nu aveam nici fir de par. Am facut tratament cateva luni pana a inceput sa imi creasca iar. Si acum nu mai am nici o problema.
Asa ca nu-ti face griji cu tratament o sa scapi si de asta wink

si ce tratament ai facut? pls.... am si eu un loc fara par dar pare k se regenereaza....

Publicitate

loading...

#6 2009-09-27 17:53:58

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

raluk8 nu mai stiu sa iti spun, aveam vreo 4-5 ani pe atunci.
Stiu ca imi dadeam cu ceva local, si din ce imi mai aduc aminte si cu un graunte de usturoi taiat pe jumate ma freca mami seara pe locurile alea lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.