|
Nu esti logat.
Pastile+diaree = ??? :p#1 2006-11-04 13:31:34
pastile+diaree = ??? :pam avut diaree cateva zile ( am avut scaun de cam 7 ori pe zi ) si vreau sa stiu daca efectul anticonceptionalelor nu a fost afectat. eu ma gandeam k din mom ce am avut asa multe scaune pe zi sa nu le fi eliminat sau eu stiu .... ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2006-11-04 14:04:21
Re: pastile+diaree = ??? :pefectul antibebe'urilor e scazut daca vomiti/ai diareee in interval de 4 ore de la luarea pastile sau dac ai de la 4 scaune moi in sus pe zi.deci...dac tu ai avut 7 pe zi...as zice sa te protejezi suplimentar o sapt-2 Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-07-14 12:09:55
Re: pastile+diaree = ??? :pAi avut scaune moi si dupa ce ai luat pastiluta?Adica ai avut inainte de 23?Daca nu,nu e nicio problema. Offline #4 2007-07-14 12:21:05
Re: pastile+diaree = ??? :pE bine atunci.Cu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|