homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu esti logat.

căutare personalizată
căutare personalizată

Sarcina ?!

#1 2009-09-25 20:58:15

gabriellllla
New member
Inregistrat: 2009-08-23

sarcina ?!

buna ... am si eu o intrebare .. este posibil sa fi insarcinata daca ai luat anticonceptionale corect fara sa iei niciun medicament peste [antibiotic sau altele] si sa`sti vina menstra peste ..dar in aceeasi zi ca in celelalte luni? tin sa mentionez k despre mine este vb ... mi`am inceput viata sexuala acum 3 luni . asta e a 4 . iar inainte de a`mi incepe viata sexuala am fost la un cabinet de planning familial de unde mi`am luat Marvelon 21 si am inceput blisterul . dupa inceperea lui in a 8 zi am "inceput" cum s`ar spune .. intrebarea mea este daca este posibil sa fiu insarcinata deoarece parca simt asa niste miscari in burta mea si burta parte e mai tare si mai rotundain partea de jos . menstra mi`a venit in aceeasi zi [ a 4 zi de pauza in astea 3 luni ] .. este posibil ? ar trebui sa fac un test de sarcina ? sad .. va rog un rasp sincer .....

#2 2009-09-25 21:00:16

kat_utza
Full member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: sarcina ?!

atat timp cat ti-a venit menstra nu ai de ce sa iti faci griji, si mai ales daca ai luat AC corect wink

Shake your ass! rotfl

#3 2009-09-25 21:02:46

gabriellllla
New member

da dar ma cam ingrijoreaza asa k luna asta .. mi`a venit pe 23 09 2009 si in fiecare zi am obs k mi`a curs mai putin decat de obicei ... si un sange maro-negru si cheaguri tot de aceeasi culoare . ce`nseamna asta ? neutral k am citit pe net k dak ai menstra peste sarcina e de culoare inchisa si e mai usoara ... nu e abundenta . neutral

#4 2009-09-25 21:11:47

kat_utza
Full member

e de la AC.. corpul incepe sa se obisnuiasca cu ele.  menstra se schimba: culoarea, cantitatea nu mai e aceiasi
daca nu ai incredere, poti sa-ti faci un test de sarcina pentru a nu mai sta cu griji dar e normal de la anticonceptionale.
in plus, sunt eficiente cam 99% asa ca ar trebui sa ai incredere in ele!

Shake your ass! rotfl

#5 2009-09-25 21:12:52

gabriellllla
New member

iti multumesc frumos puss .. m`am mai linistit big_smile

#6 2009-09-25 21:15:45

kat_utza
Full member

pt putin puss

Shake your ass! rotfl

#7 2009-09-26 11:50:33

Gherutza
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Gabriela , stai linistita. Clar nu exista risc de sarcina avand in vedere ca ai luat corect antibb. Culoarea, cantitatea si textura menstrei s-au schimbat de la antib, asa ca nu ai nici un motiv de ingrijorare!

Failure teaches Success!

#8 2009-09-26 12:32:54

gabriellllla
New member

ms frumos pusspusspuss
big_smile

#9 2010-02-20 00:05:19

eelleennaa
Membru
Inregistrat: 2010-02-17

am si eu o nelamurire....anemia are vreo legatura cu venirea ciclului? deoarece a intarziat destul de mult...am avut primul contact sexual acum2luni si am facut neprotejat ...inainte de asta imi venea cam la 2 luni...dar acum imi venea la 33...insa au cam trecut 20 de zile dupa termen si nimic.sad.. a si am fost si racita la ovare...

#10 2010-02-20 00:16:23

moksha
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

eelleennaa a scris:

am si eu o nelamurire....anemia are vreo legatura cu venirea ciclului? deoarece a intarziat destul de mult...am avut primul contact sexual acum2luni si am facut neprotejat ...inainte de asta imi venea cam la 2 luni...dar acum imi venea la 33...insa au cam trecut 20 de zile dupa termen si nimic.sad.. a si am fost si racita la ovare...

nu am inteles mare lucru din mesajul tau, am sa incerc totusi sa raspund, sper sa fiu cat de cat la subiect:

1.intrebi daca anemia ar putea determina intarzierea menstruatiei sau daca esti anemica atunci cand iti vine ciclul? smile raspunsul la prima intrebare este nu, nu influenteaza anemia ciclul menstrual. cauza care determina anemia, in anumite situatii destul de rare, ar putea determina o anumita dereglare. de exemplu un soc hemoragic etc, dar nu e cazul de asa ceva la tine.

2.contactul sexual neprotejat, pe langa zecile de infectii la care te expune, te expune si la sarcina. daca ai avut un contact neprotejat acum 2 luni, esti la risc  pentru toate astea.

3. m-ai pierdut, sa vad daca am inteles - inainte sa faci sex acum 2 luni iti venea la 2 luni, dar pe urma a venit cand? si acum a intarziat cat si de cand? nu am inteles, imi pare rau. daca ma poti lamuri mai bine, am sa incerc sa iti ofer un raspuns mai complet.

4. NU este normal sa ai ciclu odata la 2 luni, nici sa ai o variatie asa mare, nici sa ai "raceala la ovare" - care chiar nu stim ce a fost de fapt, asa ca te incurajez cu drag sa mergi sa te vada un medic.

Acum

Publicitate
Member
De la: Anticonceptionale.ro
Inregistrat: 2009-02-01

Footer-ul board-ului