|
Nu esti logat.
Sex dupa nastere-3#39 2010-02-05 19:16:31
Re: Sex dupa nastereEu am zis ca nu bag nici un fel de hormon in mine cat alaptez, asa ca traiasca prezervativul Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #40 2010-04-08 23:26:49
Re: Sex dupa nastere
exact asa si eu. vreau sa ma las de tot de pastile,... sa vad daca rezistam Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #41 2010-04-09 11:11:51
Re: Sex dupa nastereinca un motiv sa recurg la cezariana (daca voi face copii.. ) din cate am citit chiar ki s-a facut pielea de gaina,si stau acu si ma gandesc oare de ce sa ma spun unui chin doar pt o nastere normala,bebe poate iesi foarte bine si prin "alta parte" iar eu sa ma bucur in continuare de "fetita"... inca mi-am facut planuri "de dupa",cum va fi (sau cum mi-ar placea sa fie)....eu tot as pune chiar mai mult efort dupa ce as avea copii,cu toate ca nu m-as simti la fel de sexy precum in momentul de fata (cu kilograme in plus) dar o lenjerie sexy tot mi-as cumpara si as incerca sa uit de oboseala,nopti nedormite,serviciu,cearcane si copii pentru putin timp;deoarece lucrand cu copii vad observ cum ti se schimba viata,prioritatile si uiti putin de tine;de aceea eu cred ca a fii putin egoist nu strica,asta pt a avea o viata si o familia fericita(parerea mea).. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #42 2010-04-09 12:45:53
Re: Sex dupa nastereMai sa sti ca fara sa vrei te neglijezi, si nici nu-ti dai seama! Ai alte prioritati, si gata. Eu am avut o perioada imediat dupa nastere cand n-am simtit nevoia sa ma ingrijesc si imi pare rau acuma. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #43 2010-04-09 12:49:14
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-04-09 12:50:16) Offline Publicitateloading...
#44 2010-04-09 13:25:10
Re: Sex dupa nasterevai fetelor ce scrieti voi aici. noi am facut sex in sarcina, nu f des, asa o data de 2 ori pe sapt. acu o sa vedem cata abstinenta va fi dupa ce nasc. Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-04-09 13:25:23) Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase Offline #45 2010-04-09 15:53:27
Re: Sex dupa nastereEu am nascut pe cale naturala si desi am fost cusuta ,la 3 saptamani am facut dragoste cu sotul meu.Deci clar depinde de fiecare persoana in parte .Si hai sa va spun un truc secret pe care l-am folosit ca sa se cicatrizeze taietura mai repede, deci dupa fiecare spalare ,ma uscam cu uscatorul de par si sa stiti ca chiar functioneaza, ca doar acest truc l-am citit intr-o carte de medicina si daca stai bine si te gandesti e logic sa grabeasca vindecarea, pentru ca zona respectiva are nevoie de o igiena riguroasa si sa fie ferita de umiditate.Eu nu m-am dat cu nimic altceva ca doctorul nu mi-a spus sa ma dau cu creme sau alte chestii, dar conteaza foarte mult si modul in care te-a cusut doctorul ca sunt mai multe moduri de cusuturi si depinde, daca e un doctor bun si priceput atunci si cusutura va fi una reusita daca nu... Offline #46 2010-04-09 19:02:12
Re: Sex dupa nastereAnk, la ceza nu e neaparat mai usor dupa... eu pot sa zic ca ma simt mai bine "jos" dupa nastere decat inainte... si nu e doar psihic mi se pare si ca arata mai bine plus ca nasterea deblocheaza energetic multe, stiu cazuri de femei care numai dupa nastere au avut orgasm si nu ramane nimic aiurea acolo, cum credeam io... ca se intind muschii... nimic, e totul la fel Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #47 2010-04-09 23:14:56Re: Sex dupa nastereAnk, om mai sclifosit ca mine n-ai sa vezi ( ma rujez si cand duc gunoiu' ), dar crede-ma ca se schimba total treaba cand ai bebe...... deja tre sa-mi aunc rujurile ca au expirat....... si la mine nu statea 2 luni un ruj . Ata ete... Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #48 2010-04-10 03:06:12
nu stiu cum o fii cand ai copilul tau dar eu tot imi sustin parerea sus si cu tarie,ca orice si oricum ar fi tot voi fii "egoista"...daca voi trece printr-un calvar sa am copii va trebuii sa lupt sa "revin" la formele si viata de dinainte; copii sunt pe primul loc dar ca sa am o viata de familie sanatoasa si fericita trebuie sa fiu fericita si satisfacuta din toate puncyele de vedere;daca nu....e de rau.observ si in viata de zi cu zi,daca mananc prea mult intr-o zi sau sunt in "zilele insorite" ma simt balonata,gata-gata sa explodez si starea mea de spirit e super-nasoala,orice sau oricine mi-ar face nu e de ajuns,trebuie sa trec eu peste si sa ajung sa ma "re-plac" ca sa ma simt bine si sa nu-i afectez pe cei din jur.nu stiu,dar am mai vazut pers de genul asta,deci nu sunt singura.... cred ca trebuie sa fie o balanta in viata fiecaruia,precum o linie care marcheaza "viata ta" si "viata de familie" si multe persoane se ascund in cea de-a 2 crezand ca e mai bine si uita sa fie "femei" si se trezesc peste ani de zile ca nu au facut multe lucruri si ca s-au sacrifict pt familie si au uitat de ele.dar daca stai si analizezi lucrurile putin inainte le poti avea pe amandoua,dar trebuie multa munca si spontanietate... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #49 2010-04-10 13:50:27
Re: Sex dupa nastereAnk, cand apare un copil te schimbi si tu si partenerul. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #50 2011-03-04 12:34:18
Re: Sex dupa nasterene-am aprins la discutii dincolo, la burtici, asa ca reinviem subiectul de aici ca sa intrebam cate ceva. Offline #51 2011-03-04 13:12:55
Re: Sex dupa nastere1. da Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #52 2011-03-04 17:09:54
Re: Sex dupa nastere1. asa se spune, dar nu mai esti la fel ca inainte sa devii mama!! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #53 2011-03-04 17:20:37
io pe bune ca is la fel serios, NICIO diferenta!
iar pe bune, nu se vede NIK, intr-adevar depide de persoana si medic... tin minte ca la 6 sapt am intrebat-o pe dr daca e ok cusatura si ea se uita: "care cusatura, tu ai avut asaceva?" si eu ii zic ca da... si ea s-a mirat, a zis ca nici nu ami tinea minte si oricum nu se vede nik Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #54 2011-04-29 11:37:46
Re: Sex dupa nastereDupa cat timp de la nastere vaginul devine la ,, forma initiala " ? Offline #55 2011-04-29 15:29:00
Re: Sex dupa nasterese pare ca in foarte putine cazuri revine la forma initiala. Offline #56 2011-04-30 09:00:53
Re: Sex dupa nastereOfff pai ? La tine adina84 , ce s-a intamplat ? Ai simtit vreo schimbare dupa aceea vizuala ... sau in timp ce esti cu partenerul? Daca da cum se ,,manifesta " ? Offline #57 2011-04-30 20:44:07
Re: Sex dupa nastereingeras, schimbarea am observat-o eu singura explorand "terenul". inca nu am avut nici un contact dupa nastere. dar cred ca se va simti si asa. tu esti femeie, nu ? de ce intrebi ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|