homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Progesteron - contraceptive orale

#1 2009-09-26 15:31:30

DyanaR
New member
Inregistrat: 2009-09-04

progesteron - contraceptive orale

Buna ziua

Am hotarat sa postez si aici un mesaj, pt ca nu mai inteleg ce iese din toate analizele  big_smile
Luasem AC pana in februarie anul asta. Mentionez ca am luat Yasmine in jur de 6 luni si apoi am schimbat cu Logest pt inca 5 luni, fara sa mi le prescrie nimeni si fara sa fi facut vreo analiza pt asta.
Mi-a intarziat ciclul o luna, adica in august nu venise deloc, asa ca am mers la ginecolog. O zi dupa, mi-a venit, insa mi-a spus ca am niste chisturi la ovare. Am mers si am facut ecografie, unde mi s-a confirmat ca am ovare polichistice (cu mm de 6 si de 9), dar ca se rezolva cu tratament. In acelasi timp, am facut analize de sange, unde intervine si problema mea, si urmeaza sa merg sapt viitoare la endocrinolog.

Insa analizele m-au speriat si asa vrea sa ma linistesc un pic pana ajung acolo smile In afara de progesteron, toate erau in limite normale, insa pe foaia de analiza progesteronul era ingrosat si dedesubt scria in paranteza contraceptive orale, totul insotit de un semn de exclamare, care se repeta si in casuta urmatoare. Ce inseamna asta?...

Nu vreau sa par batuta in cap, inteleg ca daca scria asa inseamna ca asta au gasit in sange, insa poate fi ceva grav daca nu mi-au putut calcula nivelul de progesteron?...

suntem ceea ce ne facem din ceea ce s-a facut cu noi

#2 2009-09-26 19:15:46

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: progesteron - contraceptive orale

pai inainte sa faci analize hormonale, trebuie sa nu mai iei anticoncepionale cel putin 3 luni ca altfel ies aiurea analizele..eu asa stiu smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#3 2009-09-26 21:32:57

DyanaR
New member
Inregistrat: 2009-09-04

Re: progesteron - contraceptive orale

pai trecusera 7 luni...

suntem ceea ce ne facem din ceea ce s-a facut cu noi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.