homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu iubi

#1 2009-09-27 14:27:11

anonima20
Full member
Inregistrat: 2009-07-06

probleme cu iubi

dupa 4 ani de relatie am inceput sa ma intreb daca iubi chiar ma iubeste.in ultimul timp ne certam tot mai mult si as vrea sa stiu si alte pareri despre conflictele noastre asa ca o sa tot postez la acest subiect

intr-un weekend stateam in camera eu ma uitam la TV el la PC si eu eram putin stresata si nervoasa dar el nu stia chestia asta si incepe sa ma piste sa ma lugu-lugu sa se comporte ca un copil mic si l-am rugat sa termine ca sunt nervoasa si nu am chef de asa ceva si sa ma lase sa ma calmez,vine intrebarea lui bineinteles ca de ce sunt nervoasa.il rog iarasi sa ma lase sa ma calmez ca daca ma pun acuma sa povestesc cum is nervoasa ne vom certa mai urat.el iarasi insista sai zic motivul eu iarasi il rog sa imi respecte decizia de a ma lasa sa ma calmez.brusc se enerveaza si face pe victima spunand ca bine draga atunci mie sa nu mi te adresezi astazi deloc .am ramas va dar am tacut ca nam vrut sa fac scandal
dupa cateva ore bune el era deja intr-o stare vesela parca si uitase.se uita la un moment la mine si ma intreaba ca de ce stau asa bosumflata si tacuta si ca sa discut daca am ceva problema .eram deja calma asa ca i zis ca sunt suparata ca el a reactionat asa facand pe victima si ca trebuia sa ma respecte sa ma lase sa ma calmez si apoi discutam eu cu el.el iar o tine ca trebuia sai zic pe scurt motivul si ma lasa in pace.iam zis ca asa cum nici el in unele momente cand se supara pe mine nu poate sami spune pe moment ca ma iubeste asa nu am putut nici eu sai zic pe loc de ce eram nervoaza.brusc se enerveaza se si ridica in picioare cu gandul sa iasa din camera spunand ca nui aceeasi situatie facand iar pe victima ,eu deja nu mai puteam cu nervi si iam zis printre dinti un du-te dracu.se opreste se uita urat la mine simi zice ca sa nu mai vorbesc asa cu el ca nici el nu vb cu mine asa si ca daca mai scot din astea pe gura intr-o zi o sa ma plesneasca va

o alta faza:  il sun pe la ora 20 si-mi spune ca imediat ajunge acasa de la lucru eu iam zis ca ok.la ora 22jumate il sun si-mi zice razand ca uite stau cu colegii la un suc si eu calma i spun ca bine iubi dar trebuia doar sa ma anunti ca ramai si gata ca stii bine ca nu-ti interzic sa iesi cu baietii.el : bine esti acuma,am uitat.treaba asta se intampla de multe ori si ma deranjeaza in sensul ca nu trebuie el sa-mi dea raportul la fiecare pas ce face dar la cazuri din astea ca vezi ca ajung intr-o jumate de ori si el 3 ore mai tarziu nu o ajuns.i tot readuc minte ca intr-o relatie sunt 2

de multe ori ne-am certat pe motivul ca el nu-mi cumpara o floare fara sa fie vreo ocazie foarte deosebita ,ca nu-mi trebuie mie ditamai buchetul sau cine stie ce flori pe cale de disparitie ,o atentie mica acolo.(eu i cumpar perioadic cate cva adica daca ma duc la niste cumparaturi, prin oras tot timpul imi vine el in minte si chestia ca hai sa-i iau ceva acolo sal vad happy:un tricou la reducere , o braiara mai ieftina o felicitare cu un mesaj dragut).la un moment dat a sarit cu gura pe mine ca el nui genul care sa cumpere flori ca aia in cateva zile se ofileste si ca de aia vreau eu floare ca am vazut chestia asta la alte cupluri box

o sa mai scriu cand apar alte probleme supa

#2 2009-09-27 14:39:33

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: probleme cu iubi

Ce ţi-e şi cu femeile astea! Dacă sunt supărate şi nu le ?ntrebi ce au, atunci se supără că nu reacţionezi; dacă le ?ntrebi, atunci se supără că nu le laşi ?n pace lol Eu nu văd nicio problemă gravă sau chiar reală ?n ce ai descris tu aici. Nu ?ţi cunosc prietenul şi nu ştiu dacă ?ntr-adevăr ar fi ?n stare să te plesnească sau nu, dar ?n rest... faza cu florile e ca şi cum ?i impui tu ce să facă fără ca el să simtă chestiile respective şi nu-i convine (şi nu-i nici genul care să facă o mie de cadoaşe) aşa că reacţia nu e surprinzătoare.

Patru ani de relaţie ?nseamnă că mai apar şi astfel de perioade, nu poate să meargă mereu numai ?n sus. Dar oricum, multe persoane, c?nd n-au probleme reale, aşa se pricep să-şi facă!!

#3 2009-09-27 14:40:32

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pai mie mi se pare ca te legi de lucruri puerile,nesemnificative...
nu mi se pare absolut nimic anormal din ce a facut....tu nu trebuia sa-l dai naiba..
tu ce vrei...dupa 4 ani sa mai fiti ca la inceput???
cunosc cupluri care au fost 7 ani impreuna,apoi s-au casatorit si dupa 2 ani au divortat...de ce?
ptr ca intervenise monotonia..
lasa-l in pace,vrei sa-l tii doar langa tine?? se va plictisi...
nu e vb ca nu te mai iubeste...
faza cu baietii nu mi se pare iesita din comun,poate a uitat sa te anunte...iar cu floarea sau cadourile...daca nu iti mai face surprize de genul asta....fa-ti tu singura aceste cadouri,spunandu-i daca te intreaba ca ti le-ai cumparat singura daca el nu mai are de gand...
barbatii in general nu suporta ca noi sa fim independente...le place sa depindem de ei....iar tu ii vei arata ca poti sa iti oferi singura...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#4 2009-09-27 14:44:02

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hm..prima faza..si eu mai stau asa sa ma clamez dar al meu a invatat sa ma lase in pace smile eu am vb cu el de vreo 2 ori i-am zis ca uneori vreau sa ma lase in patratica mea fara sa ma bata la cap sa ma intrebe ce am etc si a inteles. comunica mai mult cu el si in nici un caz nu mai vb urit cu el sau sa il injuri. pune-te tu in locul lui si imagineaza-ti ce ai fi simtit daca ti-ar fi zis asa
faza2: mi se pare de foarte prost gust din partea lui sa nu anunte cand intarzie ca poate tu in acel timp faci altceva nu stai dupa fundul lui. iarasi comunicare pe partea asta..explica-i asta ca vrei sa stii cand intarzie sa stii si tu ce ai de facut nu e vorba de control si de vazut unde e. trebuia sa iti zica" intarzii x ore" si era de ajuns
faza 3: cam are dreptate cu florile..si asa se usuca big_smile al meu imi ia doar la ocazii si mereu ma gandesc ca is bani dati aiurea dar mna atunci merge smile si nu ii mai lua tu mereu mici atentii. lasa-l pe el sa vina cu astea, l-ai invatat cam prost smile nu te lua dupa ce vezi la alte cupluri, fiecare relatie e diferita..eu de exemplu nu as putea sta bot in bot toata ziua (bine ca muncim si ne vedem seara big_smile ). comunica cu el spune-i ca iti mai doresti mici atentii din cand in cand (al meu imi aduce aproape in fecare zi cate ceva dulce de ex asa ca nu imi pasa de flori). al tau ar trebui sa invete ca femeia e cladita altfel...are nevoie sa se simta si sa vada ca e iubita

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#5 2009-09-27 14:46:28

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

la prima faza cred ca ai exagerat putin. inteleg ca erai suparata dar gandeste-te ca el incerca sa te faca sa zambesti, sa uiti ca esti suparata. si nu cred ca a fost frumos din partea ta sa ii zici acel "du-te dracu" mai ales daca el te respecta si niciodata nu ti s-a adresat asa.

la faza cu intarziatul acasa, si al meu facea asa cateodata dar acum s-a dat pe brazda. poate si al tau, dupa o discutie calma, va intelege ca nu e frumos sa spuna ca vine acasa in 30 de min (tu sa il astepti cu masa pusa..cum mi se intampla mie) si el sa vina dupa 3 ore. daca vezi ca nu iesi la un capat cu el, plateste-i cu aceeasi moneda macar o data. sa vada cum e.

cat despre faptul ca nu iti ia nici macar o floare fara ocazie..nu stiu ce sa zic. daca asa e el nu prea poti sa-l schimbi. dar nici nu mi se pare sfarsitul pamantului.

eu zic sa te gandesti bine ca aceste mici certuri nu fac bine relatiei voastre. multa bafta! puss

Publicitate

loading...

#6 2009-09-27 15:00:43

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

El a vrut doar să te consoleze, să te facă să te simţi mai bine, să se implice poate. Nu trebuia să-l dai dracului. Sincer, mie dacă mi-ar fi spus cineva aşa ceva... nu mai răspundeam de reacţia pe care aş fi avut-o.
Nu a fost chiar ok din partea lui să nu te sune ca sa anunţe că ?nt?rzie, dar poate a uitat. S-a mai ?nt?mplat vreodată?
La faza cu florile ai exagerat. Adică, te-ai simţi mai bine ştiind că-ţi ia flori numai ca să scape de gura ta, şi nu fiindcă ?i face lui plăcere? Nu cred. Poate pur şi simplu nu e genul.
Părerea mea e că trebuie să inţelegeţi am?ndoi că fiecare are nevoie de spaţiul său personal şi că tu nu ar trebui să mai pui la suflet toate marunţişurile puss.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#7 2009-09-27 15:55:49

skumpi
Vizitator

la prima faza...hm...as fii preferat sa`mi zica si el " da du`te tu dracului " decat sa`mi zica ca o sa ma plesneasca hmm asta chiar a fost urata` !
a doua faza...da e cam nesimtit avand in vedere ca tu`l astepti si el se opreste si uita de el si de tine implicit .
iar la a treia faza... nu`l poti obliga, daca el nu face gesturi de`astea trb sa te obisnuiesti, ma rog e frumos daca macar d ziua ta sau de 1, 8 Martie iti rupe o floare din gard... asta cu primitu fara ocazie e cam...muult lol mai ales pt el daca nu e genu mai romantic
In concluzie asta ai acasa, te multumesti cu ce ai, din toate punctele de vedere sau esti libera sa`ti gasesti pe altu daca nu`ti mai place comportamentu lui...

#8 2009-09-27 17:24:34

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Anonima 20, tu nu ai probleme si cauti sa iti faci.
Nu stiu daca ai observat ca oamenii urasc sa li se impuna ce sa faca. Si cu cat o sa incerci sa ii impui mai mult ce sa faca, cu atat o sa fii mai dezamagita, din pacate.
El te iubeste, dar daca vei mai continua asa treaba asta se poate schimba....
Intr-o relatie e nevoie de cooperare, nu de posesivitate. El nu trebuie nici sa viseze ca incerci sa il contolezi! wink Pentru ca asa cum il inveti il ai mai tarziu. Si daca tu o sa fii posesiva cu el si el la randul lui va fi la fel cu tine, si cu siguranta nu o sa iti placa.
Daca tu il dai dracu, si el isi va permite sa te te ameninte ca te plesneste, din pacate, si asa mai departe.
Iti spun toate astea din proprie experienta, si eu am facut aceeasi gresala ... Si sa stii ca odata ce il inveti asa nu il vei mai schimba.
Numai prin puterea exemplului il poti corecta, comporta-te cu el asa cum ai vrea sa se comporte cu tine.
Incurajaza-l, lauda-l, cand face ceva bine.
Daca el isi permite sa intarzie 3 ore cand tb. sa se intalneasca cu tine, perimte-ti si tu! Daca uita de tine pentru o bere, uita si tu de el pentru un suc. Nu neaaparat intentionat, dar nu da mai multa atentie decat primesti.
Daca nu iti aduce flori, nu face scandal pentru asta, daca o sa iti aduca dupa`aia, o va face de gura ta, nu pentru ca isi doreste.
Ai incredere in tine, invata sa-l citesti, cunoaste-l, invata cum tb. sa-l iei, cum ii place sa ii vorbesti, si iti va raspunde si el la fel.
Si o va face pentru ca isi va dorii cu adevarat sa te vada fericita, nu pentru ca i-o impui smile
Succes puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#9 2009-09-27 18:07:54

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

parca l-ai descris pe a meu lol. si el tot asa face cateodata se comporta ca un copil si ma enerveaza dapoi imi trece repede ca face o fata de catelus lol. cu florile si romantismu majoritatea baietilor nu sunt genu care adora dulcegariile... o conta si o floare dar mai mult conteaza dragostea pe care ti-o ofera si tu i-o refuzi cand esti nervoasa. el vrea sa te faca fericita, lasati problemele deoparte cat timp esti cu el si bucurativa de moment.

#10 2009-09-27 18:19:17

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

hmmm la prima faza nu mi-a placut partea cu plesnitul...eu pot sa-l injur de tot neamul, daca imi spune k ma plesneste in secunda 2 dau cu ceva dupa el...
la a doua il ai cum l-ai invatat...pe mine daca nu ma anunta unde este si ce face, asta cand mi-ar fi zis ca ajunge in 30 min acasa, ma imbrac frumusel si nu mai da de mine 24 ore pt k ies si eu cu fetele...
patania din a treia faza nu cred ca-i mare tragedie...acu daca omului nu-i place sa-ti aduca flori lasa-l in pace, macar sa fie asta cel mai mare defect al lui...mie nu-mi place sa primesc flori, nu suport sa stiu ca a dat nu stiu cat pe un bat de trandafir care nu tine pana seara, il arunc de fata cu el asa ca al meu nu-mi mai cumpara flori, imi ia orice alt "rahatel" de care ma bucur mult mai mult smile

#11 2009-09-27 19:57:05

anonima20
Full member
Inregistrat: 2009-07-06

recunosc ca la prima faza am exagerat  dar atunci cand el vine de la lucru nervos si imi zice ca acuma nu are chef de discutii il las sa-si revina nu il bat la cap.

bineinteles ca nu vreau sa imi ia flori doar de gura mea vreau sa simta nevoia sa-mi faca o mica bucurie.bine ca in primii ani de relatie imi lua cate o floare saracu chiar daca atunci eram inca la liceu si nu avea nici un venit sau facea chestii marunte de genu ca-mi punea cate un biletel de dragoste in caiet sau imi lua o inima mica de plus d vreo 5 lei.

nu stiu ce sa zic cu faza cu plesnitul daca chiar a vorbit serios dar copilaria lui a fost marcata de un tata violent si chiar daca pana acuma nu a ridicat mana la mine vad ca are izbugniri bruste,se enerveaza foarte repede si pe motive stupide cum ar fi de genul ca i pica mancarea de pe furculita incepe sa injure de toti dracii.eu daca nu aud ca suna telefonul sau deja inchide pana il gasesc in geanta face urat .iam tot repetat de atatea ori sa inteleaga ca nam apucat sa raspund sau pur si simplu nu eram langa telefon nu intelege.dar daca el nu raspunde din prima la telefon si apoi il intreb ca cum s-ar simti el acuma sa i fac circ ca nu o raspuns asa cum face el rasp: bine esti si tu acuma.

chestia asta am mai postat-o la un alt subiect: eu locuiesc la el si maica-sa de 1anu jumate si nu vad ca-si da silinta sa faca cumva sa incepem viata in 2.el zice ca vrea sa ne casatorim si sa stam doar noi dar daca i spun sa punem bani impreuna si sa ne abtinem de la unele lucruri pe care se duc bani inutil el zice ca momentan nu i destul salariu sa mai si puna deoparte.

#12 2009-09-27 20:14:00

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Cu privire la ultima faza ...cred k ii e bine asa cum sunteti acum ..adik cu mama lui ...si daca nu vrea sa faca sacrificii ca sa va fie voua bine si sa faceti ceva impreuna atunci nu stiu ce planuri de casatorie si de stat numai voi 2 are ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#13 2009-09-27 20:38:55

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

La faza cu dusu dracului nu cred ca ar fi in stare sa te pesneasca,mai mult ar fi zis la nervi.El totusi a incercat sa te binedispuna iar tu il dai la dracu (bine...asa suntem noi fetele cateodata).Cred ca tu nu ai probleme adevarate,astea sunt mai mult copilarii.La faza cu prietenii fa si tu la fel...smile

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#14 2009-09-27 20:57:26

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Si la mine prietenul meu mai face pe victima cand de fapt eu sunt victima si tare ma seaca cand face asa.
Chiar daca ai spus " dute draq" el nu ar fi trebuit sa zica ca te plesneste daca mai zici asa.Mi se pare deplasat..Sa'mi zica mie prietenul asa data viitoare numai de'al naibii il injur sa vad ce face rotfl numai sa aiba tupeu sa dea in mine neutral
Sa spuna ca vine acum acasa si dupa sa'l suni si sa fie la suc..hhmm..urat.Trebuia sa te anunte.
Nici al meu nu imi da flori asa fara ocazii si iam spus de vreo' 2 ori dar l'am lasat in plata domnului ca stiu ca nu da lol si oricum daca e sa'mi aduca din intamplare am sa fiu mai fericita decat daca aducea asa mereu.Cate ceva dulce asa imi mai cumpara si alte cadouri cand e sa aiba bani dar de ob imi cumpara ceva ce sa vreau nu vine el cu o surpriza care sa nu o stiu.

Oricum asta nu arata ca nu te mai iubeste.Lucrurile astea sunt cam la ordinea zilei in cuplurile mai vechi.Nu zic ca sunt ok toate dar nici capat de lume.

Ultima oara a fost editat de life (2009-09-27 20:59:00)

We Have To Be Strong !!!

#15 2009-09-27 21:21:22

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

prima faza sa zic ca a fost un pic exagerata, nu tb sa te ameninte cu pleznitul desi cred ca a fost si el un pic surprins de atitudinea ta ...
a 2-a faza tine de bun simt, militez pt muulta comunicare in relatie, nu sa dai raportul din 5 in 5 min k nu esti la politie, dar e bine sa fii informat totusi de catre partener pe unde-i umbla piciorusele si pe unde mai poposeste ca sa nu-ti faci griji aiurea
a 3-a faza, cu ce te incalzeste pe tine dc iti aduce flori doar ca sa-ti faca pe plac !? eu una n-as avea nicio satisfactie dc mi-ar aduce flori doar de gura mea ... cum de altfel n-as avea nicio satisfactie dc ar intreprinde orice altceva doar ca sa-mi faca mie pe plac, dc nu vine din suflet si nu face din placere, mai bine ma lipsesc ...

#16 2009-09-27 21:38:09

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Şi uite d-asta nu mai ?mi plac mie relaţiile normale lol pentru probleme din astea minore care ţi se par un capăt de ţară!

Mie ?mi pare destul de evident că planurile voastre ?n privinţa viitorului ?n comun nu prea se pupă. Tu vrei căsătorie şi casa voastră, el ieşiri cu băieţii, calculator şi stat cu mă-sa, plus că nu face niciun efort către ceea ce ţi-a promis şi ce se presupune că-şi doreşte şi el.

C?ţi ani aveţi?

#17 2009-09-27 22:02:41

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

eu citesc si simt ca situatia e fix cum era la mine...daca eu ma supar si nu il iert, se supara si el si deja el e victima....faza cu cadouri te inteleg perfect!!! sunt si eu o persoana ce necesita atentie din nimicuri...un biltel,  o florea..orice...dar te asigur ca daca o sai spui tu ca vreai si tu o floare ceva..el la sigur ca nar so faca...am observat cel putin in situatia mea ca daca ii spun eu ce as vrea de la dansul, el o so faca invers..si kiar daca ar vrea sami cumpere ceva, nar so faca, deoarece ar iesi ca a facuto, fiindca eu am spuso....mai bine lasal..poate ai sa astepti mai mult timp, inssa atentiile vor veni...toate relatiile de lunga durata au asa perioade, cand totul te erita...conteaza sa treceti peste, cedeaza si tu mai des, ca sa treceti de criza..mai tarziu cand va fi mai bine...el va aprecia si iti va oferi atentia de care ai nevoie wink in special daca totusi vreti un viitor impreuna trebuie sa va invatati sa treceti peste asa crize....fai si tu o surpriz amai deosebita...o cina cu lumanari, sau  o noapte pasionala... wink succes si revino

#18 2009-09-27 22:43:51

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu de prima faza ce sa zic.. aiurea faza cu palma, a doua chestie, wow, mi se pare nesimtire curata. Eu l-as lasa sa doarma pe pres, dar in nici un caz nu m-as razbuna. Pur si simplu i-as spune clar ca a fost nesimtit. Cat despre flori, ce pot spune, eu i-am cerut alui meu sa fie mai romantic de 2 ori in 10 luni de cand suntem impreuna, si nu a fost niciodata lol Dar are momente, nepregatite, in care e totul atat de romantic, incat nu mai am nevoie de nici o floare.

Iar depre viata in 2, casatorie si alte alea, urat din partea lui ca spune una si face alta.  Cat despre ce zic fetele ca iti cauti probleme, parerea mea, dinc ate am citit e ca in relatia ta sunt probleme adevarate, nu le inventezi tu. Mie mi se pare o lipsa incredibila de respect sa il lasi pe celalalt sa te astepte ca prostu. Ori odata ce nu exista respect poti sa faci tu pe dracu in patru ca relatia nu o sa fie niciodata cum ar trebui.

#19 2009-09-28 15:19:43

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

in primul rand  va
in al doilea rand sa le luam pe rand:
faza nr. 1: v-ati comportat amandoi ca 2 copii prostuti si acuma tu faci din tantar armasar! l-ai dat dracului..chiar vrei sa se duca dracului? el ti-a zis ca te plezneste...chiar crezi ca o sa o faca?
faza nr. 2: nu te obliga nimeni sa stai pana catadicseste el sa apara! in locul tau daca vedeam ca nu vine, imi aranjam ceva, in asa fel incat nici macar sa nu ma gaseasca acasa cand isi face aparitia...
faza nr. 3: ce-ar fi ca in loc sa dai bani pe cadouri pt "iubi", ti-ai lua singura "buruieni" si toata lumea ar fi fericita!
in ultimul rand: sper ca esti 100% convinsa ca in viata te vei confrunta cu probleme de 963729203863638 de ori mai grave decat astea pe care ti le creezi singura!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.