homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?-3

#39 2009-09-28 21:30:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?

ShineOfBlood a scris:

Ce aveti,mai,cu menstra...? Daca mie imi arde de zgaltait patul in perioada aia,ar fi culmea sa-i spun "Auzi,da' n-ai voie sa te uiti decat de la brau in sus"...  neutral

mie pe langa ca nu-mi place ideea (de a face sex insangerat tongue) si pe langa riscul crescut de infectii (de care chiar n-am nevoie, mersi)... nu-mi place la menstra din motive energetice...

indienii (adica cei care au scris kama sutra si alte tratate de sexologie pe vremea in care in europa se facea sex prin gaura de la cearsaf big_smile) aveau in traditie ca sotia sa LOCUIASCA IN CASA SEPARATA in timpul menstruatiei. si asta nu pt ca ar avea ea cine stie ce... ci, pur si simplu, pt ca perioada respectiva era vazuta ca un interval de REFACERE pt femeie (avea cateva zile in care sa se ocupe doar de ea si corpul ei, sa se odihneasca etc). iar organismul femeii, oricum, PIERDE ENERGIE VITALA la menstruatie... energie din cea de baza, cu care te nasti, adica pe care nu o mai recuperezi. doar in timpul nasterii femeia pierde mai mult decat la menstruatie. asa ca e mai indicat sa nu pierzi si din alte surse... cum ar fi sexul wink

in plus... cateva zile de abstinenta fac fooooaaarteee bine la crescutul apetitului si a magnetismului dintre parteneri big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#40 2009-09-28 21:43:28

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

vai katami de unde stii chestiile astea?zi si tu ceva titluri de carti ca suna fff interesant

#41 2009-09-28 21:50:43

katami
Platinum member

mantak chia, cultivarea energiei sexuale feminine.... de ex wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#42 2009-09-28 21:59:47

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

piie a scris:

eu nu pot sa cred ca sunt fete care sa nu le permita iubitilor sa le vada goale in toata splendoarea, mai ales dupa muuult timp de relatie wow ok, inteleg sa fii pudica, sa nu vrei sa fii examinata in detaliu da totuuuusi:)) nici voi nu va uitati la ei? Al meu cred ca imi stie orice alunitza de pe corp, iar cat despre zona intima pfuu, a analizat-o de muuulte ori, si chiar nu ma deranjeaza, si eu fac la fel. Mi se pare foaaarte ciudat hmm

la fel gandesc si eu! applause

#43 2009-09-28 22:18:44

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

ca tot e vorba de complexe si pudoare aici, mi-am amintit o chestie interesanta auzita mai de mult. un tip era intrebat cum anume trebuie sa fie o femeie ca sa fie buna in pat, iar raspunsul a fost: "in primul rand trebuie sa nu fie frumoasa", spunand ca de cele mai multe ori o femeie foarte frumoasa si care este constienta de frumusetea ei, traieste cu impresia ca e suficient felul in care arata si ca nu mai e nevoie sa mai faca cine stie ce alte giumbuslucuri in pat. nu spun ca e universal valabil, dar mi s-a parut interesanta abordarea!

Publicitate

loading...

#44 2009-09-28 23:16:08

skumpi
Vizitator

ShineOfBlood a scris:

Ce aveti,mai,cu menstra...? Daca mie imi arde de zgaltait patul in perioada aia,ar fi culmea sa-i spun "Auzi,da' n-ai voie sa te uiti decat de la brau in sus"...  neutral

pai si ti`a zis cineva sa nu o faci in timpu menstruatiei daca ai chef ??? nu... fiecare isi spune parerea,unora le place, altora nu... e fix problema lor ! sau iar incepem sa ne convingem unii pe altii ca " e asa cum zic eu " ?

#45 2009-09-28 23:21:17

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

katami a scris:

iar organismul femeii, oricum, PIERDE ENERGIE VITALA la menstruatie... energie din cea de baza, cu care te nasti, adica pe care nu o mai recuperezi. doar in timpul nasterii femeia pierde mai mult decat la menstruatie.

de ce pierde energie de baza?
si exista mai multe tipurii de energii in "domeniu" asta? de baza ..si?

hjarta

#46 2009-09-29 16:12:22

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

oricum in timpul ciclului o femeie se simte mai obosita..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#47 2009-09-29 17:10:00

katami
Platinum member

deepsleep a scris:

ca tot e vorba de complexe si pudoare aici, mi-am amintit o chestie interesanta auzita mai de mult. un tip era intrebat cum anume trebuie sa fie o femeie ca sa fie buna in pat, iar raspunsul a fost: "in primul rand trebuie sa nu fie frumoasa", spunand ca de cele mai multe ori o femeie foarte frumoasa si care este constienta de frumusetea ei, traieste cu impresia ca e suficient felul in care arata si ca nu mai e nevoie sa mai faca cine stie ce alte giumbuslucuri in pat. nu spun ca e universal valabil, dar mi s-a parut interesanta abordarea!

mie mi se pare aiurea abordarea...cum mai face ala sex, daca o considera pe aia de langa el... urata?  hmm

iar daca fiecare dintre noi nu este constienta de frumusetea ei... atunci va fi varza in pat big_smile

Love, fiecare omulet vine pe lume cu o anumita "cantitate" de energie... pe care o tot consumi de-a lungul vietii si nu o mai recuperezi. aia e energia ta vitala, "de baza", cum i-am zis eu mai sus. pe langa asta, exista energia pe care o "reciclezi"... in functie de ce mananci, cat si cand dormi, cat si cum si cand si cu cine faci sex wink ori daca tu la menstruatie oricum pierzi energie vitala (si aici nu prea ai ce face), macar sa ti-o pastrezi pe cea a carei variatie o poti controla...

#48 2009-09-29 17:59:25

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

katami a scris:

ShineOfBlood a scris:

mie pe langa ca nu-mi place ideea (de a face sex insangerat tongue) si pe langa riscul crescut de infectii (de care chiar n-am nevoie, mersi)... nu-mi place la menstra din motive energetice...

indienii (adica cei care au scris kama sutra si alte tratate de sexologie pe vremea in care in europa se facea sex prin gaura de la cearsaf big_smile) aveau in traditie ca sotia sa LOCUIASCA IN CASA SEPARATA in timpul menstruatiei. si asta nu pt ca ar avea ea cine stie ce... ci, pur si simplu, pt ca perioada respectiva era vazuta ca un interval de REFACERE pt femeie (avea cateva zile in care sa se ocupe doar de ea si corpul ei, sa se odihneasca etc). iar organismul femeii, oricum, PIERDE ENERGIE VITALA la menstruatie... energie din cea de baza, cu care te nasti, adica pe care nu o mai recuperezi. doar in timpul nasterii femeia pierde mai mult decat la menstruatie. asa ca e mai indicat sa nu pierzi si din alte surse... cum ar fi sexul wink

in plus... cateva zile de abstinenta fac fooooaaarteee bine la crescutul apetitului si a magnetismului dintre parteneri big_smile

And that's why I wish I were a boy in that time of the month lol.
?n legătură cu pudicitatea... la ?nceput am fost şi eu pudică. Deh, abia mă apucasem de sportul ăsta, dar acum nu mai am treabă cu asta. Mi se par normal ca după un timp să te obişnuieşti cu cel de l?ngă tine şi să ?i permiţi să iţi cunoscă şi părţile mai intime. Bine, se exclude "perioada s?ngeroasă", ?n care nu mă simt bine nici eu cu mine măcar, d-apoi să mai vadă şi el. + că mi se pare strict treaba mea ce se ?nt?mplă down there şi am nevoie de intimitate.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-09-29 18:06:11)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#49 2009-09-30 14:07:25

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ada.vogue a scris:

Deci,iubitul meu imi spune ba ca sunt prea pudica ba ca sunt prea complexata.Uneori cand terminam,am tendinta de a ma acoperii,si cand ma imbrac ma intorc cu spatele. Parerea mea este ca o femeie arata mult mai bine in sutien si slip,decat goala..Si probabil din cauza asta actionez asa.In plus nu sunt prea multumita de cum arat,iar cand ii zic ceva de genu "m-am ingrasat","nu sunt epilata" se supara si spune ca am complexe..
Ati patit vreodata asa ceva? supa

ei nu prea observa astfel de detalii, mai mult noi suntem obsedate de perfectiune (cu conditia sa nu fii vreo maimutica in devenire, atunci cand nu esti epilata)
iar pt un barbat sutienul si slipul sunt niste accesorii menite sa dispara cat mai rapid, eventual sa nu existe deloc. ei ne prefera goale...
eu stau mereu goala in fata lui, fie zi, fie noapte, facem plaja numai la nudisti, facem si sex daca nu sunt epilata, toate astea, pt ca dupa mult timp, am inteles si eu ca ma iubeste cu toate imperfectiunile si ca nu se schimba nimic daca am 3 fire in plus pe picioare, sau 5 kg mai mult fata de cand ne-am cunoscut...
plus ca nimic nu se compara cu sexul pe lumina, asta e clar! lol

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-09-30 14:16:45)

#50 2009-09-30 14:48:17

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

katami a scris:

ShineOfBlood a scris:

Subscriu , mai ales , cel putin eu in timpul menstruatiei sunt varza , abea ma ridic din pat uneori .., sunt fara vlaga dar sa mai fac si sex ...no way !

..be the best ...fuck the rest smile))

#51 2009-09-30 15:58:32

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Nu's deloc pudica in fata iubitului..pot sa fac orice tongue Stau dezbracata fara probleme pe toate partile,daca ma deranjeaza ceva jos il pun pe el sa se uite lol
Nu cred ca exista lucru de care sa ma rusinez.
Bine sunt lucruri de bun simt care nu le fac in fata lui dar nici nu prea as avea cum.

We Have To Be Strong !!!

#52 2009-09-30 19:27:38

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

super tare subiectul...imi aduc aminte de o baba de la tara la ai mei care spunea "5 copii am facut, da' nu mi-o vazut barbatu' picioarele'..."

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-09-30 19:27:53)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#53 2009-09-30 19:28:14

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

walkiria_c a scris:

super tare subiectul...imi aduc aminte de o baba de la tara la ai mei care spunea "5 copii am facut, da' nu mi-o vazut barbatu' picioarele'..."

rotfl2  rotfl2  rotfl  tareee

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#54 2009-09-30 19:33:34

QueenOfRoses
Moderator

walkiria_c a scris:

rotfl  rotfl  rotfl

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#55 2009-09-30 19:45:31

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

ba esti nebun rotfl rotfl

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#56 2009-09-30 20:59:54

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

walkiria_c a scris:

scurt si la obiect  rotfl2 pai atunci sexu era considerat o rusine alea nu vorbeau de asa ceva

Ultima oara a fost editat de papushik (2009-09-30 21:04:26)

#57 2009-09-30 22:42:24

QueenOfRoses
Moderator

papushik-ai deptate rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.